Po prostu Tomek Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 Zadałbym sobie i światu pytanie. Jak to jest, do jasnej i niespodziewanej zarazy możliwe?! Nie mam dziewczyny nawet, a co dopiero konia! Potem albo oddał, albo starałbym się wychować. Niech tylko nie myślą, że przestanę jeść mięso lub będę zasuwał po siano na wieś. Nie ma tak dobrze. Co byś zrobił, gdyby przymusowo skucykowali kogoś z twojej rodziny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Dorwałbym gnoja żeby to odwrócił, a potem mnie skucykował i wysłał do Equestrii ^^ Co byś zrobił gdybyś złamał przysięe Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 na syberii nikt mnie nie znajdzie!!! putin, masz tam pracę dla mnie? co byś zrobił gdybyś się obudził a nad tobą by stała księżniczka Molestia? a ty NIE masz niebezpiecznych narzędzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trahall Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Oddałbym się jej dobrowolnie. Wszak że zabawa to nie mała, gdy Molestia mi nad głową stała. Co byś zrobił, gdybyś dostał tysiącletniego bana z biletem na księżyc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Nooooooooooooooooooooooooooooooooooooo(...)! Co byś zrobił gdybyś zobaczył "stworzenie koniopodobne o tęczowym umaszczeniu"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Hmm... Hmm... To zależy, czy byłoby to to, o czym myślę, a myślę o Rainbow Dash. Zależy gdzie i kiedy by się to stało i czy nie byłby to jakiś... Powiedzmy omam czy fatamorgana, ale raczej "zaciągnąłbym" to coś do domu Co byś zrobił, gdyby w Twoim kraju była następna operacja pokojowa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 w moim kraju, czyli tam gdzie mieszkam? proszę bardzo! sam im pomogę! niech się pobawią tutaj w niemczech. a jeżeli zrobi się niebezpiecznie to wreszcie przeprowadzam się do polski. czy w MOIM kraju, czyli polsce? wtedy biorę AK-47 i walczę do końca z amerykanami. i namawiam rosję by nam pomogła. a wtedy... co byś zrobił gdyby pojawił się komunikat że w twoim mieście jest bomba atomowa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Humph! Szczerze, nie spodziewałbym się takiego czegoś. I bym się tym nie przejął. Wiecie, że w bazach bombowców atomowych w USA są bomby atomowe, a oni je zostawiają, idioci amerykańce? Co byś zrobił, gdyby istniał jakiś inny świat, za Firewallem? Świat rodem z mitów, ptaszki, pory roku itp? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trahall Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Wskoczyłbym do niego i zaczął go penetrować, by znaleść wszystko i dowiedzieć się wszystkiego, stawiam 10zł, że po kilkunastu minutach by mnie coś zjadło. Co byś zrobił/a gdyby nie było fandomu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Pewnie ogladałbym Epic fight 60lvl Elite Knight vs Demon! Epic Tibia Gameplays. na YT, albo został(Broń mnie przed tym, Boże) ... Otaku:obrzydzenie: Co byś zrobił, gdyby nie było IV sezonu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Przy najmniej tej (głupiej) księżniczki Twi nie byłoby, a tak to szkoda. Co byś zrobił gdyby mnie nie było? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Nic, I don't care. Co byś zrobił, gdyby Słońce zgasło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 byśmy zginęli wszyscy po paru dniach. prawdopodobnie bym zrobił wszystko czego nie zdążyłem zrobić. co byś zrobił gdybyś obudził się w equestrii jako kuc ziemny bez niebezpiecznych narzędzi i możliwości powrotu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Powiesiłbym się. Rodzina, dom, wszystko zniknęło... Co byś zrobił, gdybyś mnie wtedy spotkał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 założyłem właśnie EPS. Equestriańską Partię Socjalistyczną. dołączysz? jak dojdę do władzy to się coś wykombinuje i wrócisz do świata ludzi :-P (chyba że masz na myśli że spotkam wiszącego trupa. wtedy bym cię pochował i koniec.) co byś zrobił gdyby powstał znowu PRL? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 (Nie, nie chodziło o wiszącego trupa) Wziąłbym na siebie sterowanie państwem. Mam już jako tako zarysowaną wizję, to czemu nie. Co byś zrobił, gdyby ktoś w rozmowie z tobą cały czas zmieniał temat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinek Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Wstałbym i wyszedł Co byś zrobił/a gdyby w śnie odwiedziła Cię Celestia i zachęcała do przejścia prze portal do Ponyville?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Objechałbym ją za nieautoryzowany wjazd do mojego umysłu. Co byś zrobił, gdybyś posiadał Portal Guna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Strzelał po niebie i sie teleportował. XD Co byś zrobił podczas ataku kucyków zombie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 zabarykadował bym się w piwnicy i walił z karabinku (aż bym sobaczył zombie Fluttershy lub RD, wtedy bym się w rozpaczy zastrzelił) co byś zrobił gdyby znikąd wyleciała Fluttershy i cię przytuliła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Cóż, Fluttershy raczej nie owrzeszczę więc... zostaje przytulić ją w zamian. Co byś zrobił, gdyby Sonic Rainboom za oknem wywaliło ci wszystkie szyby? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 - Słodka Celestio, teraz muszę kupić nowe!! Co byś zrobił gdybyś rządził Polską? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Zaprowadziłbym nowy, sprawiedliwy ład. Co byś zrobił, gdybyś znalazł małą Lunę pod progiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 OMG.... I want it. Co byś zrobił, gdybyś miał do wyboru dwie rzeczy.? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spectra Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Wybrałabym jedną. Co byś zrobił, gdybyś trafił do świata znikających skarpetek zwanym także pralką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się