Ghatorr Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 https://docs.google.com/document/d/1d8cZM2DW1Vrlvjxd65MptbWV61_p7MCSJdohad0cI9o/edit?pli=1 Gdy szaleńcy z bronią biologiczną grożą zniszczeniem świata... Co się stanie? Fic napisany w krótkim czasie, oparty o jedną ideę, dość krótki i pisany "na żywioł" Mimo to, mam nadzieję, że się komuś spodoba. Przydatna przy jego czytaniu jest choćby podstawowa znajomość świata TCB, choćby z "Projektu: Lazarus" czy "Semper Fidelis". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBright Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Fic jest serio bardzo dobry polecam wszystkim^^^ mimo, iż jest krótki to i tak jest co czytać i porusza sporo ciekawych tematów^^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 xD, krótkie ale dobre. świetny pomysł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Genialne! Ostatni akapit, choć krótki, rozwala system. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja7 Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Krótkie ale ciekawe. Szkoda że nasz koniec nie byłby taki spokojny. Już sobie wyobrażam ten chaos jakby ktoś oświadczył całemu światu że za 24 godziny wszyscy umrą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Heh, mimo że od akcji w biurze z Twi koniec był do przewidzenia, to i tak fajnie się czytało Krótkie, ale jare, że tak powiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyja Xores Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Przeczytałem kiedyś na stronie Biur i powiem jedno... Ten Fik jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Biura adaptacyjne... jedno ze słynniejszych uniwersów w fandomie. Ten fanfik, od połowy, był dość przewidywalny. Koncepcja interesująca. Historia bardzo ciekawa jako "starter" nowej serii. Ten fik ma poruszonych kilka wątków, które mógyłby być rozwinięte. Co można jeszcze powiedzieć... miło się czytało, zdarzyło się kilka literówek (przejrzyj początek)... czekam na więcej Nie masz pomysłu co zrobić? Stwórz organizację, dogadaj się z terrorystami, zagroź światu, patrz jak ludzie i kucyki panikują. jestem zbyt leniwy na usuwanie podpisu tapatalka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Szkoda, że nie widzę min tych którzy się nabrali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrez Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 To jedyny fanfik tego autora jaki mi się spodobał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jag_a Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Ghattor jak zawsze dobrze pisze Stare to, ale dopiero teraz znalazłem to tutaj Ghattor.. Tylko tak dalej, nie zapominaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Brak TAGów. Proszę przypisać odpowiednie TAGi według tej listy. W przeciwnym razie temat zostanie usunięty w ciągu trzech dni od dzisiejszej daty [02.08.2013]. Pozdrawiam Have a Nice Day Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Niezły pomysł. Szkoda tylko, że takie krótkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Genialne. Jeden z najlepszych polskich ficów, na równi z Komą, czy Świtem. Taaa... Jak już opanuję świat, to też tak strolluję ludzkość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Maj 10, 2015 Share Napisano Maj 10, 2015 Jako że opowiadanie znajduje się też w innym miejscu, temat zostaje zarchiwizowany (dla zachowania komentarzy). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts