Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 - Oooch... A mogłabym... Pójść z tobą? Proszę... Jeszcze nie byłam w okolicach szkoły, a chętnie bym trochę pozwiedzała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 16, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2012 - No dobrze. Zabiorę potrzebne rzeczy i spotkamy się za pięć minut dobrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 - Dobrze, za pięć minut. Ruszyłam szybko do pokoju, który przydzieliła mi Applejack, ale dopiero w połowie schodów przypomniało mi się, że wszystkie moje rzeczy zostały u Lore. Odwróciłam się i podreptałam powoli z powrotem do kuchni. Wzięłam ze stołu kawałek ciasta i zaczęłam jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 16, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2012 Po pewnym czasie przyszła Applejack. Miała ze sobą mały tobołek. - Dobrze możemy ruszać. Zabierzemy moją siostrę, wrócimy i idziemy do tej twojej przyjaciółki. - Applejack już miała wyjść kiedy nagle się zatrzymała. - Na pewno niczego nie zapomniałaś?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 - Och, nie, ja... Ja nic ze sobą nie wzięłam... Wszystko zostawiłam w domu. Jak... Jak będziemy u Lore, to zabiorę swoje rzeczy. I tak nie mam tego dużo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 16, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2012 - No to ruszajmy. - Applejack odwróciła się i razem wyszłyście. *** - Dobra to tutaj. Szkoła gdzie chodzi moja siostra. Poczekasz tu czy chcesz wejśc ze mną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Przez krótką chwilę wahałam się. - Chyba... Pocze... Wejdę do środka, jeśli pozwolisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 16, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2012 - Nie ma sprawy. - Powiedziała Applejack wchodząc do środka i zostawiając otwarte drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Weszłam za Applejack, zamknęłam za sobą drzwi i rozejrzałam się. Poczułam się tak samo jak wtedy, gdy dawno temu, jeszcze na Ziemi, pierwszy raz przyszłam do szkoły. To wspomnienie przywołało uśmiech na moją twarz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 16, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2012 Applejack przystała przy jednej z pierwszych sal. - To tutaj cukiereczku. Za jakieś pięć minut. - Powiedziała siadając na jednej z ławek. - Mam takie pytanie do ciebie. Jak trafiłaś do Ponyville? - Zapytała nie spodziewanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 To pytanie kompletnie mnie zaskoczyło. - Co? Jak trafiłam... Eee... A muszę... Odpowiedzieć na to pytanie... Eee... Teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 16, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2012 - Teraz nie musisz, ale zawsze miło wiedzieć coś o przyjaciołach. Z tego co wiem ty wiesz o mnie więcej niż ci powiedziałam. Nie będę w to wnikać ale dziwne to trochę. - Puściła ci oczko oraz uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 - Tak, ja... Trochę o was wiem... Obiecałam Twilight, że jak będę gotowa, to opowiem jej o sobie... Tobie też powiem, wam wszystkim... Ale to jest... Skomplikowane... Nie chciałabym musieć tego powtarzać... Rozumiesz mnie, prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 16, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2012 - Rozumiem. *** *DRYŃ DRYŃ* W całej szkole zadzwonił dzwonek i zadowolone źrebaki zaczęły wychodzić z sal i kierować się w stronę wyjścia. Po chwili wyszła również Apple Bloom. - Witaj siostrzyczko. Chciałam ci przedstawić naszego tymczasowego, a może stałego lokatora. To jest Marina. - Witaj. Bardzo miło mi cię poznać. Jestem Apple Bloom. - Powiedziała wyciągając do ciebie kopytko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 - Witaj Apple Bloom. - również podałam jej kopyto. - Cieszę się, że mogę poznać, dużo... Eee... Dużo o tobie słyszałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 16, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2012 - To jestem popularna? Fajnie! - Wykrzyczała. - Dobra Apple Bloom idziemy do domu. Musimy jeszcze coś załatwić. I to bez ciebie. - Applejack i Apple Bloom ruszyły w stronę farmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Ruszyłam powoli za siostrami Apple, przyglądając się z uśmiechem innym źrebakom opuszczającym szkołę. Szukałam wzrokiem innych znanych klaczek... Sweetie Belle i Scootaloo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 17, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2012 < brak odpowiednich tagów :< > Po mimo starań nie znalazłaś żadnej z poszukiwanych źrebaków. *** Wszystkie trzy doszłyście na farmę. - Apple Bloom idź do pokoju. My musimy chwile pogadać. - Wskazała kopytkiem na ciebie. - Dobrze. - klaczka odwróciła się i poszła na góre. - Dobra to kiedy tam idziemy?? - Zapytała Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Przez chwilę wahałam się. Nie chciałam wracać, ale wiedziałam, że nie mogę odkładać tego wiecznie. - Może... Nie wiem... Teraz, jeśli masz czas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 17, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2012 - Może tak za godzinę? Musze zrobić siostrze coś do jedzenia. Ostatni raz jak ją samą zostawiłam to musiałam sprzątać kuchnie. Może być? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 - Oczywiście, nie ma problemu. Może... Mogłabym ci w tym pomóc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 17, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2012 - Co ty masz z tym pomaganiem? - Zapytała zaciekawiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Zdziwiło mnie to pytanie, zarumieniłam się lekko. - J-ja... Ja po prostu... Lubię pomagać. Poza tym... Jesteś dla mnie taka dobra, że chcę ci się odwdzięczyć. Ale... Jeśli nie chcesz, to... Może... Przejdę się trochę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 17, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2012 - Zrób sobie wolne. Tyle przeżyłaś, że zasługujesz na to. - Powiedziała Applejack wchodząc do kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Obserwowałam uważnie jak Applejack wchodzi do kuchni. Kiedy straciłam ją z oczu, westchnęłam cicho i wyszłam na dwór. Postanowiłam trochę pozwiedzać okolicę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts