emili878 Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 Czary mary hokus pokus * nagłe stanie sie wampirem z pięknym działkiem nie niszczącym niczego oprócz wampirów* sorki Aluś ale Levi jest mój Co byś zrobiła gdybym była dziewczyną Islandi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 (edytowany) Będę zarywać z jego brata,będzie zazdrosny i do mnie wróci Co byś zrobił gdyby Twoja ulubiona postać Cie zdradzała ze mną? Edytowano Wrzesień 18, 2013 przez Mrs.Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 Kocham wybaczę ale co do ciebie Co byś zrobiła gdybyś obudziła się w łóżku z Nordykami całkiem naga i nie pamiętała co się stało poprzedniej nocy xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 Umrą Co byś zrobił gdyby Levi się upił i dzwonił do Cb w środku nocy z debilnymi tekstami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 Wyłączyłbym telefon, nie znam żadnego Leviego. Co byś zrobił, gdyby to samo uczynił Wędrowycz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 I tak bym się nie obudziła xD Co byś zrobiła gdybyś został wybrany do wojska? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 (edytowany) Jeżeli by mnie wzięli za granice do państw islamskich, powiedział bym ze mam prz........ Ale jeżeli tylko na szkolenie to bym poszedł i zrobił co muszę, Co byś zrobił gdy okazuje się ze winda ,na która czekałeś jest wypełniona materiałami wybuchowymi ? Edytowano Wrzesień 19, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Przypominam sobie wszystkie filmy akcji, jakie w życiu oglądałem, i próbuję wszystko rozbroić . Co byś zrobił, gdyby księżniczka Celestia Ci się objawiła, i miałbyś do wyboru porzucenie wszystkiego i kontynuację życia jako kucyk w Ponyville, lub wieczne bogactwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Co robisz, czekasz na autobus przez 20 min i gdy przyjeżdża to kierowca pokazuje ci środkowy palec i przejeżdża. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akiria Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Wsiadam w inny. To miało być "co by było gdyby" nie quasi-z życia wzięte Co byś zrobił/a, gdyby oświadczyłby Ci się Shining Armor/Mi Amore Cadenza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Odmówiłabym,nie potrzebny mi jest kucykowy kochanek Co byś zrobił gdybyś musiał być przez 1 dzień postacią którą nienawidzisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 (edytowany) 1. Shining Armor - tfu, nie do mnie pedale! 2. Cadence - zabierz mnie do equestrii, jako kucyka, to się zobaczy... edit: zniszczyłbym mu życie latając nago po mieście ^^ tylko że nie ma takiej postaci którą bym najbardziej nienawidził. Co byś zrobił gdyby odwiedziła cię molestia? Edytowano Wrzesień 19, 2013 przez izy97 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akiria Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Ne musiałabym nic robić, bo nie jestem zbyt ładna, więc poszłaby z zawiedzioną miną Co byś zrobił, gdyby okazało się że nowym dyrektorem twojej szkoły (lub szefem w pracy) jest Princess Trollestia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Is a best school ever Co byś zrobił gdybyś się zmienił w Flash Sentr`iego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 This is Sparta w wykonaniu Flash Sentry'ego (Damikkos) i mojego profesorka z matmy (profesor z matmy ). Wrzutka na YT, 600 tys. wejść. *podaje dalej* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Nawet nie kto (tylko nie bijcie) Co byś zrobił,gdybyś musiał mieszkać ze swoim największym wrogiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Mieszkać z murzynka która śmierdzi rybami? Ych....no,przynajmniej bym może z nią robiła żarty Angolowi... Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akiria Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Kradłabym jej ciastka. Co byś zrobił, gdyby Pinkie Pie miała przenieść Cię do Ponyville na imprezkę, a potem odstawić do domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Poszłabym z nią Co byś zrobił gdyby twoja znienawidzona postać i twoja ulubiona byli razem najlepszymi przyjaciółmi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Umm...aktualnie kocham Oz'a(z Pandora Hearts),a nienawidzę Aloisa(z Kuroshitsuji 2 )...Dwóch blondynków może być... dalej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akiria Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Pomyślałabym, że to najgorszy fanfik ever. Co byś zrobił, gdyby do twojego domu przyszedł King Sombrero i zaczął grać na tamburynie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Zadzwoniłabym po Antonia aby z nim zatańczył i śpiewał Co byś zrobił gdyby przyszła do Cb Twilight która by mogła spełnić twoje 3 życzenia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Twilight to nie złota rybka, but who cares? 1. Wyślij Beziego do Equestrii, a co tam Nie będzie przynajmniej jęczał i narzekał. 2. Zapisz mnie na swoje prywatne lekcje, chcę się wyleczyć z gimbusiarstwa. (życzenie 2 implikuje równocześnie spełnienie życzenia "Chcę pozwiedzać Equestrię.") 3. Moc przemiany między formami jednorożca i człowieka. Because why not? *podaje dalej* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 1. Chcę milion życzeń! 2. Chcę własny uberokręt kosmiczny. 3. I portal międzyświatowy. Co byś zrobił, gdyby twoi koledzy założyli partię polityczną o niekomunistycznym charakterze? (Hehehe, izy97...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akiria Napisano Wrzesień 19, 2013 Share Napisano Wrzesień 19, 2013 Podejrzewam, że byłaby to partia "Zjednoczeni dla LoLa", więc nic. Co byś zrobił, gdyby Applejack poczęstowała Cie zatrutym jabłkiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się