Dead Radio Man Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Zakończyć xD ? @up Można spróbować Link do komentarza
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Można jeszcze dołączyć? Jako... Ofensywa Alicorna (coś z atakiem i alicornem) Chciałabym przeżyć jakąś przygodę. Taką z krwią, akcją i kucykami ! Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 (To ja dziś zacznę) *spojrzała w górę* Może nie trzeba walczyć... *pomyślała* Niech pan się odsunie i zatka uszy, panie pierwszy. Będzie tu trochę głośno. *zawyła najgłośniej jak potrafiła, strop jaskini zawalił się na Trytona.* Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 17, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2012 Najtmar....może być problem...bo jedyny kucyk jest w nazwie naszego statku Link do komentarza
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Oki, trudno, ale dołączyć można? PS. Skoro Elizabetta jest wilkiem, to też mogę czymś być? (najlepiej moją MoonSun , albo, na poważnie, smokiem) Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 17, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2012 Eh...ok Jeszcze troche i całe ZOO będzie xD Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 A więc mamy lisicę, papugę, smoczycę i wilczycę, lol faktycznie "Arka Noego" @down. Szczerbatek! Link do komentarza
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Czyli mogę być smoczycą? [attachment=641] Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 17, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2012 Yup. Tylko taką mini-smoczycą. Mamy ograniczoną przestrzeń na statku xD Dołączasz do eventu? Link do komentarza
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Oki, najpierw pytanko: jaki to event? PS. Dużą, ale będę krążyć nad statkiem (lub siadać na maszcie ). Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 17, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2012 eh....jesteśmy na wyspie,bijemy się ze złymi syrenami Aktualizuję kolejność 1.Eliza 2.Nightmare 3.Redballance 4.Psotunia 5.Spinwide Wszyscy zniknęli więc lista skrócona. Night- wiesz co? Wymyśl sobie jakiś wstęp co robiłaś na tej wyspie i skąd się tu wzięłaś Link do komentarza
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 (Lubię wstępy i zawsze piszę jak się gdzieś znalazłam. To teraz ja? Oki. W 1 osobie. I z tego co widziałam, jest też jaskinia.. oki!) Eee... pomóc komuś? Link do komentarza
Ihnes Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Ok lecim dalej! Ihnes, chodził wokół posągu, spodziewając się jakiegoś olbrzymiego, świecącego kryształu, którego nie sposób nie zauważyć. - Nie ma go! Chyba mi odbija... - powiedział patrząc na Est. I gdy już miał się poddać, ujrzał z tyłu pomnika wmurowany, niewielki - wielkości pięści - kryształ. Nie był on ani na tyle ładny żeby go zabrać, ale też wyróżniał się spośród innych kamieni. Nie zastanawiając się długo, Ihnes krzyknął: - Jest! - i uderzył z całej siły nożem w sam środek kamienia. W komnacie rozbłysło błekitno-zielone światło. Syreny zatrzymały się i stały bez ruchu. Ihnes wraz z towarzyszką wszystkie wykończyli po czy pobiegli pomóc w zabiciu Trytona. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 18, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2012 Ok czas uczynić kolejny spis załogi: Spinwide- Kapitan Spinobrody Elizabetta- Adiutant Cahir- Kapitan Drugiego Statku "Airship FFIV2.0" Katherine- Główny Bukanier- Kicked- Rozpijacz załogi & wysmarkała się w mą opaskę D: JA TO NA OKU NOSZE! DDDD: RedBallance- Pierwszy Oficer Losse- Drugi Oficer Cloudchaser- Obserwator Soonrise- Nawigator lordek- "kuk,albo inny kuchaj-majster"(Cokolwiek to nie oznacza) Ihnes- Sternik Leon z jakimiś tam cyferkami w nicku,nie chce mi się sprawdzać- Bosman Alder- zbrojmistrz Estherenn- pokładowy kot-złodziej Tisos- Łowca Skarbów Psotunia- Papuga Okrętowa Sakadetsu- Dowódca Abordażystów Venom50- Kanionier Xyz- Starszy Inżynier ewi125- kartograf i zapasowy nawigator AdanorPL- Oficer Wachtowy (polska język,trudna język) Gandezz- Bimbrownik Gost- Weteran Okrętowy Soli- Pokładowy Random Nightmare- Smok Pokładowy Link do komentarza
Dżuma Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Ja chcę być tą co zawsze przyprawia załogę i statek o niezłe problemy Link do komentarza
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Czyli ten event/przygoda się skończył/a? Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Jeszcze nie do końca. Link do komentarza
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 To czemu Ihnes zakończył ? Link do komentarza
Cygnus Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 - Wpływamy na temat piracki, Admirale! - Wunderszynka. ---------------------------------------- DADDY'S HOME! Spokojnie, jeszcze się nie widzimy xD Link do komentarza
Ihnes Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 To czemu Ihnes zakończył ? Jeszcze nie zakończyłem, ale zbyt długo przeciągała się ta akcja. Zakończyłem tylko wątek z kryształem. W sumie to już przesądza o dalszych wydarzeniach, ale serio za długo trwają wydarzenia podczas jednej wyprawy. Link do komentarza
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Czyli ten Tryton (czy coś tam) pokonany, ale przygoda nie zakończona? Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Nie, jeszcze trzeba go zabić i wrócić na statek. Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 *przypływa szalupą* Dziiiińńń Dybryyy! *wchodzi na pokład i polewa wszystkim rumu* Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 20, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2012 @Animal- mamy ewi więc posada zajęta xD wymyśl inną @Nightmare- nie zakończona (niestety) bo nikt nic nie pisze i temat zmarł trochu @Kath- Wyrzuconaś! A sio z mojego statku! D:.....moja opaska.... Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Lol nope *polewa wszystkim jeszcze więcej rumu i rzuca w Spina zużytą opaską* Link do komentarza
Recommended Posts