Ares Prime Napisano Maj 8, 2012 Share Napisano Maj 8, 2012 So, Dashie... 1. Rozumiem że chcesz się dostać do WB, kto by nie chciał. A co byś powiedziała na założenie własnej ekipy kaskaderów ? Z pewnością znalazło by się jeszcze kilkoro niezłych pegazów do ekipy, a z tobą jako kapitanem na bank odnieślibyście sukces. 2. Czemu taki śliczny pegaz, nie dba o swoją grzywę ? Mogłabyś od czasu do czau ją uczesać. Nie zrozum nie źle, ale wyglądała byś wtedy co najmniej o 60 % bardziej awsome. 3. Nie wiem czy takie pytanie było ale co tam - jakie były twoje odczucia podczas czytania My Little Dashie ? Osobiście to był najbardziej wzruszjacy FF MLP jaki czytałem. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Sadzonka Napisano Maj 8, 2012 Share Napisano Maj 8, 2012 Hey hey hey Rainbow Dash... ...to jak to w końcu było z Fluttershy, kiedy to pomagałaś jej wstawać tuż po tym, jak ocaliłaś ją przed Changelingami? Niektóre wywrotowe elementy sugerują, iż mogło tam dojść do malutkiego tête-à-tête, ba, nawet na ED coś o tym wspomnieli . Osobiście absolutnie nawet nie ważę się o tym myśleć, dlatego pytam u źródła. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Czy sama zbudowałaś swój dom,czy z pomocą kogoś? Masz brata? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RasialdoDrewnialdo Napisano Maj 18, 2012 Share Napisano Maj 18, 2012 1.Rainbow! Powiedz mi jak się czujesz kiedy zapierniczasz po niebie z taką wielką prędkością czujesz w sobie że jesteś gwiazdą? 2.Co byś powiedziała na to jak Pinkie by przyczepiła sobie skrzydła (i by latała) i przyjęli ją do WonderBolts (chyba tak to się pisze) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Maj 18, 2012 Share Napisano Maj 18, 2012 Rainbow Dash mam tylko jedno pytanie: Jak ty zarabiasz na życie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Jaki masz stosunek do ludzi lub kucyków wypytujących ciebie o sprawy dotyczących tego jakiej jesteś orientacji ,bo mnie się wydaje że te pytania które tego dotyczą są trochę DZIWNE Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozia Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Rainbow czy szanujesz swoich fanów? :smug: Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Słuchaj no Rainbow. Mam problemy na wuefie. Masz jakieś rady jak zostać dobrym sportowcem? :> Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Maj 28, 2012 Share Napisano Maj 28, 2012 Jaki jest twój ideał chłopaka ? Bo nie wierzę w to co piszą, że niby wolisz klacze. Czy ten ktoś, byłby do ciebie bardziej podobny czy stanowiłby całkowite przeciwieństwo jeśli chodzi o ogólne zainteresowania. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabanos Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 Ej Rainbow Dash myslisz że masz szanse ze mną moja maszynka jest mocna ^^ jak myślisz że tak to się załóżmy o twoją wypłate z pracy Su-34 sam se zobacz zdjęcia Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Maj 29, 2012 Share Napisano Maj 29, 2012 Skoro masz na moim avku zbroję al'a spartan to czemu nie masz spartańskiej włóczni i tarczy? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Czy Vinly to twoja przyjaciułka? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Wooo, akurat Yay w MMA byłaby całkiem niezła xD Rainbow, masz jakiś zestaw ćwiczeń? Możesz go zdradzić? Gimnastykujesz się codziennie? Jeśli tak, to ile razy w ciągu dnia? Czy kucyki umieją zrobić szpagat? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Rainbow...zawsze chciałem się spytać ile prawdy jest w pogłoskach,że wolisz klacze? I dlaczego jesteś taka niesamowita? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 2, 2012 Share Napisano Czerwiec 2, 2012 Masz jakiś autorytet? Taki konkret. Nie, nie wonderbolts. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 czemu jesteś tęczowa? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 coś łatwego (ale za to poproszę odpowiedź w formie arta) jaka będzie pogoda w tym tygodniu ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Czy oprócz Sonic Rainboom, i tego Tęczowego Wiru z 1 odc, masz jeszcze w zanadrzu inne, widowiskowe, tęczowe sztuczki ? Chyba oprócz normalnych treningów próbujesz tworzyć nowe widowiskowe akcje powietrze prawda ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Mam kolejne pytanie Rainbow Co myślisz o utworze: Rainbow Factory? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Gdzie poznałaś AJ,Rarity,Pinkie i Fluttershy? W 1 odc wyglądało jakbyście sie juz znały. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheKisielPL Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 Hey Rainbow Dash! Lubisz babeczki? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 Skąd znasz tak dobrze fabrykę tęczy? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorie Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Witaj Rainbow Dash - jakie jest twój ulubione ubranie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheKisielPL Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Hey Rainbow Dash! Masz jakiś sposób na lenistwo? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Gdybyś miała wybierać: stracić skrzydła albo przyjaciół, co byś wybrała? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts