Mrs.Octavia Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 -Krejdens,pojeba*o? Co byś zrobił gdybyś się zgubił w ciemnym lesię ze swoją ulubioną postacią? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 ~ Patataj koniku! Daję dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 *wyjmuje telefon, włącza latarkę* Ten las już nie jest ciemny :L a jak bateria padnie to Lyra zawsze może poświecić, prawda? Pójdziemy w dowolnie wybranym kierunku aż się doczłapiemy do cywilizacji. *podaje pytanie dalej* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 (edytowany) Nie bój się Fluttershy, to nie las everfree. Idźmy przed siebie aż znajdziemy jakąś ścieżke która wyprowadzi nas z tego lasu do cywilizacji. tylko nie wiem czy na pewno chcesz zobaczyć cywilizację... podaję dalej Edytowano Sierpień 19, 2013 przez izy97 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 *Człowiek i kucyk nagle zauważają że zgubili się w lesie* Zobacz Pinkie, wygląda na to że zgubiliśmy się w lesie! Myślisz o tym samym co ja? *kucyk i człowiek patrzą na siebie uśmiechnięci i krzyczą* Biwak! * Obie postacie wesoło podskakują w lesie śpiewając piosenkę* Podaję dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 Ja wiedziałem. Od początku wiedziałem, że jak się gubić po lasach, to tylko z Wędrowyczem. Więc prawdopodobnie byłbym zbyt pijany, aby się tym przejmować. Co byś zrobił, gdyby w Polsce tak z dnia na dzień powrócił socjalizm? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 Jak wiadomo, socjalizm to taka dłuższa i bardziej wyboista droga do kapitalizmu. Czekam więc na lepsze czasy, zajmując się opowiadaniem politycznych dowcipów i marudzeniem. W razie czego - chodu na zachód/wschód. Podaję dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 YAY! na reszcie powrót do jedynego słusznego ustroju który zdecydowanie NIE prowadzi do kapitalizmu! Na początek zapisać się do partii i działać dla dobra ludu. podaję dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 Rebelia. Co byś zrobił/-a jakbym wbił do Krosna i spalił Karolinę tak jak paliłem psiarnię w San Andreas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 Nothing. Co byś zrobił gdybyś miał w realu taką czapkę z efektem? Uploaded with ImageShack.com Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 (edytowany) Pomyślałabym, że jakaś durna gra c: Co byś zrobił, gdyby nagle wszyscy Cię unikali, nienawidzili i obrażali? Łącznie z rodziną. 3030 odpowiedzi |D Edytowano Sierpień 19, 2013 przez Hidoi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 W końcu miałabym dobry powód do zabicia się Co byś zrobił gdyby twoja ulubiona postać okazała się wampirem i chciała Cię namiętnie ugryźć w szyje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 J*b z buta. Co byś zrobił gdybyś został skazany na śmierć w zgniatarce do złomu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 (edytowany) Zgniotło by mnie Co byś zrobił/a gdybyś na 24h zmienił/a płeć ? Edytowano Sierpień 19, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 R63? O kur... Czułbym się dziwniej niż po trzydniowym pobycie w kibelku... Nie wiem czy bym wytrzymał... *podaje pytanie dalej* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 Na pewno bym się najpierw musiała przyzwyczaić...ale w końcu bym wiedziała jak bym wyglądała w R63 Co byś zrobił gdyby twoja ulubiona postać Ci się oświadczyła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 Ow god... Obudziłbym się Co by było gdyby okazało się, że Kim Dzong Un to twój kuzyn i brat Harrego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 Znając życie, to jakbym się zgłosił do mojego kuzyna, to dostałbym dobrze płatną posadę jakiegoś attache w ambasadzie KRLD w Polszy. Podaję dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 poprosiłbym o głowicę jądrową o broń i zapasy, schował to w metrze, wysadził głowicę w Szanghaju albo Waszyngtonie i schował na najbliższej stacji metra. podaję dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Pojechałbym poznać rodzinę do Tej Lepszej Korei. Jako że jestem młodszy od wymienionego może udałoby mi się zostać jego następcą. A teraz tak na poważnie: przypuszczam, ze zostałbym porwany dla okupu lub zabity. Co byś zrobił, gdybyś jutro obudził się w okopie w mundurze Wehrmachtu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 eee, gdzie jestem? Stalingrad? Oż ku...rna. eee Deutschland Deutschland über alles... nikt nie patrzy? to spadam! Niech żyje Dezercja!!! podaję dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trahall Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Uznałbym, że nasz pan profesor aż za bardzo do serca wziął sobie misję zrobienia rekonstrukcji wojennej. Co byś zrobił, gdybyś miał nóż, paczkę fistaszków, dłuto i kawałek blachy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Otworzyłabym nożem fistaszki i je zjadła. Co byś zrobił, gdyby w szkole wszyscy zaczęli za Tobą szaleć, stałbyś się popularny itd.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Byłabym szczęśliwym człowiekiem CO byś zrobił gdyby ten pan zaczął razem z Pinkameną zaczęli Cie gonić i zrobić z Cb babeczki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Pomyślałabym, że oszalałam. Daję dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się