wiej007 Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Czemu używając królewskiego głosu z Canterlotu mówisz "my"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanibalosek Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Co myślisz o NLR (New Lunar Republic) ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 1. Czy ty także masz strażników? 2. Co byś zrobiła gdyby Equestria została zaatakowana przez wielką armie złych kucyków i wyglądało by to np tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Droga Luno czy czasem masz ochotę wygnać Celestie na słońce ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohNc0ToN Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 co najbardziej lubisz jeść ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortron102 Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Księżniczko Luno mam małą salwę pytań dla Ciebie: 1. Jak byłaś w Księżycu to jak oddychałaś? Czy może funkcje Twojego organizmu "zatrzymały się". 2. Czy w Equestrii są komary? 2,5. Jeśli tak to czy też wysysają krew z kucyków? 3. Czy pomogłabyś rannemu człowiekowi/kucykowi ze świadomością, że kiedyś skrzywdził Twoich bliskich? 4. Czy znasz jakiegoś kucyka (może nawet człowieka), który Cię denerwuję? 5. Czy czytałaś sagę "Wiedźmina" Andrzeja Sapkowskiego? 6. Lubisz placki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper9 Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Lubisz anime?Jeśli tak to jakie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Witaj Woono...znaczy Luno, przepraszam za spoufalanie się i proszę o wysłuchanie. Gdybym tak składał królowej Nyx Nightmare Moon w ofierze słodycze, to by było to łamanie prawa lub/i etykiety ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Co trzeba zrobić żeby dołączyć do Luna Tactical Squadron??? Czy porzuciłaś marzenia o NLR? A co z tymi wszystkimi żołnierzami którzy ci zaufali i polegli za twoją, lepszą przyszłość? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Droga Luno. Z radością donoszę że jeżeli chodzi o zamek w lesie Everfree to nie jest on tak do końca w ruinie. Jest prawie nie uszkodzony w części podziemnej. Mam jeszcze kilka pytań. Cy przeszkadza ci że sobie tam mieszkam z moją Gwardią? I co byś zrobiła Gdyby Nightmare Moon powróciła w innej postaci? Twoja siostra twierdzi że jesteście niewidoczne dla ludzi przenikając do naszego świata. Jak ty się do tego odniesiesz? Bo szczerze powiedziawszy to widziałem w świecie ludzi RainbowDash:rbd: robiącą tęczę (a może byłem po prostu naćpany? Chociaż to nie możliwe bo używek nie stosuję ) Z poważaniem Alicorn Shadow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Witaj ponownie Nocna Pani. Czy masz jakieś zwierzątko domowe ? Skoro Celestia ma feniksa, to jakie zwierzę jest twoim ulubieńcem ? Co myślisz o moim avku ? I wybacz mi śmiałość - gdy byłaś na Księżycu, to nie spotkałaś czasem Pana Twardowskiego ? Czy wiesz że Cybertron ma aż 2 Księżyce ? Twój wierny, i oddany Wojownik ARES PRIME Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlcatrazPL Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Cześć Luna to moje pierwsze pytanie do ciebie więc proszę nie traktuj mnie jak dziecko które widzi Neta pierwszy raz. Co byś zrobiła gdy byś dostała na urodziny ten oto kombinezon ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Tadek Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 1. Czy uważasz , że lepsze w naszym kraju byłoby wprowadzenie monarchii (z Tobą jako przywódcą) , czy też zostawienie obecnego , złodziejskiego rządu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortron102 Napisano Sierpień 9, 2012 Share Napisano Sierpień 9, 2012 Witaj Księżniczko. Od razu chcę powiedzieć, że według mnie ładniej Ci było w zwykłych włosach, a nie takich emm "pływających". No dobra teraz pytania (wyciąga kartkę): 1.Słyszałaś o tak zwanym Cinamon Chalenge? Może próbowałaś? 2.Jak byś pomogła kucykowi, który choruje na schizofrenię? 3.Wiesz może coś o istocie zwanej slenderman? 4.Wierzysz w zombie/duchy/wampiry/wilkokuce? 5.Jak myślisz; czy przez własną głupotę ludzie się wyniszczą? 6. Załóżmy, że jesteś w poważnej sytuacji, a konkretnie. Musisz poświęcić jedno życie aby ocalić Equestrię. Popełniłabyś samobójstwo(w ramach "ofiary"), przedyskutowała z siostrą czy zabiła innego kucyka? (i ostatnie)7. Ktoś puka do drzwi, a gdy je otwierasz nie widzisz nic oprócz małego człowieka (konkretnie noworodka). Zajęłabyś się nim czy zrobiła coś innego? No to koniec (skreśla z kartki ostatnie pytanie). Miłego dnia życzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Kochana Luno mam kilka pytań: Czy podoba Ci się Jak bardzo potrafisz być szczodra? Ulubiony rodzaj muzyki? Pozdrowienia Lisica I Red Bird Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKeyPL Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Otóż zainteresowany jednym z odcinków mam pytanie jeśli Blueblood jest siostrzeńcem Celesti to jest twoim synem bo przecież Celestia jest twoją siostrą a pytanie jest proste kto jest ojcem, znaczy się czy z kimś jesteś ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowPL97 Napisano Sierpień 15, 2012 Share Napisano Sierpień 15, 2012 Witaj Luno, mam do ciebie jedno, konkretne pytanie a mianowicie: Skoro rano mówi się "Na Celestie", to czemu w nocy nie mówi się "Na Lunę"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exemundis Napisano Sierpień 17, 2012 Share Napisano Sierpień 17, 2012 Księżniczko Luno mam prezent dla ciebie. Sam to wykonałem i wrzuciłem na swój kanał narażając się na atak Hejterów. Podoba ci się? Dla ciebie jestem gotów nawet umrzeć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
<Armpit> Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 Witaj Księżniczko. Co sądzisz na temat I jaka jest twoja reakcja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanibalosek Napisano Sierpień 19, 2012 Share Napisano Sierpień 19, 2012 Dlaczego Wino marki Wino jest takie dobre wieczorami i czy przyczyniłaś się do tego ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ahito Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Droga Księżniczko Luno,jeśli moge dostąpić tego zaszczytu to mam pare pytań(oczywiście jeśli nie chcesz to nie musisz odpowiadać) 1.Czy wiesz że jesteś najpiękniejszą księżniczką ? 2.Grałaś w Luna Game ? 3.Co sądzisz o Fluttershy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlexTJ55 Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Wielka Luno. Obok Królowej Chrysalis jesteś moją ulubioną Księżniczką. Oto pytanie: Co sądzisz o nas Polakach? No bo jesteśmy narodem o trudnej historii. Oraz jesteśmy Słowianami(Zajrzyj do Encyklopedii co to znaczy). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kusanagi Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Czy kiedyś w końcu odpowiesz????!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Czy kiedyś w końcu odpowiesz????!!!! Luna nie jest maszyną też z czegoś żyje prawda? Łapta kiliszek wina z Włoch, bo więcej nie dostaniesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Księżniczko Luno jeżeli jest ci smutno z powodu samotności to czy mógł bym z tobą spędzać ten czas ? Wole noc od dnia ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts