Kaziu Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Skoczyłbym z kanionu. Co byś zrobił gdybyś się dowiedział że na drzewie obok twojego domu śpie Rainbow Dash? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Civil Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Zaprosił ją do domu żeby nie przemarzła Co byś zrobił gdybyś spotkał swoją ulubioną postać z mlp, a ona okazała by się wredna i nieznośna ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Złapałbym ją siatką na motyle. Co byś zrobił gdyby Rzeczywiście istniała Equestria ale w odległej galaktyce, Celestia wysłała na ziemię szpiega a ty go zdemaskowałem co byś z nim zrobił? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Spanikował bym. po chwili bym się uspokoił, wyjął lornetkę i... eem, obserwował bym ją. potem czekałbym siedząc pod tym drzewem aż się obudzi, a następnie bym zrobił wszystko, czego zażyczy (chyba). co byś zrobił, gdybyś miał w klasie kilku hejterów, a ty byś skąś wykombinował broń? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amani Napisano Listopad 21, 2012 Autor Share Napisano Listopad 21, 2012 Zostawiłbym ją na prawdziwych wrogów, nie jestem przestępcą ... Co byś zrobił, gdyby Tusk oddał się dobrowolnie do zabicia i było by to legalne ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 hmm, nie wiem. może bym to zrobił. ale nie jestem pewien. co byś zrobił, gdyby się okazało, że twoja matka to terminator. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Zwiałbym bo nie mam broni. Co byś zrobił gdyby... TUSK BYŁ BRONY Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Napisałabym do niego pocztą "Złodziei i kłamców nie przyjmujemy". Co byś zrobił gdyby kucyki np. Twi żyły w naszym świecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 hmm, najpierw bym sprawdził czy to nie jest inwazja. jak tak, założyłbym FOL! jak nie, poświęcił wszystko co mam, żeby były bezpieczne (a w przypadtku fluttershy poświęcił bym co się tylko da) co byś zrobił gdyby PRL powrócił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Civil Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Zapuścił wąsa i przeskoczył prze mur Co byś zrobił gdyby to było amelinium, a nie miał byś amelininowej farby ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 spróbowałbym ze zwykłą ale pewnie by zeszła :-) co byś zrobił gdyby się pojawiła PPB - polska partia bronych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Civil Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Dołączył bym i wspierał z całych sił Co byś zrobił gdyby za bycie bronym groziła by kara śmierci ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 WIELKĄ REWOLUCJĘ! na pewno wszyscy brony by się przyłączyli. prawdopodobnie byśmy przegrali, ale jeśli nie to ja już się zgłaszam na stanowisko prezydenta. co byś zrobił, gdybyś znalazł na ulicy w kartonie malutką... Rainbow Dash? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Civil Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Umarł ze szczęście, zaopiekował się nią i przyjaźnił do końca życia Co byś zrobił gdybyś mógł zostać kucykiem ale tylko i wyłącznie przeciwnej płci niż jesteś teraz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrez Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 zamieniam się,kuc jak kuc. Co byś zrobił gdyby odwiedził cię Slender man? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Nie wiem, pomyślę. Co byś zrobił gdyby w każdym sklepie była dla ciebie obniżka cen na Figurki z MLP 100% ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Proste...kupiłabym Co byś zrobił,gdybyś odnalazł mego psa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Civil Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Zażądał bym bym okupu ;D Co byś zrobił gdyby Luna chciała u ciebie zamieszkać lecz wiązało by się to z brakiem snu w nocy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Olałbym sen i się zgodził ,a co !! ( i tak prawie nie śpię ) Co byś robił/a, gdyby była możliwość zamiany w kucyka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Z wielką chęcią bym się zmienił, ale tylko w pegaza. Co byś zrobił/a, gdybyś obudził/a się pewnego dnia w "pracowni" Pinkaminy przywiązany/a do stołu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Tylko 1 rzecz...... FUN,FUN,FUN,FUN!! Co byś zrobił/a, gdyby skończył się FUN ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Znalazłbym więcej funu, albo pogrążył się w nie-funie (zależy kiedy). Co byś zrobił/a, gdyby przed Tobą wylądowała Derpy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Zabrał do domu Co byś zrobił gdybyś spotkał Discorda ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Ciężkie pytanie... Na pewno nie zabrałbym go do domu, bo by mi wszystko pomieszał Co byś zrobił, gdybyś spotkał Kredens? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Postawiłbym na nim moje książki xd Co byś zrobił, gdybyś spotkał potok FUN Pinkie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się