twister Napisano Lipiec 20, 2016 Share Napisano Lipiec 20, 2016 Powiedział bym : WTF, a potem bym widział wielki szał dookoła tej gry. Co byś zrobił/a gdybyś cofnął się do czasów podstawówki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 20, 2016 Share Napisano Lipiec 20, 2016 Znów przeżywał straszne czasy co byś zrobił gdyby czas stanął w miejscu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Lipiec 21, 2016 Share Napisano Lipiec 21, 2016 jeżeli możliwe było by w ogóle się poruszać to pewnie cofnął bym się w czasie co byś zrobił gdybyś miał/a 3 nogi, 4 ręce, szpiczasty nos i jeden ząb? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 21, 2016 Share Napisano Lipiec 21, 2016 Pewnie oddaliby mnie do adopcji. Co byś zrobił gdybyś wiedział że w następnym wcieleniu bd kotem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Lipiec 21, 2016 Share Napisano Lipiec 21, 2016 cieszyła bym się bo jestem kociarą co byś zrobił/ła gdybyś nie musiał/ła jeść i pić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 21, 2016 Share Napisano Lipiec 21, 2016 Cóż...wolny czas można spędzić jakoś kreatywniej niż na jedzeniu i piciu Co byś zrobił gdybyś był syrenką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 21, 2016 Share Napisano Lipiec 21, 2016 eee... Nie wiem Co byś zrobił/a gdybyś nie miał/a już urodzin? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Lipiec 21, 2016 Share Napisano Lipiec 21, 2016 I tak ich nie obchodzę to najprawdopodobniej nic. Co byś zrobił/ła gdyby nie było słońca? ani księżyca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 21, 2016 Share Napisano Lipiec 21, 2016 Patrzyłbym się w gwiazdy. Co byś zrobił gdyby zaproponowali by Ci 2 prace: tą co kochasz ale słabo płatną i tą której nienawidzisz ale bardzo dobrze płatną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Lipiec 21, 2016 Share Napisano Lipiec 21, 2016 Oczywiście, że tą którą kocham! Trzeba robić w co się wierzy, a przecież zawsze można spróbować być coraz lepszym w tym co robisz (dużo łatwiej gdy to kochasz, co nie?) i zacząć zgarniać większą flotę. Także: Skill + Czas = Hajs. Co byś zrobił/a gdyby metrowej długości jaszczurka wbiła Ci do chaty przez okno kuchenne? (Teraz jest na parapecie). Wiem, głupie. Ale ciekawi mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 21, 2016 Share Napisano Lipiec 21, 2016 Zabiłbym ją nożem kuchennym. CO byś zrobił/a gdyby zespół PSY się rozpadł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Lipiec 21, 2016 Share Napisano Lipiec 21, 2016 nie znam więc się nie wypowiem co byś zrobił/ła gdyby ktoś ci odmówił czegoś czego bardzo pragniesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 21, 2016 Share Napisano Lipiec 21, 2016 Załamanie i depresja. Co byś zrobił gdyby twój najlepszy przyjaciel okazał się fałszywy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Lipiec 21, 2016 Share Napisano Lipiec 21, 2016 Wcale bym się nie zdziwił. Co byś zrobił gdyby Celestia pozwała Cię o alimenty? (za przetrzymywanie RD w pudełku) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 21, 2016 Share Napisano Lipiec 21, 2016 Nic, nie lubię pucyków i żadnego nie bd nigdzie trzymać. Co byś zrobił gdyby odwiedził cię twój ulub. kuc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Lipiec 21, 2016 Share Napisano Lipiec 21, 2016 zrobił bym wszystko aby został ze mną na zawsze. co byś zrobił gdyby wyginęły lisy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 21, 2016 Share Napisano Lipiec 21, 2016 No nie wiem, nie wiem jak ja to zniosę... co bys zrobił gdyby dinozaury nie wyginęły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Lipiec 22, 2016 Share Napisano Lipiec 22, 2016 Prawdopodobnie bym teraz nie pisał. Co byś zrobił/a, gdyby Cię nie było? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 22, 2016 Share Napisano Lipiec 22, 2016 Zgaduję, że nic. Co byś zrobił gdybyś wiedział, że cały świat to tylko twoja wyobraźnia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Lipiec 27, 2016 Share Napisano Lipiec 27, 2016 starałabym się go wyobrazić jak najlepiej Co byś zrobił/ła gdyby na ziemi nie było ziemi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 31, 2016 Share Napisano Lipiec 31, 2016 Sprowadziłbym kawałek z kosmosu i postawił na nim portal do sprowadzania większej ilości. Co byś zrobił/a gdybyś mógł/a cofnąć czas o 2 dni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 1, 2016 Share Napisano Sierpień 1, 2016 nic bo nic by to nie zmieniło w moim życiu Co byś zrobił/zrobiła gdybyś ponownie się urodził/ła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Sierpień 6, 2016 Share Napisano Sierpień 6, 2016 Zrobiłbym tak, żeby mieć jakieś dzieciństwo i zmieniłbym masę rzeczy po drodze. Co byś zrobił/a gdybyś musiał/a wybierać między życiem kogoś a swoim? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Sierpień 6, 2016 Share Napisano Sierpień 6, 2016 pytanie ciężkie i zależne od sytuacji. ale wybrałabym czyjeś życie żeby uratować. To teraz ja zadam podobne pytanie. jest sytuacja gdzie jest 4 ludzi i ty. co byś zrobił/zrobiła gdyby to od ciebie zależało kto ma przeżyć? Czy ty czy któryś z tych ludzi? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 13, 2016 Share Napisano Sierpień 13, 2016 Zależy jacy to byliby ludzie. Ale skoro i tak tylko jeden z nich ma przetrwać to już wolę siebie. Co byś zrobił gdybyś znał swoją datę śmierci? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się