Evelinna Eve Pie Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Uaaaa ostro się robi... Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Ja byłem pierwszy. A ty idź sobie ginąć od małych rozcięć Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 Lol nie. Nie ja dałem się opętać kawałkowi metalu . Nikt nie mówił kto pierwszy ten lepszy Link do komentarza
Nightmare Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Spokojnie, wypije z obydwoma lub wybierze! (Jeśli z obydwoma to dostanie kaca) Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 A chlejta swój rum ja idę spać. * Po czym wychodzi* Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 *kulejąc wyszła na pokład, nie wyglądała na zadowoloną* Co tu się dzieje? Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Ok ja idę wypocząć, czyli spać. Proszę nie przeszkadzajcie mi. Link do komentarza
Nightmare Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Nic się nie dzieje. Może coś przypalić? Link do komentarza
Tisosek Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 INFORMACJA OD SPINWIDE'A: Jeżeli ktoś coś od niego chce, ma jakąś sprawę/prośbę/chce pogadać lub cokolwiek, to dzisiaj jest on niedostępny z powodu problemów natury technicznej (internet). Jest MINIMALNA szansa, że będzie dzisiaj osiągalny - zależy od jego internetu. Dziękuję. Link do komentarza
Dżuma Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Okej zwierzątka do towarzystwa są zajęte więc może klacz do towarzystwa lub nie wiem może jakieś zwierze (ale ja nie chcę arki Noego), więc nie wiem jakaś klacz no aby była przydatna, wkurzająca i bezużyteczna w jednym oczywiście żeby jej odwalało ! Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Dobra...jestem jakoś...Net jest pod względem chaosu gorszy od Discorda Lubię spisy aktualizować więc łapta Spinwide- Kapitan Spinobrody Elizabetta- Adiutant Cahir- Kapitan Drugiego Statku "Airship FFIV2.0" Katherine- Główny Bukanier- Kicked- Rozpijacz załogi & wysmarkała się w mą opaskę D: RedBallance- Pierwszy Oficer Losse- Drugi Oficer Cloudchaser- Obserwator Soonrise- Nawigator (który zna się tylko na rumie ) lordek- "kuk,albo inny kuchaj-majster :rainderp:" (Cokolwiek to nie oznacza) Ihnes- Sternik Leon z jakimiś tam cyferkami w nicku,nie chce mi się sprawdzać- Bosman Alder- zbrojmistrz Estherenn- pokładowy kot-złodziej Tisos- Łowca Skarbów Psotunia- Papuga Okrętowa Sakadetsu- Dowódca Abordażystów Venom50- Kanionier Xyz- Starszy Inżynier ewi125- kartograf i zapasowy nawigator AdanorPL- Oficer Wachtowy (polska język,trudna język) Gandezz- Bimbrownik Gost- Weteran Okrętowy Soli- Pokładowy Random Nightmare- Smok Pokładowy Animal- Przydatna,wkurzająca a zarazem bezużyteczna czyli w gruncie rzeczy szalona klaczszalone "coś typu człowiek lub tym podobne". Poniaczek01- zapasowy kucharz z działem strzelającym czymśtam. Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Hehe ok to płyniemy dalej. Co tym razem nas czeka kapitanie? Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 *Polewa wszystkim* Pijcie dziś do woli. Jutro czeka nas ciężka praca. Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 *polewa wszystkim rumu* huehuehuehuehue ( ͡° ͜ʖ ͡°) Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Zaczyna się xD. No dalej kapitanie. Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Proponuję zrobić zawody w piciu rumu Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Co ja? - rzekł wychodząc z kajuty z butelką rumu w ręce. Pociągnął solidny łyk po czym zawołał: -KAMRACI! Dzielnie walczyliście, i oddaję honor tym którzy polegli-zdjął kapelusz i opuszczając głowę przyłożył go do piersi,po niecałej minucie ciszy zawołał- Ale dośc tych smutków! Zasłużyliście na odpoczynek! Rum dla wszystkich!- po tych słowach oddał klucz do składów rumu pani adiutant. Zawody w piciu powiadasz? Niech będzie, tylko nie opróżnijcie wszystkich zapasów! Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 *wylewa na Spina beczkę rumu* huehuehuehuehue Link do komentarza
PoniaczNaleśnikowiec Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Mogę dołączyć? Posłużę jako WRzPDSR,Pitd. Czyli WalniętyRzeźnikzPodręcznymDziałemStrzelającymRekinami,Piraniami i tak dalej... ? Mam szanse? Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 ...Będziesz zapasowym kucharzem. Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Mogę dołączyć do grona DZIELNYCH... będę stała na straży.C: Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Do grona kogo...? Jest tu ktoś taki? Straż...hm...na morzu straży chyba nie potrzeba hmm? Możesz pilnować więźniów...Mamy jakichś wogóle? Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Nie, na razie nie, panie Kapitanie Hmm.. może siedzieć na bocianim gnieździe Link do komentarza
Recommended Posts