Lucy Napisano Grudzień 1, 2013 Share Napisano Grudzień 1, 2013 Dała bym się zabić, po co mam żyć skoro nikt mnie nie lubi :< Co byś zrobił, jakby twój rower ukradł cygan? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Grudzień 1, 2013 Share Napisano Grudzień 1, 2013 (edytowany) Mój rower jest z sowieckiej Rosji -.- to on kradnie cyganów. Co byś zrobił/ła z M134 i pełnym kontenerem amuicji? Edytowano Grudzień 1, 2013 przez Parabellum Edge Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 Zabiła bym Łatę-szmatę (Takie próchno z polskiego) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 (edytowany) Nie odpowiedziałbym, bo nie ma na co. A co ty byś zrobił, gdybyś mógł wysyłać ludzi w pustkę? Edytowano Grudzień 2, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 Niech się gapią w moje drgające oczy :3 Co byś zrobił, gdyby Sombra odzyskał głos? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 Ukradłbym mu go Co byś zrobił/ła gdyby żarówki były z wody? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 Stworzyłabym żarówkę ze szkła Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 Te mingi mnie wkurzają już -.-' "Rozbiłabym" wszystkie żeby w domu było pełno wody. Co byś zrobił/a gdybyś musiał/a spędzić cały tydzień z najgłupszą i najbardziej nieogarniętą osobą na świecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 Albo starałbym się ją spławić, albo wykorzystał jej głupotę do swoich złych celów Co byś zrobił/a gdyby takie coś np. z mojego avka przyszło do ciebie i zaprosiło na wyjazd do Japonii ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 Co byś zrobił/ła gdyby homary nauczyły się żonglować senatorami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 Dała bym im czekoladkę Co byś zrobił gdyby meble w twoim pokoju były pożerane przez stado jadowitych królików? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 (edytowany) Przytuliłabym czarnego królika.Meble mnie nie obchodzą(przecież po tytule wiadomo,ze kocham króliki) Co byś zrobił,gdyby taki króliczek zaprosił cie na herbatkę? Edytowano Grudzień 3, 2013 przez Chibi MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 Poszłabym, a potem szybko uciekła ;_; Co byś zrobił gdyby w Twojej łazience mieszkał Hiszpan? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 -Sup' Manuel... -Sup'... Co byś zrobił/ła gdyby pozwolono Ci hodować w domu hydrę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 Zbudowałabym jej kojec w ogrodzie. Co byś zrobił gdybyś w liście, niezaadresowanym do ciebie było 120000 zł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 Jeśli byłby zaadresowany do mojego brata(który mieszka w zupełnie innej dzielnicy Łodzi),to bym pożyczyła od niego 20 zł na mangę. Co byś zrobił gdyby już w październiku wszyscy powariowali z manią świąteczną...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 To co zwykle. "Borze, nie wydzierżę tego wszystkiego, zasłońcie mi oczy" Co byś zrobił, gdyby Twoja ulubiona postać przyszła do Ciebie i chciała Twój autograf? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 Rangiku Matsumoto... Co byś zrobił/ła gdyby codziennnie rano budziło cię stado krów polujących na dżdżownice mongolskie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Powiedziałabym im dzień dobry. Co byś zrobił gdyby okazało się że żyjesz w Matrixie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 A to nie prawda? ._. Co byś zrobił, gdybyś się ufajdał zapiekanką ze sklepiku publicznie w szkole? ._. nie mam weny, ale tak miałam ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 To nie pierwszy i nie ostatni raz. Skoczyłbym do kipelka. Co byś zdobił gdybym był bardziej nieprzewidywalny od Discorda i czaił się za twoimi plecami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Nic. Byłbyś za ścianą, a nieprzewidywalnośc... Proszę Cię... Ja jestem niezrównowarzony! Co byś zrobił/ła gdyby trawa zamieniła się w żelki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Byłabym tak bardzo cholernie szczęśliwa <3<3 Co byś zrobił gdybyś się urodził w sosnowcu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Cieszyły się, że nie w Radomiu Dalej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Żaden w internecie nie wie, że jestem z Sosnowca... ŻADEN! Dalej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się