MyLittleFluttershy Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Urodziłaś się ze swoją tęczową grzywą czy codziennie ją farbujesz? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Na którym lubisz być miejscu, 1 czy 2. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Hej RD, Nie zastanawiałaś się kiedyś jak by było czadowo osiągnąć prędkość światła? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarkin Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Ile razy myjesz zęby w tygodniu, i jaką pastą? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RashackPL Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Hej RD , zastanawiałaś się kiedyś , dlaczego nasza kultura tak bardzo różni się od waszej? Tzn. Dlaczego większość ludzi w każdym zdaniu używa co słowo przerywników k*..a itp. Myślę że gdyby ludzie brali przykład z was , wszyscy ludzie żyli by w harmonii ze sobą , nie to co teraz... Drugie pytanie... LUBISZ SHAKE BANANOWY? Jeżeli nie to jaki wolisz :< Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Elo, RD 1. Nie chciałabyś mieć jakiejś psiapsiółki do latania? (mój OC jest chętny w 100%) 2. Jesteś awesome(i wiesz o tym) i czy będę miała zaszczyt dostać huga od cb? 3. potrafisz nauczyć Sonic Rainboom(Czy do wykonania Sonic Rainboom jest potrzebna twoja wspaniałość i niezwykłość?)^^ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Widziałaś Śmierć? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vinylowy-Smok Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 Witaj Rainbow Dash mam dla ciebie 2 pytanka 1:)Wyobraź sobie że odpoczywasz przy stawie i nagle z wody wyskakuje złota rybka która spełni twoje jedno życzenie jeżeli wrzucisz ją do wody.Jakie będzie twoje życzenie:D? (poza bycia członkiniom WB bo to oczywiste że chciała byś takie życzonko ) 2:)Ścigniemy się moja maszynka jest gotowa trasa wgrana do komputera pokładowego.(11200 km/h) X-43A http://www.aircraftinformation.info/Images/x43_01.jpg Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Elo Pani epickości. Co sądzisz o Lightning dust? Chciałabyś ją jeszcze zobaczyć i udowodnić jej, że jesteś szybsza? Ona nie wierzy, że potrafisz Sonic rainboom. Jak mam jej udowodnić!? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eba2002 Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Wszystkiego najlepszego w dniu kobiet i pozdrów daring doo Hej rainbow dash wiesz o tym że twilight będze miała skrzydła i na serio Powiedz o tym przyjaciółkom to rozkaz I piątka! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Czy mógłbym spędzić z tobą dwa tygodnie ? Polatamy se i takie tam... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoarinLoveRainbowDash13 Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Mam do ciebie kilka pytan... 1.Zakochaląś się w soarinie? 2.czy chcesz mieć dzieci? 3.Kręci cie Soarin? 4.Lubisz Thunderlana? 5.Najlepsze danie? 6, z jakim ogierem z Eqeustrii Byś się umówiła? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violet Star Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 1. Który kucyk najbardziej cię denerwuje? 2. Masz jakiś ulubiony słodycz? 3. Twoja grzywa jest naturalna czy farbowana? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Elo. 1. Ulubiony awatar z tych jakich miałaś? A regent? 2. Czy chciałabyś się ścigać z Fleetfoot? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Temat eventowy z tankiem został zamknięty ale proszę zapytaj go jak to jest być żółwiem xD Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TaiLow Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Rainbow Dash - Znasz się z Sonikiem? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnum230 Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Rainbow skąd wytrzasnęłaś takie fajne śmigło dla tanka? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eQs'Rainbow_Dash_PL Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Chcę być pegazem! xD Podoba Ci się jakiś ogier Rainbow? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 1. Rainbow dlaczego śnisz mi sie po nocach???? 2. Powiedz mi gdy zobaczysz mojego avatara (Heat Gaze) w ponyville, bezczelnie uciekła mi z domu. Taaaa... Przechodzi okres buntu Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dachu2001 Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 hej rainbow jak tam wasze stosunki z twilight odkąd została księżniczką? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Rainbow, 1 Masz jakąś siostrę 2 jak tak, to jak ona się nazywa? 3 Czy umiesz zajmować się dziećmi? 4 Kim dla Ciebie jest Fluttershy? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blaze the cat Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Czy to prawda, że kochasz Sonica, tego granatowego jeża:flutterblush:? http://www.google.com/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=images&cd=&docid=lu0qIM-qkVPjNM&tbnid=Xvw64Vrw8JPPfM:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fwww.fge.com.pl%2F2011%2F12%2Fpoland-can-pony-too-zbedna-kontynuacja.html&ei=OlVYUfSeK8fYPK3TgNgP&bvm=bv.44442042,d.bGE&psig=AFQjCNFo6d_-JJQesOmqoauYj1pbWTfXug&ust=1364829819070818 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vinylowy-Smok Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Witaj RD cytat"2:)Ścigniemy się moja maszynka jest gotowa trasa wgrana do komputera pokładowego.(11200 km/h) X-43A. Twoja odp. Ty naprawdę chcesz się zemną ścigać czymś tak brzydkim?.." Sugeruje po tej odp że cię strach obleciał i nie nie możesz wypić miksturki od twi wiesz po tej co zrobiłaś double rainboom Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metis Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Hej RD 1. Co myślisz o Scootaloo? 2.Jak duża jest twoja rodzina? Jeżeli takie pytania już były to przepraszam. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Hej! Co byś zrobiła, żeby wrócić do Cahira? Czy może wolisz, Twoich teraźniejszych opiekunów? Czy w waszym świecie(kucykowym), jest coś takiego jak Rainbow Juice? Poświęcasz czasem czas dla Twych kochanych fanów? Jak Ci idzie w Akademii jako nowa prowadząca? Myślę, że dajesz sobie radę, łap moje poparcie! Nie zastanawiałaś się, żeby zawrzeć znajomość z Fleetfoot, albo z innym członkiem WB? O wiele lepiej się lata jeśli się ma u boku znajomego (zwłaszcza członka Wonderbolts!), z którym możesz trenować i dzielić się razem swoimi sztuczkami Jakiś hug dla fana, tak na koniec? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts