BlackBird Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Ty mnie śledzsz!! Siąsiad spalił mi "domek na drzewie" razem z drzewem... ja spaliłem mu cały sad (4 drzewa...) Co byś zrobił gdyby prąd zaczoł płynąć w odwrotną strone? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Nie śledzę! Podświadomość się kłania, intuicja, połączenie telepatyczne czy coś xD Pewnie nic, nie ogarnęłabym, co się stało, za młoda jestem xD Co byś zrobił, gdyby jakiś gość ci podkradał internet? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Wysyłałbym mu fałszywe pakiety Co byś zrobił gdyby zabrakło papieru na świecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Nauczyłabym się w końcu rysować na tabpecie graficznym xD Co byś zrobił, gdyby twoja ukochana bluza/koszulka zostałaby pogryziona przez psa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Niemam psa ani takiego ubrania. Ale wykastrowalbym go Co byś zrobił gdybyś zobaczył mnie jak kradne ci ciastka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 (edytowany) Zaczęłabym krzyczeć "MOJE CIASTKA" (takie 'This is Sparta' xD) i wyrwałabym ci je z rąk, po czym dałabym ci jedno, mówiąc "Znaj mą hojność". I zaczęłabym się śmiać, oczywiście. Co byś zrobił, gdybyś miał spać na dworze w środku zimy? Edytowano Kwiecień 6, 2014 przez Laetitia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Wróciłbym do domu (xD) Co byś zrobił gdyby nagle tarczie międzycząsteczkowe przeztało istnieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Kwiecień 11, 2014 Share Napisano Kwiecień 11, 2014 Pewnie wyrżnąłbym o kant stołu prędzej czy później. Co byś zrobił, gdybyś miał schizy i widział kuce wszędzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Kwiecień 11, 2014 Share Napisano Kwiecień 11, 2014 Zaczełabym oglądać hentaie. (nie ogarniesz ._.) Co byś zrobił, gdyby na świecie byłyby tylko 1-dno warstwowe srajtaśmy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 11, 2014 Share Napisano Kwiecień 11, 2014 Umm... nic? Wracamy do czasów PRL'u! xd Co byś zrobił/a, gdyby wybuchła III wojna światowa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Kwiecień 11, 2014 Share Napisano Kwiecień 11, 2014 ...Schowałabym kompa w bezpieczne miejsce. I zaczeła mordować ludzi~ Co byś zrobił, gdyby ktoś ci kazał wybrać zamordowanie swojej/go mamy/taty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Powiedziałabym "Wal się". I wróciłabym do domu. Co byś zrobił gdyby ktoś ukradłby ci piwo? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Nie pije, weź sobie. Co byś zrobił gdyby namawiali cię do brania narkotyków ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Na pewno bym nie skorzystał, ale powiedział bym coś śmisznego Co byś zrobił/a gdyby ktoś skleił Ci kartki w książce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Nie czytałabym jej! aż byłabym wdzięczna xD Co byś zrobił gdyby zjadła cię biedronka ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Ale ja nie gubię się w sklepach... Co byś zrobił, gdybyś obudził się o wadze 200 kg? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Schudłbym. Co byś zrobił gdyby odwiedził cie Król Sombra? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Wrzeszczałabym ze szczęścia, a następnie wypytywałabym go jak dostać się do świata kucy. ( bo jak on zjawił się w świecie ludzi, to zapewne wie, jak dostać sie do świata kucy ;w; ) Co byś zrobił gdyby wielki potwór spaghetti zaatakował twoje miasto? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 (edytowany) No wreszcie, ile można było czekać? Co byś zrobił/a gdybyś był/a tydzień w domu sam/a? Edytowano Kwiecień 14, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Nie poszedł bym do szkoły i spał bym długo Co byś zrobił/a gdybyś umiał/a latać? /lovecraft-m5593/" title="">Lovecraft Z edytuj to póki nikt nie widzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Najprawdopodobnie latał bym całe dnie. Co byś zrobił gdybyś stał sie kucem w 'naszym' świecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Em... Zapisałbym się na kuczowe karate. A jeśli nie jestem kartoflem, to ogarnąłbym również latanie/medżik. Podaję pytanie dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 Nie chciałbym żeby mnie pokroili w laboratorium w USA więc popełniłbym samobójstwo. Co byś zrobił gdyby świat był w czarno białych kolorach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 Rozszczepił bym światło i wynalazł kolory. Co byś zrobił gdyby gdyby słośce zaszło i niewschodzło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Przynajmniej już nie będzie razić po oczach... Co byś zrobił, gdyby z nieba leciały płomienie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się