DAVV3 Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Bardzo dobry odcinek! Pinkie Pie przez cały odcinek rozwala system. Pomysł dobry oraz dobrze zrealizowany. Dobrze, że Spitfire wystąpiła w jakiejś głównej roli oraz dostała swoją osobowość. Fajnie także, że pojawiła się nowa postać czyli Lighting Dust. Mam małą nadzieję, że zobaczymy ją w IV sezonie. OCENA 8/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violet Raven Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Kolejny odcinek z Dashie Naprawdę, świetna fabuła. Dash wreszcie rusza się by spełnić marzenia w Akademii Wonderbolts. Oczywiście nie obeszło się bez trolla Biedna Pinkie :< Tak smutno wyglądała jak czekała na list od przyjaciółki. - Nowe postacie (min. Lightning Dust, Zuo i kilka fajnych w Akademii) - Hah, ten Hardkorowy Kuc xD - Świetny trening i konkurencje - Hug Rarci ^^ - Pokazanie osobowości Spitfire - Yeaaa! RD! - Mina Flutter, kiedy trzymała ją Cloudchaser xD - Pinkie kiedy zobaczyła, że Dash o niej nie zapomniała ^^ - Ogólnie Dashie, Yay! <333 Hm, tylko teraz tak dziwnie, chyba nadal się po prostu szkoli na Wonderbolta. Mam nadzieję, że przez to nie będzie jej mniej Ale i tak było cool. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Odcinek bardzo mi się podobał ze względu na dobrą postawę Rainbow która była gotowa zrezygnować z akademii dla przyjaciółek i innych. I ta mina Flutterki kiedy złapała ją Cloudchaser, no i oczywiście Pinkie!! Z drugiej strony było mi jej szkoda jak tyle dni czekała na list od RD ale później gdy już spotkała Rainbow było już tylko się rozpłakać. Ogólnie jestem zaskoczony 3 sezonem. Na razie te 7 odcinków bardzo mi się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilie Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Najlepszy odcinek Mój ulubiony z sezonu trzeciego I nareszcie pokazali Spitfire. Jej nowa ''osobowość'', no cóż...to jest Akademia Wonderbolts-najlepszych pegazów Equestrii Jej wygląd jest super-ten mundur i okulary No i nowy ship-Rarity x Thunderlane Pinkie- Ta scena z nią na początku xD Hardcorowy kucu-on rozwala system Mina Fluttershy, była bezcenna Minusem był ten huragan...no jakby już nie wiedzieli co wstawić :YhZzy: Cały odcinek oceniam : 9/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Judoon Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Świetny odcinek! Dobrze ,że wreszcie dali Spitfire osobowość i rolę pierwszoplanową. Lightning Dust jest tym dla Rainbow czym do niedawna była Trixie dla Twilight. Ogólnie odcinek jest ciekawy i godny polecenia. Nie spodobało mi się tylko to brak Soarina. Moja ocena to : 9,5/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Mój ulu odcinek z 3 sezonu . Duuuużo Rainbow Dash, jej lojalność do przyjaciółek i możliwość posiadania przez nią własnego wroga . Powróciły niektóre postacie, Spitfire zyskała osobowość, Pinkie Pie rozwaliła system . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lewis1321 Napisano Sierpień 3, 2014 Share Napisano Sierpień 3, 2014 Chyba najlepszy odcinek sezonu 3. Był zabawny, niósł wartościowy przekaz i tak dalej. A kawałek z Pinkie był bezcenny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Maj 21, 2015 Share Napisano Maj 21, 2015 Jeden z lepszych odcinków trzeciego sezonu, 9/10 - jak przystało na odcinek z RD w roli głównej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się