KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 - Jestem cały twój - powiedziałem z uśmieszkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 23, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2012 < Ja bym się bardziej bał Applejack albo Pinkie Pie > Twilight zaciągnęła cię na górę swojego domku. Gdy byliście tam Twilight uśmiechnęła się do ciebie i pocałowała cię. - To co robimy? - zapytała przerywając pocałunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 - Co tylko zapragniesz, miłości ty moja - powiedziałem z uśmieszkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 23, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2012 - Jednak wolę abyś to ty coś wymyślił. - Skwitowała nie przestając się uśmiechać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 - Szczerze? Nie wiem co by ci odpowiadało - powiedziałem z głupim uśmieszkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 23, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2012 - Powiedziałabym to samo ale moje usta są zajęte - Ponownie cię pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 - Zaproponował bym coś, ale jesteśmy na to za młodzi i to się robi najwcześniej po piątej randce- powiedzialem z uśmieszkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 23, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2012 - Co masz na myśli? - uśmiechnęła się chytrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Z nerwów podrapałem się po głowie, jak jej tutaj wytłumaczyć bym jednocześnie nie spotkała mnie kara za takie propozycje. Nerwowo odwróciłem się w stronę sypialni, jak tego nie załapie to sam nie wiem bo słów raczej nie użyje - Oczywiście jak nie masz nic przeciwko - dodałem zdenerwowany że chyba zacznę się pocić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 24, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2012 - Czyli chcesz uprawiać stosunek? - zachichotała. - Może kiedy indziej. Teraz mam nadzieję spędzić ten czas w trochę inny sposób. - ponownie cię pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 - Że co? - powiedzialem cicho - Mi chodziło o bliższe poznanie siebie, na przykład poznanie swoich talentów. Bo kiedy wstałem uświadomiłem sobie że prawie nie wiem o tobie nic. A to co ty zrozumiałaś, ja bym tego nigdy przed dwudziestką nie zrobił- powiedziałem, na tamte drzwi popaczałem się bo chyba był tam pająk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 24, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2012 < jakbyś nie wiedział kucyki są pełnoletnie od 12 roku życia. > - Rozumiem. A co chcesz o mnie wiedzieć? - zapytała się chichocząc po raz kolejny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 <Że ku*** co?> - Może skąd pochodzisz, zawsze mnie ciekawiło skąd pochodzą tak piękne klacze - powiedzialem z uśmieszkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 24, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2012 < Takie moje źródła > - Z Canterlotu. - powiedziała uśmiechając się. - Ty z tego co wiem jesteś z Appleloosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 - Zgadza się, miło tam, ale inne dzieci zbytnio mnie nie lubiły. Jedyny pegaz w szkole, troche głupio na wf było - powiedziałem - Ty pewnie byłaś popularna, nie zdziwil bym się - dodałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 24, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2012 - Ja zawsze byłam sama. Nie miałam przyjaciół, bo cały czas czytałam książki. Dopiero księżniczka Celestia mnie tu wysłała i poznałam co to przyjaźń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 - Sama Celestia? Niezłe masz wtyki w rządzie, nie ma co - powiedziałem - Miałem podobnie co ty, moim jedyną przyjaciółką była AJ, choć i tak żadko ją widziałem - dodałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 24, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2012 - Jestem jej uczennicą - powiedziała uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 - Nie codziennie widzę prywatną uczennice Celesti. Jedynie z rządu to Luna złożyła wizytę w Appleosie aż dwa razy, pierwsza nie była zbyt miła, ale druga już tak - powiedziałem uśmiechając się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 24, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2012 - A może mi je opowiesz? - powiedziała całując cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 - No cóż, pierwsze było dość straszne. Przybyła nazywając się Nightmare moon i powiedziała że wszyscy będą jej sługami, ja się jedyny jej przeciwstawiłem mówiąc jej za co poszła na księżyc. W konsekwencji na całą noc byłem posągiem, kiedy mnie uwolniła była już sobą. Druga wizyta była zaledwie trzy tygodnie temu, od razu mnie spotkała i przeprosiła za zmienienie w kamień, ja powiedziałem "Nie ma sprawy, nie byłaś sobą" potem już jakoś z górki szło, poznałem ją i sprawdziłem swoje przypuszczenia że nie jest "Okrutnym demonem szukającym krwi i śmierci". Całą wizytę pomagałem jej w różnych sprawach. Jest moją ulubioną księżniczką - powiedziałem starając się nie obrazić prywatnej uczennicy która jest Mą gwiazdką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 24, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2012 - Ciekawie to słyszeć. Jak sądzisz pozna cię? - zapytała się Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 - Pewnie tak, może, nie wiem. Zdziwiłbym się gdyby mnie pamiętała, w końcu ma dużo na głowie, więc by się zobaczyło. Czemu pytasz? - spytałem się zaciekawiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 25, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2012 - Czysta ciekawość - uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 - Fajnie było by ją znów spotkać - Powiedziałem, niema co ale wizyta Luny w Appleosie była naprawdę fajna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts