Wizio Napisano Grudzień 17, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2012 Dookoła farmy były same drzewa. Po chwili spaceru było też widać staw oraz spacerującą (!?!) tam Rainbow Dash. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Wędrując sadem szybko zaczął mi się nudzić widok samych jabłoni. Niemal w tym samym momencie, gdy postanowiłam już wracać, dostrzegłam jezioro oraz Rainbow na jego brzegu. Wyglądało na to, że mnie nie zauważyła... Jeszcze. Schowałam się za drzewem i zaczęłam obserwować ją z ukrycia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 17, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2012 Pegazica chodziła w te i z powrotem. Jej mina nie wyglądała na szczęśliwą. Nie zauważyła cię, gdyż była zajęta sobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Po paru chwilach postanowiłam opuścić swoją kryjówkę i podejść do niej. Gdy dzieliło nas kilka kroków, odezwałam się. - Eee... Cześć? Jesteś Rainbow Dash, prawda? Coś się stało? Może mogłabym pomóc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 17, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2012 Rainbow zaskoczona zwróciła na ciebie uwagę. - Ee cześć. N... Nic się nie stało. J... Ja tylko przyszłam tu potrenować. - Tęczowo grzywy pegaz jąkał się i na poczekaniu wymyślał kłamstewka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Podeszłam odrobinkę bliżej. - Dużo o tobie słyszałam, podobno jesteś najszybszym pegazem w Equestrii. Naprawdę cię podziwiam. I byłabym bardzo szczęśliwa, gdybym mogła ci pomóc. Proszę, powiedz o co chodzi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 17, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2012 - Nie wiem czy mogę ci zaufać. Nie znam cię więc sama nie wiem. - Powiedziała chodząc na około ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Kręciłam się w kółko, chcąc mieć ją cały czas przed sobą. - Och... Ja... Jestem Marina, mieszkam tu od jakiegoś czasu... Niedawno pomogłam Fluttershy i Applejack, może któraś z nich zdążyła ci o tym opowiedzieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 17, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2012 - AA to ty uratowałaś Fluttershy przed tym czymś. Cóż chyba mogę ci zaufać. - Powiedziała uspokajając się. - Mogę? - Zapytała znowu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Uśmiechnęłam się. - Oczywiście. Przyjaciele zawsze sobie ufają. - mój uśmiech zniknął tak szybko jak się pojawił. - To znaczy... Mogę być twoją przyjaciółką, prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 17, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2012 - Pewnie słyszałaś już to określenie "Przyjaciółka mojej przyjaciółki jest moją przyjaciółką"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 - Eee... Szczerze mówiąc to... Nie... Ale podoba mi się. Więc... Co się stało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 18, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2012 < a czy Applejack wcześniej tego nie mówiła?? Gdy twoja postać ją poznała poznałaś? :> > - Dobra, więc słuchaj i postaraj się mi nie przerywać. Wszelkie pytania na koniec. - Rainbow Dash wzięła głęboki oddech. - Wonderbolst ponowie robią akademię. Dostałam się znowu, lecz jest ona na miesiąc. Nie mogę zostawić tak wszystkich moich przyjaciółek, ale nie mogę też rezygnować z marzenia. Co robić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 - Och... Ja... Wydaje mi się, że... Tak jak mówiłaś, nie możesz zrezygnować z marzeń, a przecież nie opuszczasz przyjaciółek na zawsze. To tylko miesiąc, szybko zleci... Poza tym... Myślę, że pozwolą ci tutaj wracać, nie wiem, może raz w tygodniu na krótką wizytę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 18, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2012 - Martwię się o Pinkie. Jej trochę odbija jak ktoś z nas wyjeżdża. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 - To... Nie wiem... Może powinnaś z nią porozmawiać? A właściwie... Kiedy jest ta akademia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 18, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2012 - Emm... Jutro. Nie wiedziałam co zrobić i byłam tak tym zafascynowana, że zapomniałam powiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 - To musisz jak najszybciej wszystkim powiedzieć. Nie możesz zrezygnować z marzeń, twoje przyjaciółki na pewno nie chciałyby czuć, że cię ograniczają, a nie możesz też wyjechać bez słowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 18, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2012 - Dzięki. - Rainbow Dash przytuliła się i pośpiesznie odleciała. - Odwdzięczę ci się później. - Krzyknęła po czym zniknęła w chmurach. Postanowiłaś wrócić do domu. Swojego nowego domu. *** Po chwili wróciłaś do domu. Otwierając drzwi zauważyłaś Applejack, która na ciebie czekała. - To jak cukiereczku idziemy? - Zapytała stojąc w drzwiach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Uśmiechnęłam się szeroko. Fakt, że mogłam pomóc Rainbow, wprawił mnie w dobry nastrój. - Tak, jestem gotowa. Możemy już iść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 18, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2012 Wyruszyliście z farmy i kierowaliście się w stronę twojego starego domu. *** Gdy widziałaś twoje stare mieszkanie chciałaś zawrócić, ale wiedziałaś, że nie ma odwrotu. Applejack odsunęła się pod okno aby nie było jej widać a ty miałaś zapukać i wejść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Przez kilka chwil wahałam się, stojąc bez ruchu pod drzwiami. W końcu wzięłam głęboki oddech i zastukałam kopytkiem w drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 18, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2012 Po chwili drzwi otworzyły się. Stała tam Lora z szybko znikającym uśmiechem. Nie powiedziała nic tylko momentalnie zamknęła drzwi gdy zorientowała się, że to ty. Applejack widziała całe zdarzenie i była zszokowana tym co się stało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Zapukałam ponownie. - Lore, otwórz. Chcę tylko... Porozmawiać. Pozwól mi wszystko wyjaśnić. Proszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 18, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2012 Drzwi ponownie otworzyły się. - Nie mamy o czym gadać. Wynoś się! - Krzyknęła po czym ponownie zamknęła drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts