Gorgon Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Nie latałbym Po przeczytaniu dużej ilości opisów z OC-etów stwierdzam, że szybkie latanie jest zbyt Mainstreamowe Co byś zrobił/a gdybyś miał (wątpliwą) przyjemność możliwość poznania Molestii( tak w postaci Molestii) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Jakoś bym nie chciała jej poznać... Co byś zrobił, gdyby twoja ulubiona postać chciała cię zabić za to, że ją zbyt lubisz i wiesz o niej prawie wszystko, bo czuje się nadmiernie obserwowana? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 (edytowany) Isiu...chodź do mnie my bejbi...Dam Ci lukrecji,odłożysz ten nożyk i będzie wszystko dobrze,da? Co byś zrobił gdybyś miał prez cały miesiąc chodzić w stroju ludowym? Edytowano Listopad 5, 2013 przez Skoda Koneko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 (edytowany) Podobno ludowe stroje w woj. Łódzkim są ładne(moim zdaniem),więc chodziłabym w nim Co byś zrobił,gdybyś był zwierzątkiem twojej ulubionej postaci/idola? Edytowano Listopad 5, 2013 przez Chibi Ma_Linka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Byłabym miła, a nawet starałabym się być czasem potrzebna, i tuliłabym się i spałabym na kolanach. Co byś zrobił/a gdyby Twój idol był Twoim zwierzątkiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Awwwaśnie Co byś zrobił, gdyby Twoja ulubiona postać jakby nigdy nic weszła do domu i zaczęła grzebać po lodówce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Emil,ja trzymam słodycze w szafce obok,tak ta po prawej,tylko uważaj na główkę bo ją się trochę trudno otwiera :** Co byś zrobił gdyby Twój idol/ulubiona postać wbiła Ci do domu,położyła się na łóżku i nie chciała wstać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Nie? Nie chcesz wstać? Ooo, jaka szkoda. To moze kocyk, co, Dave/Chris? Możes zostać, ale odprowadzasz mnie jutro do szkoły. Co byś zrobił/a gdyby zadzwonił do Ciebie Bóg? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Pewnie nawiązałbym z nim tak interesującą rozmowę, że powinien zacząć się martwić o swój rachunek za telefon . Co byś zrobił/a, gdyby w Twojej lodówce zamieszkała księżniczka Celestia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 -Słucham? -Witaj jestem Bogiem i pragnę ci pow... -Ta jasne( odkłada telefon)- Ileż mogą do mnie dzwonić jacyś psyho? - Ehhh zapomiałem że pracuję w psychiatryku... Co zrobiłbyś gdybyś został wciągnięty do czrnej dziury? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Może sobie mieszkać, ale niech nie rusza czekolady! Co byś zrobił/a gdyby Twój idol oświadczył, że chce z Tobą współpracować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Już to sobie wyobrażam...byłabym szczęśliwa... Dalej(brak pomysłu) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 (edytowany) To co, Lyra? Co powiesz na małą zemstę na moich starych kolegach z klasy? (mam na myśli publiczne upokorzenie poprzez tajemnicze wyciągnięcie majtek oraz nagranie tego i wrzucenie na JuTuby a potem tymczasową ponifikację, jeśli umie odwalić takie coś, w co wątpię).tak, jestem brutalny ^^ Podaję dalej, bo dobre jest. Edytowano Listopad 5, 2013 przez Damikkos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Nie wiem do czego być Ci się przydała ale zgadzam się Co byś zrobił gdyby Twój idol/ulubiona postać by Cie zaprosiła na sylwestra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Pędziłabym tydzień wcześniej, logiczne. I siedziałabym u Niego tydzień po. dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Przyszłabym aż miesiąc przed i bym spędziła calutki miesiąc u Oz'a w domu. Dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 Zarezerwowałbym sobie jakieś cztery dni wolnego. Bo prawdopodobnie ten sylwester mógłby się nieco przeciągnąć. No i odkopałbym jeden ze słoików wypełnionych gotówką, może się przydać. Co byś zrobił, gdybyś kiedyś musiał rozmawiać z kapustą pragnącą ocalić swe życie nim przypieczętujesz jej los w bigosie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czytoholiczka Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 Siedziała se w domu i cierpliwie czekała na koniec... Co byś zrobił/a gdyby się okazało,że czyściec przestał istnieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 A on w ogóle istniał? Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 No nie, jestem skończony. Co byś zrobił gdyby się okazało że gapisz się na moją sygnę sześć godzin bez przerwy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 Mam ciekawsze rzeczy do roboty -.- Co byś zrobił gdybyś trafił do obozu koncentracyjnego dla dzieci w wieku 2 -16 lat w Łodzi?(Chodzi mi o czasu II wojny.Jeśli ktoś ma więcej lat niech sobie przynajmniej wyobrazi,że jest młodszy) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 Krzyczałabym "KUGELSCHREIBER LIEB KINDER" dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 (edytowany) Błagam...czy tylko ja jestem osobą z rocznika 2000,która myśli o tym na poważnie?(Zwłaszcza,że jestem łodzianką) Więc ja bym za pewne nie wytrzymałabym tam 1 tygodnia bo zmarłabym z głodu... dalej(bo odpowiedziałam na własne pytanie ._. ) Edytowano Listopad 7, 2013 przez Chibi MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 Ich bin in Deutschland geboren! und ein Arier!!! wykorzystał umiejętności niemieckiego by spróbować uciec a potem do AL. dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 Obóz dla dzieci w wieku 6-12 lat. o ile się nie mylę Niemcy takie dzieci albo mordowali, albo zniemczali. A że raczej zniemczyć bym się nie dał, zostałbym zabity, zameczony, zagłodzony, utopiony w latrynie bądź zagazowany. Co byś zrobił, gdybyś mógł cofnąć się w czasie, a wiedziałbyś, że twoja babcia siedzi w Majdanku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się