nyaa Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 Idę po siekierę. I kałasznikowa. *podaje pytanie dalej* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 biorę broń z Policji, kradnę samochód i jazda na wschód na syberię! tam musi być jakaś cywilizacja! to ja też podaję dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Sierpień 14, 2013 Share Napisano Sierpień 14, 2013 (edytowany) Zombie apokalipsa? Nope. GIVE ME FLAMETHROWER!! Co byś zrobił gdyby U.S.(O.S)A. (United States of (overclocked shit) America) pragnęła wstawić program szpiegowski do twojego komputera Edytowano Sierpień 14, 2013 przez Camed Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 "Alfie...pojeb*ło? *rzuca hamburgery* "Macie to i nie zawracajcie mi głowy" Co byś zrobił gdyby nagle wszystkie meble wyprodukowane w Skandynawii stworzyły jednego ogromnego robota z kawaii mordką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 Wezwałabym power rangers Co byś zrobił, gdybyś został wybrany do sterowania gigantycznym robotem który ma chronić twoje miasto przed najeźdźcami z kosmosu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 Wezwałabym Lunę,Rosję i Wietnam.Kazałabym im się wymieniać w tym robocie a ja bym uciekła do Nordysiów i schowałabym się pod łóżko xD Co byś zrobił gdybyś miał oglądać z Niemcami horror z starym dziadem,cycatą blondyna i gejem w roli głównej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czytoholiczka Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 (edytowany) Hmm...co mogła by zrobić Czytoholiczka - wziąć książkę ? Co byś zrobił, gdybym Cię teraz nie spytała, co byś zrobił ? Edytowano Sierpień 15, 2013 przez Czytoholiczka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 Poszłabym coś zjeść CO byś zrobił gdyby dziwny Chińczyk wkroczył do twojego pokoju i by skonfiskował wszystkie żółte rzeczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 Ukradłby mi ściany D: Złapał go! Co byś zrobił gdybyś nie mógł nic zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 (edytowany) Sprałbym cię za kłamstwo. Człowiek ZAWSZE coś robi. Co byś zrobił gdybyś miał takiego brata jak ja (Gimbusus totalis)? Edytowano Sierpień 15, 2013 przez Damikkos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 Współczułabym sobie...no może bym go "wytresowała" gdyby był młodszy. Co byś zrobił gdybyś się dowiedział że musisz jutro uśpić swoje ukochane zwierzątko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 Byłoby mi przykro, ale wiem, że muszę przy tym być. Co byś zrobił, gdybyś został zaprzysiężony jako czyjś sługa po kres jego dni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 Cóż....przynajmniej pobawię się w Sebastiana Co byś zrobił gdybyś miał guza przysadki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Ponifikacja. Ewentualnie szpital. Chcę jeszcze trochę pożyć... Co byś zrobił gdyby telewizor ci padł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 I tak był stary...trzeba kupić nowy! Co byś zrobił gdybyś miał brata który uważa się za "superbohatera"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Mam już takowego. Podaje pytanie dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 (edytowany) Przykuł go do dwudziestotonowej kuli. Jak jakimś cudem dalej będzie się mógł swobodnie poruszać to jest superbohaterem. *podaje pytanie dalej* Edytowano Sierpień 17, 2013 przez Damikkos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Pokazałbym mu, że nie jest. Co byś zrobił/-a gdyby Luna Game było polską grą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Nic. Co byś zrobił, gdybyś zamienił się w kota, który jest królikiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luiselum Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 (edytowany) Zeżarłabym pół kilko marchewek a potem zniszczyłabym swoimi pazurkami cenne krzesło sąsiada :3 Co byś zrobił/zrobiła gdybyś pewnego dnia obudził/obudziła się w ciasnym pomieszczeniu, w którym czuć jakiś dziwny, niemiły dla nosa zapach ? Edytowano Sierpień 17, 2013 przez Luiselum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Nie mam zielonego pojęcia. Tak na serio, to zastanowiłbym się gdzie jestem, i stwierdził że nie mam zielonego pojęcia. Co bys zrobił/ła gdyby ziścił się scenariusz z uniwersum biur adaptacyjnych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 *zdejmuje pingle przeciwsłoneczne* "No to mamy apokalipsę..." *podaje pytanie dalej* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 "no to dupa. czy ktoś założył już FOL?" też podaję dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Mane6 i Derpy mnie przygotowywały od lat do tego eventu. Czas tylko wygłosić krótkie orędzie do Gwardii Dumbledore'a o współpracy z wyzwolicielskim POZ i Equestrią i wspólnie z POZ oczyszczamy ten świat ze zła (FOL). Co byś zrobił/-a gdyby Kotołka była dowódcą naczelnym FOL? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Poprosiłbym ją o zmianę kryptonimu operacyjnego. Co byś zrobił, jakbyś mógł przepłynąć się jednym dowolnym statkiem/okrętem dowolnego państwa świata? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się