Wizio Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 - Praca na farmie odpada, lecz ma służbę musisz odpocząć. Ja jutro składam papiery do gwardii lub czegoś innego. Może w końcu będę miała inne życie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 -Życie na wojnie jest inne niż tutaj. Sam chciałbym żyć jak ty. Na farmie... w spokoju... ale nie mogę. Walka za mocno zakorzeniła się w moich żyłach. Nie pozwól by stało się to samo z tobą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 - Gdybyś wiedział choć trochę co się tu działo sprzed kilku lat to byś co innego powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 -Co się właściwie tu działo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 - Nightmare Moon, mała niedźwiedzica, ataki innych potworów typu hydry. W tym mieście potrzeba kucyków, które staną w jego obronie a ja? Ja jestem tylko farmerką. Nie jestem nikomu potrzebna i nikomu nie będzie mnie szkoda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 -Ja nie jestem nikomu potrzebny i nikt nie uroni łzy po tym jak zginę. Ty to co innego. Masz rodzinę, swoje najlepsze przyjaciółki.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 - Co mi po tym jak nie umiem tego obronić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 -Ja widzę co innego. Gdybyś nie umiała się bronić nie byłoby nas teraz tutaj lecz pewnie na cmentarzu z powodu Veritasa i jego sług Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 - To była tylko banda kuców, która nawet walczyć nie umiała. Każdy kucyk potrafi kilka razy machnąć toporem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 -Może i tak lecz nie zapominaj że obroniłaś się przed nimi oraz atakując Veritasa dałaś mi okazje by z nim skończyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 1, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2013 - Sam byś sobie poradził. Ja ci nie byłam potrzebna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 -Jakoś nie sądzę. On unieruchomił mnie swoją magią. Byłem zdany na jego "Łaskę". Gdyby nie twój atak nie wypuściłby mnie z magii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 - Wierz mi, że gdyby było tam więcej tych strażników to bym o tobie nie pomyślała. Ty byś już nie żył, a ja byłabym psychopatką. To jest tylko i wyłącznie twoje szczęście, a nie mój czyn. Pogódź się z tym, że jestem do niczego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 -Dlaczego właściwie tak sądzisz? Nie widziałem żebyś tak o sobie myślała zanim poszłaś ze mną do tej kryjówki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 - Bo wtedy myślałam, że coś zrobię dobrze, a jak ostatni tchórz zostawiłam tam swój oddział - powiedziała kładąc się na trawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 -To nie twoja wina. Wpadliśmy w pułapkę, nie mieliśmy szans. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 - Nie rozumiesz!? Nawet nie sprawdziliśmy czy żyją tylko uciekliśmy i zostawiliśmy ich na pastwę niedobitków! - wykrzyczała z mieszaniną złości i żalu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 -Wybacz... ale taka jest pierwsza zasada wojny. Czasami trzeba kogoś zostawić żeby przeżyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 - Nie ważne - powiedziała uspokajając się. - Tak czy siak jestem do niczego. To ja ich zostawiłam, a nie ty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 -To była trudna decyzja tak samo jak moja z wydłubaniem sobie oka.Tyle że moja była całkiem bez sensu. Poza tym nie miałaś szans im pomóc. Po spotkaniu z tymi "paroma" oprychami miałaś poranione całe ciało. Gdybyś postanowiła iść dalej po nich mogłabyś skończyć w podobnym miejscu co Somada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 - To były tylko drobne przecięcia. Nic mi nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 -Słucham? Jak doszliśmy do Canterlotu byłaś cała czerwona od krwi. Ledwo doszedłaś do Celesti na dodatek wymagana była duża opieka medyczna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 - Przy tym co tobie się stało to było nic. Straciłeś skrzydło, oko oraz wiele krwi. To też było moją winą. Gdybym przybyła wcześniej mógłbyś latać dalej - powiedziała, a na ziemię spadła pojedyncza łza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 -Utrata oka to była moja decyzja nie twoja. Do Veritasa przybyłaś najszybciej jak mogłaś. Lepiej stracić skrzydło niż życie. Zdradzę ci coś: Czy chcesz odejść od przyjaciół od rodziny i od wszystkiego co kochasz tylko dlatego że uważasz że jesteś do niczego? Ja przyłączyłem się do Veritasa tylko dlatego że nie miałem nikogo ty masz więcej niż sądzisz. Zastanów się nad moimi słowami. A teraz mi wybacz ale muszę gdzieś pójść. Być może wrócę wieczorem Po chwili poszłem nad staw który znajdował się niedaleko lasu Everfree Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 Applejack nie zbyt przejęła się twoimi słowami i leżała dalej, natomiast ty udałeś się w stronę stawu. *** Po chwili marszu dotarłeś do niego i stanąłeś przed brzegiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts