izy97 Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 jeździłbym po polsce w celu odwiedzenia wszystkich kucyków. co byś zrobił gdyby Sonic Rainboom Rainbow Dash miał siłę bomby atomowej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Zostałbym naukowcem, żeby wyprodukować bombę mocniejszą od atomowej. Co byś zrobił gdybyś chciał kupić Derpy KitKata, ale hajs się nie zgadzał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Przeliczył bym hajs jeszcze raz jeżeli by się dalej nie zgadzał to znaczy, że babka z monopolowego za#=¥?ła mi więcej hajsu niż kosztowała wódka. Co byś zrobił/-a gdyby okazało się ,że tusk jest twoim ojcem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 http://nooooooooooooooo.com/ Co byś zrobił gdybyś mógł kazać śmierci zabić jedną osobę za darmo (taka promocja =3) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Kazałbym utrupić jednego z miich nauczycieli co byś zrobił gdybyś mógł władać ogniem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Ucieszył się zawsze chciałem władać ogniem. Co byś zrobił/-a gdyby okazało się ,że wszyscy ludzie są magami tylko bez many? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Mugole? Co byś zrobił gdyby mane6 szpiegowało mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Zastanawiał bym się jak dostały się do naszego świata. Co byś zrobił/-a gdyby szpiegowało cię НКВД? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Towarzysze, ja swój! co byś zrobił gdybym od teraz wszystko pisał auf Deutsch? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Absolut nichts, was ich nicht tun würde Co byś zrobił/-a gdybym od teraz pisał на русском языке Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Ya ne govorju po-russki. Govorish po-anglijski? Co byś zrobił gdybyś był dziesięć sekund od śmierci i dostał swoje ostatnie życzenie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 (edytowany) Объединиться с Россией! Edit:Chciałabym żeby moje piksele istniały ;-; Co byś zrobił jakbym pisała teraz w lengua española Edytowano Maj 28, 2013 przez Mrs.Octavia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Jag pratar inte spanska. Co byś zrobił/-a gdyby okazał się ,że buka stoi ,tuż za tobą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Siema Buka! Widziałaś może Pana Szwedka? Co byś zrobił gdybyś zaczął mówić tylko po Duńsku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Pojechał do Danii, i bronił akt przed Skipperem Co byś zrobił gdybyś umiał mówić tylko w języku zwierząt? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Zamieszkał w jakimś rezerwacie. Co byś zrobił gdybyś pracował w Народный комиссариат внутренних дел w skrócie НКВД Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Valkyrie Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 A nic, pewnie bym się tam nadawała. Co byś zrobił, gdybyś obudził się gdzieś w Kolumbii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 (edytowany) Zostałbym pustelnikiem, choć bardziej wolałbym mieszkać w tajdze. Co byś zrobił, gdybyś został wysiedlony przez kuce? EDIT: Czy ja słyszałem NKWD? Nie ma to jak refleks czekisty... Edytowano Maj 28, 2013 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 (edytowany) ^^ up Nie skądże tam nie było NKWD tylko Ludowy Komisariat Spraw Wewnętrznych ZSRR Osiedlił bym się jeszcze raz. Co byś zrobił gdybyś został porwany przez CIA? Edytowano Maj 28, 2013 przez Yarpen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Kamikadze. Co byś zrobił gdybyś został porwany przez FBI? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Powiedział że jestem z CIA. Co byś zrobił gdybyś był biednym murzynem z bronxu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Cóż, na pewno bym ci nie odpisał. Co byśzrobił, gdybyś umiał mówić tylko w starej polszczyźnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 (edytowany) Wysłuchałbym ich, po czym opowiedział bym im historię o boskim połączeniu ogórka ze smalcem. Puścili by mnie prawdopodobnie wolno, lub posłali do psychiatryka gdzie szukałbym leku na Alzheimera. Wziąłbym dupę w troki i pracowałbym by zarobić na lepsze życie. <So zetta Slow :'3> Co ty mi gadasz waćpanie. Twe życie ci nie miło? Siedzi na tobie Derpy. What do? Edytowano Maj 28, 2013 przez Kitsun Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Przytulił bym ją i dał muffinkę xD Co byś zrobił gdybyś był jedną z postaci MLP i w świecie ludzkim zobaczył byś w necie clopa gdzie jesteś ty ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 (edytowany) Co ty tu kurde robisz? Zejdź ze mnie, i powiedz, skąd się ty tu wzięłaś? EDIT: RAGE MODE ACTIVATED. Przed tobą jest dziesięć tysięcy paczek naczosów. Co robisz? Edytowano Maj 28, 2013 przez Damikkos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się