~Tamara~ Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Może bym i pojechał, ale w środku wakacji jakoś nie chce mi się wracać do krakowa. Szkoda, że później nie robicie. Przecież przenieśli pod koniec września. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zoameldar Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 W takim razie koniec wakacji. No zobaczymy co z tego będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vinyyl Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Ja robię cosplay i będą hejty tak w ogóle pomóżcie wybrać pomiędzy Wheatley,GLaDOS,Vinyl S, Octavia .-. Kogo zrobić cosplay? Vinyl S Octavii Wheatley'a czy GLaDOS? Nie umiem się zdecydować ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 GLaDOS przynajmniej będzie oryginalny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 To MLK więc jak najbardziej Vinyl ;_: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LungTai Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Mógłby ktoś z będących już na takim konwencie, powiedzieć czego ciekawego można by się spodziewać na nim? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 30, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2013 Na pewno dużo pozytywnego humoru, pamiętam jak spaliśmy i obudziłem się. Ktoś kto spał obok mnie, zaczął na mnie włazić To było straszne . Konkursy były, maratony z MLP hmm dużo rzeczy było 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LungTai Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 A będzie możliwość nocowania na terenie konwentu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Proenix Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 W zeszłym roku była jako integralna część konwentu. O ile całość będzie dwu dniowa to podejrzewam, że możliwość noclegu będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LungTai Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Przydało by się, bo nie chciałoby mi się chodzić całą noc po mieście, ponieważ będę jechał z Lublina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 30, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2013 Przecież to jest w szkole. Będziemy spać po klasach jak rok na 1 konwencie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Okej. Jako iż mieszkam w Krakowie, to spytam: w jakiej to będzie szkole? Aha, czy puszczą mnie jeśli jestem dość młody? Na słowo "zgoda rodziców" dostaję bladej kurwicy, bo jeśli trzeba ją mieć to będzie cieżko. Nie za bardzo chce, by moi rodzice wiedzieli ze jestem bronym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thelleo Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 @Rainbow Wave Na Krakonie osoby niepełnoletnie musiały mieć podpisaną zgodę od rodziców. Zakładam, że na MLK będzie podobnie. PS: Jeżeli osoby w twoim otoczeniu wiedzą, że jesteś brony to znacznie łatwiej i wygodniej się nim jest, więc możesz zaryzykować i zaprezentować im fandom (fandom, a nie bezpośrednio MLP). W ostateczności możesz zaprezentować MLK jako ogólny konwent wszystkiego z głównym tematem kierowanym w stronę bronies. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LungTai Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Zawsze mógłbyś poprosić znajomych, jeżeli takowych posiadasz, o podpisanie zgody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 Szkoła znajduje się niedaleko głównego dworca PKP < chyba to było PKP bo chyba nie PKS > i z jednej strony jest < chyba to jest > droga szybkiego ruchu. To tam po drodze jest szkoła. Wiem że i tak nic nie zrozumiesz ale i tak wyjaśniłem Deal With It 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aziz Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Eh, dobra, jako że się wybieram... Primo, nie widzę powodu, dla którego opowiedzenie rodzinie o swoich zainteresowaniach mogłoby być czymś złym. Chyba że to kwestia jednak podejścia rodziny, nie wnikam. Drugie primo, nic na temat szkoły jeszcze nie wiadomo, znana jest tylko data. Trzecie primo, Dworzec kolejowy i autobusowy są niemal ze sobą połączone, więc to jeden kuc. Bliżej jest w sumie od RDA. Po schodach w górę i ul. Lubomirskiego prosto, do numeru bodaj 21.. Ale jak mowię, nie wiem czy w tym roku adres będzie ten sam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Nie wiem o czym mówisz ale jak pojadę pewnie trafię, jestę Krzyświeł w końcu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanPokero Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Tam wcale nie tak trudno trafić, a zresztą Sz6sty pewnie umówi się z ludźmi, którzy nie wiedzą jak trafić i ich tam zaprowadzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Ja nie dam rady trafić na miejsce?! Chyba kpisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanPokero Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 PonyMeet 6.3 tam był. Z kolegą i dwiema koleżankami mieliśmy tam trafić bez problemu a skończyło się tym że przyszliśmy pół godziny po umówionej godzinie . PS: Z nikogo sobie nie kpie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 (edytowany) Ej no,racja że lepiej się umówić itd ale przecież nie będziemy tam sami w tym Krakowie ;_: zawsze się można kogoś na ulicy spytać,no ludzie! Myślicie że jak my z Czytoholiczką trafiłyśmy na nasz pierwszy Śląski meet ? Edytowano Sierpień 6, 2013 przez Tamara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 nie będziemy tam sami w tym Bytomiu ;_: ale ten temat dotyczy krakowskiego MLK Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 ale ten temat dotyczy krakowskiego MLK Wait...wróć,racja ^^ dziękuje za zwrócenie uwagi,ja już się tak nakręciłam na tego II zorganizowanego heh...już poprawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graphite Shine Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Nie mogę znaleźć strony z rejestracją/ kupnem wejściówek, jak znam siebie to jest gdzieś na wierzchu, ale ja jej nie widzę Gdyby ktoś mógł poratować linkiem to byłbym bardzo wdzięczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 11, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2013 Jeszcze nie ma ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się