Arcybiskup z Canterbury Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Schowanie się do szafy. Może i mało efektywne, ale pod wpływem paniki... A w Łodzi tam gdzie mieszkam tramwaje się rzadko wykolejają,ale zawsze ktoś ginie... Po prostu o tym nie słyszysz, bo się nie mówi i tyle. Co byś zrobił gdyby Ozzy Osbourne przyszedł do Ciebie na nietoperza i herbatkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Nie mam nietoperza ale mam herbatke... Z ziolem Co bys zrobil/-a gdyby nastala apokalipsa (z dowolnego scenariusza filmowego) ale mialaby wylacznie na celu tak oslabic ludzkosc zeby nie mogla przeciwstawic sie kucom? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 E, łatwizna. Buduję statek kosmiczny, wysyłam Bruce'a Willisa na asteroidę, czekam na fajerwerki. Co byś zrobił, jakby w Polsce pojawił się drugi Ceaucescu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 (edytowany) Nie wiem co to... Ale w kazdym razie moja reakcja bylaby w stylu Kapitana Bomby. Co bys zrobil/-a gdyby w Gothicu zamiast Sniacego bylaby Kotolke? Edytowano Wrzesień 7, 2013 przez MasterBezi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Ciach tasakiem w łeb... Obserwuje Cię... Nie gram w Gotica Co byś zrobił/a gdybyś się obudził w lochu przykuty do łóżka, oczywiście ja bym była obok i pytała Cię czy jesteś z ludźmi czy tytanami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Powiedziała że z ludźmi i żebyś mnie wypuściła ;_; dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 (edytowany) Odpowiadać na swoje pytania ;-;. I skąd tu znowu druga ja! Och.. do rzeczy. Powiedziałabym, że nie jestem tytanem gdyz nawet nie umiem się w niego przemieniać. Albo zaczęła gadać, ze mną o Levim myślę, że bym siebie wypuściła xD Co byś zrobił/a gdyby Dania przemienił się w 17 metrowego tytana. Rozwalił Ci dach i Cię porwał? Edytowano Wrzesień 8, 2013 przez emili878 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Nor będzie miał zabawę,nie dość że będzie mógł zniszczyć Den`a,pobawić się w HP to jeszcze mnie uratuje~ Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Pff... szybkie wydostanie się za pomocą trójwymiarowego działa od Leviego razem z mieczami, następnie dostanie się na jego karku i zabranie go ze środka. Tylko mam nadzieje, że Rivaille nie zabije mnie za ubrudzenie jego sprzętu. Co byś zrobił/a gdybyś była zwiadowcą i zapytała Hanji o tytanów ( Uwaga będzie za tobą łazić i gadać o tytanach przez najbliższe 12 h Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Po 12 minutach zaprzestała słuchania xD Co byś zrobił gdyby twoja ulubiona postać zdradzała Cie ze swoim odbiciem lustrzanym? (Czyt.ze swoim rule 63) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 *shrug* Nobody cares. Co byś zrobił gdyby polonistka na lekcji zaczęła śpiewać hymn ZSRR? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Związałabym ją wzięła tasak i zmusiła do śpiewania 1 op shingeki no kyojin Co byś zrobił/a gdyby Japonia okazał się yaoistą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 A nie jest?A niby po co robi ciągle nosi ze sobą kamerę i aparat,potem robi filmy i sprzedaje na czarnym rynku! >;v Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Japopnia jesteś pijany idź do domu xD Co byś zrobił/a gdybym okazała się Yaoistką ( tak z samej ciekawości xd) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Miałabym dla Cb zaplanowany caaały dzień >:3 dalej,nie mam weny -.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 płakałabym Co byś zrobiła gdybym zhakowała Ci konto na mlp i napisała do wszystkich, że już nie lubisz Hetali? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 I tak by nikt nie uwierzył Co byś zrobił gdybym kazała CI robić moją pracę domową? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 gdyby była zadaniem z plastyki lub matmy bym się zgodziła xD Co byś zrobiła gdybym robiła CI zadania z matmy xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Mam z Fizyki ale to jest w sumie matma...byłabym szczęśliwa xD Daleeej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Umm.... I tak sama robię xD CO byś zrobiła gdybyś znalazła magiczny ołówek ( I on rysuje to o czym myślisz xD) Daje też temu osobowość jaką chcesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Nareszcie Nordysie będą za mną...na zawsze o3o dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Narysuje Levisia, Erena i niezniszczalnej klatki w której będzie Mikasa ( Wcale nie będę jej szantażować magicznie wyrysowanymi zdjęciami Erena i Leviego razem xD). Wyrysuje też kajdanki i zakuje Erena, żeby Mi się w tytana nie zmienił. Co byś zrobiła gdybym przyszła do ciebie z 8 słoikami, większymi od nas, Nutelli z Nordykami i Levim i powiedziała - Nyan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Zabrałabym te słoiki i Ciebie do mojego domu,zamknęła drzwi i inne otwory którymi można uciec i...no,zobaczy się xD Co byś zrobił gdybyś wygrał czekoladę truskawkową wedla? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Zjadła ją xD Co byś zrobiła gdybym w końcu zmieniła avatarek? Tak w ogóle co ty chcesz Mi zrobić ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Już to zrobiłaś...i ładny przy okazji... Co byuś zrobił/a gdybyś trafił/a do świata z Pandora Hearts? :3 Obserwuje Cię... Sorka...pomyliłam się...myślałam o kosie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się