rrrrrrrrrrrr Napisano Październik 21, 2016 Share Napisano Październik 21, 2016 Zrobiłabym selfie i wrzuciła na insta którego nie posiadam #selfie #rainbow #teczowepomieszczenie #cojarobiezeswoimzyciem Co byś zrobił gdyby zadzwonił do Twoich drzwi świadek Jehowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Październik 21, 2016 Share Napisano Październik 21, 2016 (edytowany) "Nie ma nikogo w domu, proszę przyjść później" Co byś zrobił(a) gdyby okazało się że jaśnie nam panujące polityki zakazały jedzenia mięsa (pod karą więzienia) i musisz przejść na wegetarianizm? Edytowano Październik 21, 2016 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 21, 2016 Share Napisano Październik 21, 2016 Zakazali? I co z tego jak kupię to będę miał jakiś wyjazd na chatę z kontrolą czy posiadam mięso ? Zakazy sa pomto żeby je łamać hłyhły Co byś zrobił gdyby twój najgorszy koszmar był rzeczywisty? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrrrrrrrrrrr Napisano Październik 21, 2016 Share Napisano Październik 21, 2016 No to mamy Auschwitz, TWD, Slendera i agresywnego Zgredka na Ziemi. Pewnie poszłabym po jakąś broń, uprzedziła bliskich i poszła płakać do kąta. Co byś zrobił gdyby Pokemony istniały naprawdę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 21, 2016 Share Napisano Październik 21, 2016 Zakazałbym Serio teraz. Hm... dałbym im koegzystować z ludźmi. Co byś zrobił gdyby gdyby naziści wygrali wojnę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 21, 2016 Share Napisano Październik 21, 2016 (edytowany) nic, bo pewnie by mnie na świecie nie było co byś zrobił(a) gdybyś był(a) obywatelem Azerbejdżanu? Edytowano Październik 21, 2016 przez Chip 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 21, 2016 Share Napisano Październik 21, 2016 Bym się nie narodził na jakieś 99% Co byś zrobił gdyby matka powiedziała że jestes adoptowany ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 21, 2016 Share Napisano Październik 21, 2016 Odnalazł prawdziwych rodziców. Co byś zrobił gdyby pozostało Ci 1.5 minuty życia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Październik 21, 2016 Share Napisano Październik 21, 2016 położył bym się, aby zasnąć. Co byś zrobił(a) gdyby zabrakło amunicji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 21, 2016 Share Napisano Październik 21, 2016 Jak to mawia porzekadło, którego nie w ogóle nie ma: amunicją jest wszystko. Wziąłbym hełm Co byś zrobił gdyby atakuje Cie pies? (Nie, nie policjant, ale zwierz.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 27, 2016 Share Napisano Październik 27, 2016 Poddaje się, ginę Co byś zrobił gdyby się okazało że da się czytać w twoich myślach 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrrrrrrrrrrr Napisano Październik 28, 2016 Share Napisano Październik 28, 2016 Spanikowałabym Co byś zrobił gdybyś umiał czytać w myślach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ksavi Napisano Październik 29, 2016 Share Napisano Październik 29, 2016 Najprawdopodobniej nic dobrego Co byś zrobił gdybyś umiał się teleportować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 29, 2016 Share Napisano Październik 29, 2016 Momentalnie byłabym w domu @Zirathel Co byś zrobił gdybyś mógł się teleportować albo w przyszłość albo przeszłość bez możliwości powrotu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Październik 29, 2016 Share Napisano Październik 29, 2016 Olałbym to Co byś zrobił(a) jakbyś nagle dostał(a) 1.000.000 kopii jakiejś gry w wersjach na każdą platformę/konsolę. Steam/origin/DRM free itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Październik 31, 2016 Share Napisano Październik 31, 2016 (edytowany) Proste. Ile mogę rozdałbym znajomym. A resztę bym opchnął w okazyjnej cenie na G2A i byłbym ustawiony do końca ... roku. Co byś zrobił/a gdyby oglądając mlp z monitora wyszła Chrysalis i chciała pojmać Cię do niewoli ? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Edytowano Październik 31, 2016 przez Vezz 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rrrrrrrrrrrr Napisano Listopad 6, 2016 Share Napisano Listopad 6, 2016 Liczyłabym, że uratuje mnie mane6 i stanę się główną bohaterką 7 sezonu mlp. Co byś zrobił(a) gdyby Celestia zaproponowałaby Ci zostanie jej studentką? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Grudzień 12, 2016 Share Napisano Grudzień 12, 2016 Rozłożyłbym się ^^ Co byś zrobił/a gdybyś miał/a do wybory pizzę z samym mięsem oraz pizzę z dużą ilością mięsa i cebulą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Grudzień 15, 2016 Share Napisano Grudzień 15, 2016 Z mięsem. Co byś zrobił gdyby do Twojego pokoju wszedł kuc z Equestrii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 Gdyby to była Fluttershy to bym jej pokazał moje kotki i poprosił o rozmowę z nimi co o mnie sądzą itp Co byś zrobił gdyby rodzice co powiedzieli że jesteś adoptowany ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 W zasadzie to było już przeze mnie kilka razy obmyślane i chyba każdy nie wie jakby się zachował gdyby tak było naprawdę, ale myślę iż nic. Nie będę się tym jakoś przejmować, może kiedyś z wiekiem zachce mi się szukać informacji na ten temat. Co byś zrobił gdybyś wiedział kiedy będzie koniec świata? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Grudzień 16, 2016 Share Napisano Grudzień 16, 2016 Dzień przed wyrzucił bym z siebie wszystko co myslalem na temat innych lubi niektórych zwyzywal, innym bym powiedział coś czego się boję powiedzie ze względu na to jak zareagują czy będą zdenerwowani czy będą dzielić te same hmmm "uczucia" wobec mnie Co byś zrobił gdyby nagle wpadło do domu wojsko i powiedziało że masz z nimi jechać na wojnę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 Spytałbym gdzie jest mój żołd rekruta Co byś zrobił, gdyby do pokoju wpadłby Ci Yeti? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 (edytowany) Łapie za maczete i szlus był yeti a został kawał mięsa w piekarniku Co byś zrobił gdyby jutro nie wzeszlo słońce i 24h noc by była? Edytowano Grudzień 21, 2016 przez Hi I'm Uzi Wanna Play? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Grudzień 21, 2016 Share Napisano Grudzień 21, 2016 Radował bym się niezmiernie i tańczył. W końcu cisza i spokój. Co byś zrobił, gdybyś się obudził przywiązany do łóżka szpitalnego w pustym pokoju? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się