Wizio Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 - Dobrze to ja przygotuje pióro - Twilight magią wyciągnęła z szafki pióro oraz kawałek papieru i podała ci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Przez chwilę usiłowałam sobie przypomnieć co wymyśliłam po drodze. - Emm... Jak myślisz, co powinnyśmy napisać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 < Jeśli chcesz, choć ułatwiłoby mi to. > - Moim zdaniem jak bardzo tęsknimy oraz jak się tam czuje i jak jej się powodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 - To może... Ja napiszę coś od siebie, a potem dam tobie i coś dopiszesz, może być? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 - No nie wiem. Pinkie Pie wysyłała mnóstwo listów i zapomniała tam ciebie dopisać. Dopiero jak wysłała to chciała cię dopisać. Moim zdaniem powinnaś napisać coś sama. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 "Droga Rainbow Dash Nie znamy się długo, spotkałyśmy się dwa razy, tylko raz rozmawiałyśmy dłużej, ale czuję, że łączy nas ta wyjątkowa, niesamowita więź, jaką jest przyjaźń. Bardzo żałuję, że nie możemy spędzić razem więcej czasu, ale wiem, że w tej chwili jesteś na to zbyt zajęta, a ja nie chcę odrywać cię od obowiązków. Mam jednak nadzieję, że znajdziesz chwilę czasu, żeby napisać krótką wiadomość. Chciałabym mieć pewność, że odległość nie jest przeszkodą dla naszej przyjaźni. Twoja przyjaciółka Marina." Odłożyłam pióro, przeczytałam całość jeszcze raz, po czym podałam list Twilight. - Mam nadzieję, że... Jest dobre... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 - Mogę zobaczyć? - zapytała Twilight z proszącą miną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 (*Facehoof* Przecież jest napisane: "...Po czym podałam list Twilight.") - Proszę... Myślę, że... Będzie zadowolona, prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 < Ops. > Twilight przeczytała list i uśmiechnęła się. - Na pewno się ucieszy. Cóż teraz wystarczy go wysłać. < Derpy się tym zajmie. > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 - Wspaniale. Może poszłabyś go wysłać, a ja... Emm... Zostanę i zrobię jakiś obiad? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 - Ty idź go wysłać. Twój list no i może poprawisz nim humor Pinkie Pie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 - Okej... Skoro mówisz, że tak będzie lepiej... Tylko... Eee... Gdzie mogę go wysłać? Mam pójść do Pinkie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 - Skrzynka pocztowa stoi przed kącikiem kostki cukru. Tam też stoi Pinkie no i Depry tam chodzi po listy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 - Dobrze, to... Pójdę i niedługo tu wrócę... Wzięłam list i skierowałam się w stronę wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Wyszłaś z domku Twilight i udałaś się w stronę cukierni. Byłaś już tam po chwili i zauważyłaś Pinkie, która otwierała i zamykała skrzynkę pocztową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Podeszłam powoli do Pinkie, ukrywając list w ogonie. - Cześć. Co robisz? (Z tego co pamiętam, to Marina ma zabandażowaną głowę, tak?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 < Tak > - Czekam na list od Rainbow Dash. Mam nadzieję, że o nas nie zapomniała bo jeśli zapomniała to już nigdy nie napisze, a jak wróci to nie będzie nas pamiętać. Dlatego musze tu stać cały czas aby przeczytać ten list pierwsza i wiedzieć, że o nas nie zapomniała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 - Nie martw się. Jeśli my nie zapomniałyśmy o niej, to ona na pewno nie zapomniała o nas. Eee... Długo już tu siedzisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 - Cały tydzień, a co? - zapytała powtarzając cały czas tą samą czynność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 - CAŁY tydzień? I cały czas tu siedzisz? Może powinnaś trochę odpocząć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 - Nie bo jak mnie nie będzie może przyjść list i wtedy go nie przeczytam. Może ktoś się również pomylić i go zabrać, a wtedy nigdy nie będę wiedzieć co napisała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 - Wiesz... Może idź odpocząć, a ja poczekam tu za ciebie. Obiecuję, że jak tylko coś przyjdzie, to natychmiast dam ci znać, dobrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 - Nienienienienienienienie. Ja muszę czekać. Jajajajajajaja. Będę tu stać aż nie będzie listu od Rainbow Dash. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 - Pinkie, proszę... Musisz odpocząć. Co by powiedziała Rainbow, gdyby cię teraz zobaczyła? Nie byłaby zadowolona, gdyby widziała, że z jej powodu tak się zamęczasz... Proszę, idź odpocząć, zastąpię cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 - Mówiłam nienienienienienienienienie. Ja to muszę zrobić i to ja muszę to pierwsza przeczytać. Jajajajajajaja! < Chyba słabo wychodzi mi udawanie Pinkie. > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts