Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 - Chyba... Myślę, że tak... Już mi lepiej, poza tym spacer na pewno dobrze mi zrobi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 - No to chodźmy - powiedziała Twilight wychodząc z pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Wyszłam za Twilight i zatrzymałam się, widząc przed sobą przeszkodę. Schody. Gdybym się na nich przewróciła, to nie byłoby wesoło. - Em... Twilight... Czy... Mogłabyś mnie teleportować na dół? Tak chyba będzie łatwiej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 - Możemy się teleportować na miejsce ale trochę to potrwa - powiedziała Twilight teleportując cię na dół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 - O, dziękuję. Trochę... Dziwne uczucie... Chyba jednak wolę się przejść... Tak chyba będzie lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 - Dobra tylko idź zawiadom Applejack, że idziemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 - A może lepiej... Ty jej powiesz? Ja pójdę przodem i mnie później dogonisz, dobrze? Oczywiście... Jeśli to nie problem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 - Jak chcesz - powiedziała Twilight wychodząc z domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Też wyszłam z domu i skierowałam się powolnym krokiem w stronę miasteczka. Pozwoliłam nieść się kopytom, nie zważając na otoczenie, byłam pewna, że Twilight dogoni mnie zanim dotrę do pierwszych zabudowań. W głowie już zaczęłam układać początek listu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Gdy byłaś przy bibliotece zdziwiło cię to, że Twilight już tam była. - Nie gniewasz się, że się tu teleportowałam? - zapytała podchodząc co ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 - Och, nie, oczywiście że nie. Tylko... Miałam nadzieję, że trochę porozmawiamy po drodze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 - Przepraszam. Nie pomyślałam o tym, a nie chciałam cię już zapytywać o twój świat. Wiem, że niechętnie o tym mówisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 - A, nic się nie stało. Przynajmniej miałam czas pomyśleć. To... Może wejdziemy do środka? Napiłabym się herbaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 - Oczywiście - Twilight weszła do środka i zostawiła otwarte drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Weszłam tuż za przyjaciółką i zamknęłam za sobą drzwi. - Twilight, mam pytanie... Mogłabym poznać Spike'a? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 - Trochę później. Teraz pewnie ma swoją popołudniową drzemkę. Znając go obudzi się za jakąś godzinę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 - Aha... To nawet dobrze, za ten czas zdążymy napisać list do Rainbow. Tylko... Jeśli nie masz nic przeciwko... Wolałabym, żeby nie wiedział kim byłam kiedyś, dobrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 - Rozumiem, że nie tylko o naszej szóstce dużo wiedziałaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 - No... Tak... Ale o jednych wiem więcej, a o innych mniej. Na przykład... O Bon Bon prawie nic nie wiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 - Cóż z tego co wiem od ciebie to nasza szóstka jest to główne bohaterki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 - No... Właściwie to tak, tylko... Dlaczego o to pytasz? Chcesz wiedzieć co wiedzą o was ludzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 - A możesz powiedzieć? - zapytała Twilight z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 - Wiesz... Wolałabym nie mówić teraz o tym... Trochę dziwnie się czuję, kiedy pytasz co o tobie wiem... Możemy zmienić temat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 - Proszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. - Twilight przeciągnęła słowo aby podkreślić jak bardzo chce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 - No... Nie wiem... Ech, dobrze... Ale najpierw napiszemy list do Rainbow, zgoda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts