wiej007 Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 -Tym razem tak łatwo się nie dam. Cóż masz jeszcze swoją młodszą siostrę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 24, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2012 - Cóż to jest rodzina, a ty jesteś dla mnie jak... jak specjal some pony. (nie wiem czy dobrze napisałem) Cóż ja nie umiem kłamać. Ja cię kocham - powiedziała to rumieniąc się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 -Zauważyłem... Wiem że może być to dla ciebie bolesne ale ja jeszcze tego nie czuje. Dla mnie jest jeszcze za wcześnie... wybacz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 24, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2012 - Rozumiem. Po prostu pierwszy raz to poczułam do jakiegoś ogiera. Zawsze nie pierwszym miejscu stawiałam tylko pracę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 -To witam w klubie. Ja kiedyś stawiałem na pierwszym miejscu służbę u mistrza. Teraz... nie wiem co dać na pierwsze miejsce, ale nie mogę pozwolić by Veritas krzywdził innych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 24, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2012 - Ja za to nie chcę pozwolić, by tobie stała się krzywda - powiedziała smutnym głosem. - Jednak nie mogę cię zatrzymać. To twój wybór i szanuje go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 -Wybór... ostatni miałem przed wstąpieniem do służby u Veritasa. Teraz mam go ponownie.- popatrzyłem w niebo, czułem że już czas wrócić do walki- Już czas bym wyruszył do Canterlotu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 24, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2012 - Jeśli zginiesz to przeczytam wszystkie książki o nekromancji i cię wskrzeszę, aby zabić cię kolejny raz - Applejack zaśmiała się cicho. - Cóż, mam nadzieję, że tak nie będzie - powiedziała to ostatni raz przytulając cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 -Coż... nawet gdyby tak było to miałabyś z tym problem bo nie jesteś jednorożcem. Nie martw się, tak łatwo nie skończę w ziemi. Mam nadzieje że jeszcze się spotkamy- odwzajemniłem uścisk po czym zacząłem lecieć w stronę Canterlotu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 24, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2012 Po kilku minutach lotu dotarłeś do stolicy. Wylądowałeś przed pałacem księżniczek. Zabawny było to, że stał tam ten sam strażnik, którego nie dawno naelektryzowałeś. Miałeś jednak sygnet z królewskim znakiem, więc nie musiałeś obawiać się oporów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Podeszłem do niego po czym pokazałem sygnet. -Przepuścisz mnie tym razem czy znowu mam cię czymś zaskoczyć?- powiedziałem z lekkim śmiechem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 25, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2012 - Właź do tego zamku i zejdź mi z oczu - powiedział grożąc ci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 Lekko się zaśmiałem po czym udałem się do sali tronowej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 25, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2012 Gdy przechodziłeś korytarzami mijałeś wielu strażników. Każdy salutował gdy cię widział i nawet cię nie zatrzymywał. Po chwili znalazłeś się tuż przed wejściem do sali tronowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 To wydawało mi się trochę dziwne ale nie zwracałem na to uwagi i wszedłem do sali Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 25, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2012 Księżniczki siedziały na swoich tronach. Gdy Celestia cię zobaczyła uśmiechnęła się. - Witaj. Miło wiedzieć, iż wróciłeś do zdrowia. - powiedziała wstając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 -Tak. Dobrze jest wrócić- powiedziałem podchodząc do księżniczki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 25, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2012 - Mamy dobre i złe wieści. Od których chcesz zacząć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 -Cóż... możesz księżniczko zacząć od dobrych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 25, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2012 - Dobrych wiadomości są dwie. Pierwsza jest taka, że znaleźliśmy kryjówkę Vertiza, a druga to, że znaleźliśmy twojego przyjaciela Hammera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 -Chciałaś powiedzieć Veritasa wasza wysokość. A jakie są złe wieści? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Mój błąd przepraszam. - poprawiła się księżniczka. - Znaleźliśmy Hammera ale martwego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 -Tak jak sądziłem... zostałem tylko ja z tak zwanych przez Veritasa "zdrajców" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 26, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2012 - Wiem, że to trudne gdy traci się przyjaciół. - powiedziała Celestia. - Ale nie możemy pozwolić aby uszło mu to na sucho. Jego kryjówka znajduje się w kryształowych górach. Masz zamiar się tam wybrać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 -A zostało mi coś innego do zrobienia? Powiem ci coś księżniczko Celestio. Kiedyś byłem Łowcą.... Teraz jestem Myśliwym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts