Eridor Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Data emisji: 17.11.2012 Tytuł: Too Many Pinkie Pies Youtube: Eng: Pl: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Ziom, jak Ty to znalazłeś ? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 ? Przed emisją w TV jest odcinek na Yt? WAT!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 ? Przed emisją w TV jest odcinek na Yt? WAT!? Dla mnie też to się wydaje lekko dziwne .. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Nie narzekać, najważniejsze, że można teraz obejrzeć! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Po prostu odcinek wyciekł wcześniej tak samo było w przypadku ,,Hearts of Hooves day''. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Apple Failed Again. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eridor Napisano Listopad 17, 2012 Autor Share Napisano Listopad 17, 2012 Nie narzekać! cieszyć się! I oglądać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Nie narzekać! cieszyć się! I oglądać! Cieszymy się, cieszymy. I oglądamy oczywiście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eridor Napisano Listopad 17, 2012 Autor Share Napisano Listopad 17, 2012 Hmm... odcinek lepszy od pierwszych dwóch Pinkie Enrage, masa zabawnych gagów, wydaje mi się że padł tekst - Pinkie rysuje na ziemi twarze Bronych... ale pewny nie jestem. Myślę, że to może być pretendent do tytułu najlepszego odcinka pojedynczego Czekam na odpowiedzi na youtube! Zwiastun horroru post apokaliptycznego . gdzie layją pinkie i wrzeszczą fun! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Czy tylko mi ten link nie działa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eridor Napisano Listopad 17, 2012 Autor Share Napisano Listopad 17, 2012 Niestety tak, ale spróbuj tym wejść: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Odcinek świetny Pinkie G3 rozwaliła system xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Mi osobiście odcinek się nie podobał... (Celestio, po co ja to mówiłem? Na pewno napuszczą na mnie armię Pinkie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Nie narzekać, oglądać! Cóż mogę powiedzieć? Jedno wielkie *Squeeee* Tak pozytywnego energicznego i randomowego odcinka dawno nie było. Skakanie do wody, by nie obudzić Rainbow Dash, pomarańcze, Pinkie G3... Aż nie wiem co z siebie wydusić, wieczorem obejrzę jeszcze raz i wycisnę z siebie nieproporcjonalnie wielkiego posta pełnego zachwytu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 odcinek w którym prawa fizyki były łamane najczęściej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 http://puu.sh/1r8ic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 "Są rzeczy na niebie i na ziemi, o których się filozofom nie śniło." Pinkie jest właśnie potwierdzeniem tej tezy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Randomness overloaded xD PP nie jest moją ulubioną postacią, ale to, co się działo, to było po prostu epickie. No i Apple Fritter! <3 Szkoda, że nie dali jej głosu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Siper błagam nie strasz mnie a co do odcinka to ekstra! Jak narazie najlepszy odc. 3 sezonu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Pinkie wat u doin? http://en.memgenerator.pl/mem-image/stahp-en-ffffff http://puu.sh/1r8ic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eridor Napisano Listopad 17, 2012 Autor Share Napisano Listopad 17, 2012 Prawda, fizyka w tym odcinku nie istnieje Chyba najlepiej o tym świadczy cichy skok do wody :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CruFox Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 No i Pinkie Pie patrzy jak schnie farba! Przecież jest taki fanfik, choć nie czytałem. Zadziwiający zbieg okoliczności, a może ktoś z ekipy to przeczytał, choć im nie wolno? Niestety Pinkie gada tak, że miałem problemy ze zrozumieniem niektórych kwestii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Pinkie Pie G3 ... I niech mi teraz ktoś tylko powie, że bronies nie tworzą serialu. Sam pomysł z namnożeniem postaci jest starym motywem. Ale to G3 zabiło mnie na koniec.Spłakałam się ze śmiechu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Lekko zakręcony odcinek, początek był najlepszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się