Mrs.Octavia Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 a niech mają problem,co mnie to Co byś zrobił gdyby ktoś z Szwajcarii za podejście do jego domu na bliżej niż 50 kilometrów cie zabił,zrobił wursty i zjadł z najtańszym serem z marketu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Użyłbym sztyletu czasu i wbiłbym szwajcarowi w serce i mózg. Co byś zrobił/-a gdyby ci się objawiła Tyara Elżbieta Gas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Apokalipsa... Ludzie już kompletnie zwariowali. Co byś zrobił gdyby okazało się że Mane6 nolifi w Tibię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Zamieniłbym to nołlajfienie w Tibię na nołlajfienie w CS'ie Co byś zrobił/-a jakby na chatę autorki fic'a o kucach w Auschwitz wbili Kasrkini ze Szczecina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Um................ Co byś zrobił/a gdybyś był/a świadkiem tego co się wydarzyło w Hinamizawie na festiwalu Watanagashi(a raczej w jego trakcje)[otwórz spoiler i odtwórz filmik] http://youtu.be/jatTjWn1DYM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 (ech te anime...) gdybym miał broń wiadomo. bez... albo na policję dzwonić, od tyłu jakimś dużym kijem albo nic i taktyczny odwrót. co byś zrobił gdybyś obudził się jako fluttershy i wszystko okazało się snem. co byś zrobił gdybyPowiedziałbym: "Ja też tak chcę". Co byś zrobił/-a gdybym zarządził, że zwolennicy FOLu nie mają prawa nazywać się bronymi/pegasis? niszcząc ludzkość niszczy się fandom - POZ też by to prawo straciło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 GDZIE MOJE PALUSZKI!? Co byś zrobił gdyby musiał jeść same pomidory non-stop żeby schudnąć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Wyśmiałbym dietetyka, bo się na zawodzie nie zna. Co byś zrobił, gdybyś obudził się jutro o 40 lat starszy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Nie muszę wcinać pomidorów, bo i tak jestem chudy... EDIT: Celestia help me... Daj eliksir odmładzający, zrób coś..! *rage* Co byś zrobił gdybyś się dowiedział, jak Pinkie robi... "to" wszystko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Oduczyłbym ją "tego". Co byś zrobił, gdyby dość niespodziewanie stary, zgorzkniały komuch wpadł ci na chatę i twierdził, że jesteście spokrewnieni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 nie miał by jak,mam drzwi zamknięte Co byś zrobił gdybyś zmienił się w głaz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Nie jestem wystarczająco oziębły? Co byś zrobił, gdybyś miał mój charakter? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Pewnie robiłabym to co ty Co byś zrobił, gdybyś mógł przekazać swojemu młodszemu "ja" wiadomość? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redaveness Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Pewnie to byłyby liczby w jakiejś dużej kumulacji totka, albo coś mało ważnego. Co byś zrobił/a gdybyś obudził/a się rano z różowymi włosami na głowie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Powiedziałbym, żeby uciekał z domu od swoich (moich) rodziców i nigdy nie grał w metina (żeby nie mógł poznać Erunyvane ). EDIT1: Ojj... Chyba przedawkowałem i widzę nie takie włosy, jakie powinienem mieć Co byś zrobił/-a gdyby moja była, która teraz mieszka w Zielonej Górze, dowiedziała się o istnieniu mojej NP i wyruszyłaby na Podkarpacie żeby ją zniszczyć? A potem by chciała zniszczyć cały fandom MLP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 W kajdany i na terapię, aż ochłonie. Co byś zrobił gdybyś został otoczony przez gryfów? (trzystu, jeśli chodzi o dokładną liczbę) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Powiedziałbym, że jeśli nie odstąpią będą hańbą dla rasy gryfów (które są symbolem Polic i Szczecina). Co byś zrobił/-a gdyby FOL chciał wykoleić pociąg, którym mam dojechać do mojej NP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 dobra robota towarzysze! ludzi odesłać do domu, kuce do Ausc... Equestrii i dać bana na ziemmi do końca wojny a pozowców... potraktować jako wroga ludu... co byś zrobił gdybyś się znalazł przywiązany do krzesła w tajnej bazie FOLu, o której NIKT nie wie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Telepatia, wołamy Mane6, POZowców, a ja pryskam w czasie akcji, żeby mnie czasem nie sponifikowali ;_; Co byś zrobił, gdybyś ciągle słyszał dubstep? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Yyyyy... nic? Co byś zrobił gdybym zrobiła z Ciebie swoje "przynieś, podaj i posprzątaj"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Yes,my Lord~ Co byś zrobił jakbym chciała opuścić to forum i cały fandom? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Co byś zrobił, gdybym był kucem i zajmował się parkourem w Szczecinie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Zrobiłbym z ciebie tarczę na strzelnicy EDIT1: W Szczecinie mógłbyś się czuć jak u siebie i nie musiałbyś się bać terrorystów z FOLu. Co byś zrobił/-a gdybym ogłosił, że w Szczecinie i Policach, kuce mają takie same prawa jak ludzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Le parkour~ Pewnie skoczyłbym do sklepu po dwa KitKaty, jeden dla mnie, drugi dla Beziego :3 Co byś zrobił, jakby Szczecina nie było? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Zlikwidowałbym FOL. Co byś zrobił/-a gdyby jutro mnie Emo Martynka porwała do nowotomyskiego i próbowała nawrócić mnie na FOL? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się