BiP Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 No i gites , czekam na kolejną część Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max6x8 Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 To jest ciekawe, ale ciekawiej by było gdyby założył tajemną organizacje do zamiany kucyki w ludzi, Celestia by ją zinfiltrowała jako człowiek i chciałaby ją zniszczyć ale nie mogłaby tego zrobić bo by się zakochała w głównym bohaterze. To byłby fajny motyw ale dopiero w jakimś 20 rozdziale kiedy to wszystko się już dobrze rozkręci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyja Xores Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Znając życie właśnie nam walnąłeś spoiler na następne 40 rozdziałów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ten taki Tam Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Posealor, dziękuję ślicznie za plusa, ale niestety nie mogę Ci dać ode mnie... bo już Ci go dałem ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max6x8 Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Znając życie właśnie nam walnąłeś spoiler na następne 40 rozdziałów. Serio tak myślisz. Dziękuje teraz wiem że mam całkiem niezłe pomysły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 18, 2012 Autor Share Napisano Listopad 18, 2012 Kolejna część dostępna... Wybaczcie, że musieliście tak długo czekać, ale ktoś domagał się dłuższej przerwy między odcinkami... Pretensje do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Rany... jakie to jest EPICKIE! Znów będę miał przeorany mózg. Ale co tam... na pewno warto! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max6x8 Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Szósta części jest *Rzyga tęczą*. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Zero ostrożności w jego poczynaniach, ale zaraz będzie za to dodatkowo 2 nowych członków rodziny. Posealor ponumeruj działy na stronie, bo jak narobi się ich z 20 to ludzie będą mieli problem ze znalezieniem właściwego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 No akcja się rozkręca i robi się coraz ciekawiej ..... :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Czyli ostatnie zdanie w szóstej części. Jest bosko, tylko ci strażnicy są wszędzie!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 18, 2012 Autor Share Napisano Listopad 18, 2012 Czyli ostatnie zdanie w szóstej części. Jest bosko, tylko ci strażnicy są wszędzie!!! A czego się spodziewałeś? Szukają go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max6x8 Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 posealor dlaczego kucyki w twojej sygnaturze się rozmnażają? (To jest trochę creepy) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 18, 2012 Autor Share Napisano Listopad 18, 2012 posealor dlaczego kucyki w twojej sygnaturze się rozmnażają? (To jest trochę creepy) Z takimi tekstami to proszę na PW, albo do komentarzy w profilu, bo mi off-top w temacie robisz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Jest moc jest impreza, bohater na pierwszy rzut oka postąpił impulsywnie i lekkomyślnie...już go lubię ale w tym szaleństwie zapewne jest metoda. No i oczywiście koniec nastąpił w najlepsiejszym momencie! ale warto czekać...warto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max6x8 Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Z takimi tekstami to proszę na PW' date=' albo do komentarzy w profilu, bo mi off-top w temacie robisz...[/quote'] Ok, na przyszłość będę wiedział. I mam pytanie jak często wrzucasz nowe części tego opowiadania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 19, 2012 Autor Share Napisano Listopad 19, 2012 I mam pytanie jak często wrzucasz nowe części tego opowiadania? Jak mi do głowy pomysł wpadnie. Od jednego dnia w górę. Postram się, żeby przerwy nie przekroczyły tygodnia, ale obiecać nie mogę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 20, 2012 Autor Share Napisano Listopad 20, 2012 Proszę, oto jest już dostępna część siódma... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Eeeeeeeeeeeeeeeeeeee... zatkało mnie. No to teraz główny bohater ma zdrowo przeje... Swoją drogą, chciałbym usłyszeć jak Celestia opuściła pałac będąc dwunogiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 20, 2012 Autor Share Napisano Listopad 20, 2012 Komentarz do twojego komentarza: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBright Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Może teraz go dopadną...;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 No, jest dobrze, ale ciekawe co Celestia teraz zrobi .... ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 20, 2012 Autor Share Napisano Listopad 20, 2012 No, jest dobrze, ale ciekawe co Celestia teraz zrobi .... ? Zamknę w spoiler, żeby nie spoilerować otwarcie... Co może zrobić Celestia napojona eliksirem prawdy? Powie prawdę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBright Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Moim zdaniem to się tak skonczy;p rozwali go na kawałeczki i roześle każdy kawaleczek na inną gwiazdę na niebie-life is brutal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 A ja sądzę że ludzkość powróci! tytuł to w końcu "powrót ludzkości" nie? każdy kolejny rozdział lepszy od poprzedniego, końcówka trochę mnie zaskoczyła, jest moc...a jak! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się