Hajime Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Mogłabym w tedy grać na kompie tyle, ile chce. Co byś zrobił, gdyby odłączyli ci internet? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Pewnie bym poszedł zabić tego kto za to odpowiada. Dalej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Pouczył bym się Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Co byś zrobił, gdyby ktoś przyłożyłby ci nóż do szyi? Pouczył bym się WAT? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Tnij pan, albo spier****j Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Co byś zrobił, gdybyś dowiedział sie, że jesteś chłopakiem i masz na imie Zdzisiek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Hmm.. mój tata ma na imię Zdzisław, więc poczuł bym się jak on Co być zrobił, "gdyby z pióra słowa dosłowne spadały"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 *idzie* *idzie* *paczy* -....WTF? *idzie dalej*. Co byś zrobił, gdybyś dostał od tak od jakiegoś nieznanego człeka milion złoty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 kupił bym se mercedesa Co byś zrobił gdyby nieznany sprawca zabił całą twoją rodzinę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 I tak mnie wkurwiali. Co byś zrobił, gdyby sie okazało, że jesteś adoptowany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 (edytowany) Jestem, jak to moja matka się wyraziła "przypadkiem", więc jeden pies... Co byś zrobiła, gdybyś musiał/ła uśpić swojego zwierzaka? Edytowano Styczeń 14, 2014 przez Parabellum Edge Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Whatever Dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Chyba nie dały bym rady i poprosił bym o to kogoś innego... dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Mwahahaha! I tak cie nigdy nie lubiłam! Co byś zrobił, gdyby na świecie nie było nutelli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Nic, moje życie by się nie zmieniło. Nie lubię nutelli. Co byś zrobił, gdyby nagle okazało się, że po wykonaniu skomplikowanego rytuału z dziwnym machaniem kończynami ludzie mogliby latać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Skorzystałabym z tego...? Co byś zrobił, gdybyś stracił wszystkie palce i nie wiedziałbyś gdzie one są? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Kupiłbym protezy... nogą. dalej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Dalej to ja się mogę od kompa odsunąć. Co byś zrobił/zrobiła gdybyś znalazł/znalazła granat przeciw piechotny z narysowanym kucykiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 KABUM. Co byś zrobił, gdybyś był połączony z nieznanym ci człowiekiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 Aiden? Oh please... Co byś zrobił gdyby wymyślono polską klawiaturę? (tzn. z naszymi znakami) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 To już takiej nie wymyślono? Co byś zrobił, gdybyś nie przeszedł no następnej klasy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 Wąchał kwiatki spod dębowych desek. Rodzice są zdolni do wszystkiego Co byś zrobił gdybyś zobaczył martwego potraconego kotka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 Nic? Co byś zrobił, gdybyś zrobił TO z najbrzydszą dziewczyną na świecie po pijaku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 To? Znaczy książka Stephena Kinga? Widać że obie jesteśmy niezłe, skoro udało nam się napisać książkę po pijaku. Co byś zrobił, gdybyś trafił na swojego idola zgubionego w Twoim mieście? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 Zostaw mi wszystkie swoje sample! Bez wyjątku! Co byś zrobił gdybyś zaczął SRUUUUować jak Rysiek z reklam Heyah? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się