Posealor zwany Pose Napisano Listopad 26, 2012 Autor Share Napisano Listopad 26, 2012 Hmm... Może zrobię sobie tydzień przerwy, a jak wrócę, to znajdę tu pomysły na kilkaset odcinków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyja Xores Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Tak po tygodniu to już nie będzie twój fik tylko wszystkich co czytają... Każdy wrzuci 3 gr. i będą nowe smocze łzy w wersji chibi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Lol nie wiem jakim cudem ale przegapiłem 3 części, ale stwierdzam, że jest suuuper, ciekawe jakich sojuszników znajdzie ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Sugestia czysto organizacyjna: Przy większej ilości chpterów lepiej sprawdza się link do spisu treści i z niego do konkretnych rozdziałów. Wypadałoby też dać jakieś wprowadzenie w pierwszym poście... jestem zbyt leniwy na usuwanie podpisu tapatalka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 26, 2012 Autor Share Napisano Listopad 26, 2012 Sugestia czysto organizacyjna: Przy większej ilości chpterów lepiej sprawdza się link do spisu treści i z niego do konkretnych rozdziałów. Wypadałoby też dać jakieś wprowadzenie w pierwszym poście... Dzięki za radę. Jedną i drugą. To po prostu pozostałości z czasów kiedy sądziłem, że pierwsza część będzie ostatnią. Zajmę się tym kiedy będę dodawał kolejny rozdział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 kiedy sądziłem' date=' że pierwsza część będzie ostatnią.[/quote'] A tu nagle powstała powieść i szybko się nie skończy ..... xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max6x8 Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Na pewno szybko się nie skończy zwłaszcza jak jego wyobraźnia nie będzie chciała współpracować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 26, 2012 Autor Share Napisano Listopad 26, 2012 Gorzej jesli skoncza sie pomysly... A od czego mam fanów, którzy w co drugim komentarzu dają mi po kilka pomysłów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Nom, oby trwało, to i trwało, bo to jedyne opowiadanie na forum jakie teraz czytam, pozostałe opowiadania padły z braku pomysłowości autorów ...... A, po za tym opowiadanie to jest jedyne, które czytam z zaciekawieniem, a nie z przymusem ..... xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 27, 2012 Autor Share Napisano Listopad 27, 2012 Czyli przyjmujemy schemat neverending story z posrednim wkladem czytelnikow? Najs chetnie bym poglowkowal nad takim ficem. Zrob sobie ten tydz. przerwy pose bo ja zaraz dostane weny tworczej a lepiej bym was nie zaspamowal. Oj, przecież ja tylko żartowałem... Podsuwać pomysły możecie, ale to nie znaczy, że muszę jakikolwiek wykorzystać, a tym bardziej nie pozwolę tworzyć wam tej historii za mnie. A co do przerwy... Ostatnio chciałem sobie jedną zrobić. Efektem była kolejna część po 2 godzinach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 27, 2012 Autor Share Napisano Listopad 27, 2012 Macie pecha... 13 część was nawiedziła. Z dedykacją dla wszystkich, którzy to czytają: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Z każdym kolejnym rozdziałem, coraz bardziej lubię tego gościa. Ale też z każdym kolejnym rozdziałem czuję niedosyt, że tak szybko się czyta...more! we want rock and roll! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 27, 2012 Autor Share Napisano Listopad 27, 2012 Z każdym kolejnym rozdziałem, coraz bardziej lubię tego gościa. Ale też z każdym kolejnym rozdziałem czuję niedosyt, że tak szybko się czyta...more! we want rock and roll! Wiem co czujesz... Z każdym kolejnym odcinkiem MLP czuję niedosyt, że jest taki krótki. Ale ty masz lepiej, bo odcinki są co tydzień, a rozdziały prawie codziennie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Ale i tak niedosyt pozostaje, jest to nie zaspokojony głód...a w zasadzie to nawet głodny jestem, trza coś obalić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 No fajnie, ale faktycznie zdecydowanie za szybko się kończy .... liczę na kolejną już nie długo np jutro ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Buuuuuu... - Czemu buczycie na pose? Bo jest za mało!!! - Czyli? Jest za fajne!!! My chcemy więcej! Więcej! Więcej! - Pose, załatw to z nimi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 27, 2012 Autor Share Napisano Listopad 27, 2012 Pytanie do tłumu (i nie tylko)... Wolicie tak jak jest teraz czy np... 30 stron co miesiąc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Tak jak teraz!! - Ale...? Ale dwie strony więcej by nie zaszkodziły! - Iiiii...? Nie trzymaj nas w takiej nieperności!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max6x8 Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 1.Świetnie, że zrobiłeś taki wstęp i spis treści, w końcu mogę się w tym wszystkim połapać. 2.To prawda mógłbyś zrobić 1 lub 2 strony więcej, najwyżej trochę dłużej byś posiedział i miałbyś spokój na dłużej. 3.Możesz dać jeszcze tytuły do rozdziałów. Byłoby fajnie. 4.Więcej!!!!!! Więcej!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 No, jest dobrze teraz jak jest, ale półtora strony, lub dwie to troszkę mało, tak ze trzy lub cztery, byłoby ok .... Najwyżej nie codziennie by się ukazywały, a np raz na tydzień ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Pytanie do tłumu (i nie tylko)... Wolicie tak jak jest teraz czy np... 30 stron co miesiąc? Bijąc się kuflem cydru w pierś stwierdzam że tak jak jest, jest spoko...amen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 27, 2012 Autor Share Napisano Listopad 27, 2012 Z dedykacją dla nicu23: https://www.youtube.com/watch?v=QoL2ViLiuSQ&feature=fvwrel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max6x8 Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Co za filmy głupie wrzucacie?!?!?!? Najwyżej nie codziennie by się ukazywały' date=' a np raz na tydzień ...[/quote'] Nie bluźnij. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 28, 2012 Autor Share Napisano Listopad 28, 2012 Część kolejną chcecie? To macie. PS. Do wszystkich zainteresowanych: Nie będę wydłużał rozdziałów. Koniec dyskusji. Nie będzie ani jednej części dłuższej niż dwie strony i moja decyzja się nie zmieni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Pose!!! - Czego chcecie od niego? Aby nauczył nas pisać tak fajnie! - Dobra... Ale... Żadnych ale! Pose, mianujemy ciebie na Przewodniczącego Sił Odzyskani Ludzkości (SOL). - Eeee... dobra... Pose, przyjmiesz mnie? I nas!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się