Wizio Napisano Grudzień 23, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2012 List był gotowy, a ty musiałaś go wysłać. Nie zostało nic innego jak iść do Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Wzięłam list, zwinęłam go i dopiero wtedy uświadomiłam sobie, że nie mam czym go przewiązać. W końcu wyszłam z pokoju uznając, że Twilight na pewno pożyczy mi jakąś wstążkę. Idąc schodami w dół pomyślałam, że zajrzę przed wyjściem do kuchni. Nie byłam głodna, ale chciałam sprawdzić, czy Applejack tam jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 23, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2012 Kuchnia była pusta. Applejack była w sadzie i jak zawsze zbierała jabłka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Wyszłam na zewnątrz i podeszłam do Applejack. - Cześć. Widzę, że wcześnie wstajesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 24, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2012 - Witaj cukiereczku. Wstaję tak zawszę i zbieram jabłka. To mnie odpręża i relaksuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 - Aha, w takim razie... Nie będę ci przeszkadzała. Gdybyś mnie potrzebowała, to idę do Twilight, a później do Rarity. Nie planuję odwiedzać żadnych innych miejsc. Wiedziałam, że Applejack nie byłaby na mnie zła gdybym nie powiedziała dokąd idę, ale na wszelki wypadek wolałam nie popełniać tego samego błędu dwa razy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 24, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2012 - To powodzenia partnerko. - Applejack pomachała kopytkiem gdy oddalałaś się od niej. *** Po kilku minutach byłaś już przed domkiem Twilight. Stanęłaś przed jej drzwiami trochę zdenerwowana i nie wiedząc czy wejść czy uciec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Zrobiłam kilka uspokajających wdechów i pchnęłam drzwi, wchodząc od środka. - Hej... Twilight, jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 24, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2012 Twilight siedziała przy jednej z książek. - O witaj Marina. Jesteś tu z tym listem? - zapytała odrywając się od książki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 - Tak, mam gu tutaj. - podałam jej zwiniętą kartkę. - Możesz pożyczyć jakąś wstążeczkę, żebym mogła go przewiązać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 24, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2012 - Emm czy mogłabym go przeczytać? Wolę się upewnić czy to odpowiedzi list. - Zapytała Twilight trzymając zwinięty list. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Wahałam się przez chwilę. Specjalnie nie napisałam nic konkretnego na wypadek, gdyby ktoś inny przeczytał list. Ale gdy Twilight zapytała o to wprost nie mogłam podjąć decyzji. W końcu kiwnęłam lekko głową. - No dobrze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 24, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2012 Twilight się tylko uśmiechnęła i zabrała się za czytanie listu. Po przeczytaniu jej uśmiech znikł. - Cóż. Dobrze zaraz go wyślę. - Powiedziała Twilight i udała się na górę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Stałam w miejscu, przypatrując się swoim kopytom. Czekałam na powrót Twilight, nie wiedząc co zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 24, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2012 Po chwili Twilight wróciła. Nie miała już listu, lecz na twarzy malowała się dziwna mina. - A więc z tego co zrozumiałam jesteś tu dzięki Celestii? - zapytała się zainteresowana. - List już jest wysłany jeśli chcesz o to zapytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 - Tak... Celestia mnie tu sprowadziła... I proszę, nie pytaj o nic więcej dopóki nie dostanę odpowiedzi, dobrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 24, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2012 - No dobrze ale... - monolog Twilight został przerwany przez pojawiający się list. Twilight go podniosła i podała tobie. - To chyba do ciebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 - Dziękuję. Wzięłam od niej list i powoli go rozwinęłam. Spojrzałam na Twilight, a potem na kawałek papieru przed sobą i zaczęłam czytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 24, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2012 Droga Marino Z przyjaciółmi trzeba być zawszę szczery. Nie pomoże ci ci, że nic o tobie nie wiedzą i będziesz unikać każdego pytania na temat twojego pochodzenia. Musisz być szczera z kucykami którym ufasz. Nie możesz też rozpowiadać o tym każdemu kucykowi jakiego spotkasz. Pamiętaj, że prawda to klucz do przyjaciół. Księżniczka Celestia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Przeczytałam cały list i uśmiechnęłam się lekko. Zwinęłam go, po czym spojrzałam na Twilight. - Dziękuję za pomoc. Teraz muszę jeszcze coś zrobić. Mogłabym... Przyjść wieczorem i porozmawiać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 24, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2012 - O... Oczywiście - powiedziała Twilight uśmiechając się. - Teraz chyba musisz iść do Rarity? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 - Tak, tylko... Wcześniej chcę coś jeszcze zrobić. To... Do zobaczenia wieczorem. Odwróciłam się i ruszyłam w kierunku wyjścia. Chciałam jeszcze raz spróbować porozmawiać z Lore. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 24, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2012 Udałaś się do w miejsce, które jeszcze nie dawno było twoim domem. Po chwili byłaś już przy nim i stałaś przed drzwiami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Znów przez chwilę się wahałam. Odwaga bardzo szybko mnie opuszczała. Podniosłam kopytko i zastukałam kilka razy, zanim do końca zniknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 24, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2012 Po chwili czekania drzwi otworzyła ci zupełnie nieznajomy ogier. - Witam. W czym mogę pani służyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts