Wizio Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 - Nie ale... - powiedziała po czym zamilkła. - Może chciałbyś wybrać się ze mną do Zecory? Ona pewnie przepisze mi jakiś specyfik lub da jakiś z tych jej wywarów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 - Chętnie - powiedziałem, po czym wstałem. - Może mi coś przepisze na koszmary. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 - Ale to trochę później. Jak poczuje się lepiej, ale jak chcesz to możesz już iść do domu. Jakoś sobie poradzę - wymusza uśmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 - Na pewno mogę iść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 - Jeśli chcesz to możesz, lecz nie zmuszam cię do tego - uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 - Zostanę tutaj z tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 - Serio? - zapytała z uśmiechem i błyskiem w oczach po czym rzuciła ci się na szyje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Uśmiechnąłem się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 - Wiem, że możesz przez to zachorować ale... - przerwała zdanie po czym cię pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Nie opierałem się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 - Wiem, że to nie miłe ale... ciesze się, iż nie jesteś już z Twilight... - powiedziała przerywając pocałunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Apple Bloom miała racje. - Mhm. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 - Więc... - zamilkła, a na jej twarzy pojawił się drobny rumieniec, który zlewał się z kolorem jej sierści. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 - Więc... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - Sama nie wiem co powinnam teraz zrobić - głupio się uśmiechnęła i zarumieniła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 - Ani ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - Mam pytanie. Ty zawsze jesteś taki małomówny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 - Niestety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - A powiesz mi dlaczego? Trochę mnie to ciekawi - zapytała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 - Bo niekiedy można powiedzieć coś głupiego, przez co ktoś może się obrazić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - To ma sens, ale też milczenie sprowadza wiele do pytania, które też niekiedy są złe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 - Też prawda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - Prawda, mój drogi prawda - uśmiechnęła się. - A jeśli chodzi o... pocałunek... - zarumieniła się. - ... to przepraszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 - Nie szkodzi. Nie ty jedna mnie za to przepraszasz - powiedziałem, przypominając sobie, to co się stało dwie noce temu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - Rozumiem... - powiedziała spuszczając wzrok na podłogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts