Wizio Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 - To i tak nie ma sensu. Co co zrobiłam będzie mnie prześladować do końca życia. Nie da się o tym zapomnieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 -A może się da? Czy twoja przyjaciółka Twilight nie zna przypadkiem jakiś zaklęć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 < weź Silent Ponyville mi się przypomina ;P > - Aby to zrobić musiałaby wejść do mojego umysłu. Nie chcę jej narażać na te wspomnienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 ) -A więc wolisz żyć z tymi wspomnieniami? Wolisz by cie prześladowały do końca twoich dni? U mnie takie coś na pewno nie jest możliwe. Usunięto by wtedy z 85% mojego życia ale dla ciebie nie jest za późno. Możesz jeszcze usunąć te parę minut. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 < Wiem moim też > - Nie - powiedziała głosem pozbawionym uczuć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 -Więc musisz coś zrobić. Nie widzę innego sposobu niż usunięcie tego kawałka wspomnień. Przykro mi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 - Nie zapomnij, że to są moje wspomnienia. Jeśli je usunę to usunę również ciebie - powiedziała ze smutną miną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 -Może tak będzie lepiej... spójrz kim jestem. Może wyglądam jak pegaz bez oka i skrzydła, może wyglądam jak żołnierz lub sługa z nie jednej walki ale te wszystkie opisy można nazwać jednym słowem: Morderca. Morderca który zabił ok 1000 różnych kucyków nieważne czy to był ogier, klacz czy małe źrebie. Morderca który zabił nawet bez litości klacz która obejmowała swoją 3 letnią córeczkę i błagała o litość ale on i tak ją zabił. A 1000 było tylko kucyków, czy warto wspominać o gryfach, zebrach, osłach i bizonach? Nie warto... nie jestem godny by o mnie pamiętano. Powinienem być zapomniany... w kartach histori Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 - Jesteś przyjacielem. Przyjaciół się pamięta i zawsze się im pomaga nawet jeśli zrobił coś złego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 < weź Silent Ponyville mi się przypomina ;P > ) sorry, że się wtrącam, ale muszę to powiedzieć: mój też! A teraz spam reklamowy organizuję sesje Silent Ponyville. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 -Wybacz ale nie chcę być zapamiętany. Gdyby nie to że stanąłem po stronie Celesti pewnie zostałbym oskarżony jak morderca i albo wtrącony do lochu albo na księżyc albo skazany na śmierć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 - Uratowałeś mnie i zmieniłeś moje życie. Dziękuję ci za to i nie pozwolę ci odejść ani zapomnieć o tobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 -Ja mam wrażenie że zmieniłem je na gorsze. Wole nie wiedzieć że stajesz się taka jak ja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 - Życie jest nieprzewidywalne. Każdy znajdzie spokój jakiego potrzeba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 -Ja nie znajdę... za dużo walki... za dużo krwi przelanej... za dużo śmierci... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 - Mówisz to cały czas. Nie przemawia to do mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 -A co innego mam powiedzieć jak to jest czysta prawda? Co mam powiedzieć by cię przekonać byś nie zmieniała swojego życia? Co mam zrobić byś nie stała się taka jak ja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 - Dobrze wiesz, że to moja indywidualna decyzja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 -Nie przekonam cię prawda? Cóż... wybacz ale muszę coś zrobić. Odszedłem do AJ i zniknąłem wśród jabłoni, kiedy miałem pewność że AJ mnie nie widzi udałem się w stronę biblioteki Twi. Jeśli ja nie mogłem odciąć jej od tej decyzji miałem nadzieję że zrobią to jej przyjacółki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 Na dworze było jeszcze jasno, lecz powoli robiło się ciemno. Ty szedłeś przez miasto skupiając na sobie uwagę każdego mijanego kuca. Mieli oni strach w oczach z powodu twojego marnego wyglądu. Dojście do biblioteki nie zajęło ci dużo czasu i już po chwili stanąłeś przed drzwiami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Nie pozostało mi nic innego niż zapukać w drzwi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 Zapukałeś i nikt nie otworzył. Dopiero wtedy zdałeś sobie sprawę, że to biblioteka publiczna i nie trzeba pukać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Walnąłem sobie facahoofa zdając sprawę ze swojej głupoty po czym weszłem do biblioteki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 < > Będąc w środku zauważyłeś dużą ilość książek oraz Twilight, która odwraca się w twoją stronę. - Co ci się stało? - zapytała podbiegając do ciebie. - Czy Applejack jest cała? - dodała zdenerwowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 -Jest cała ale nie przyszedłem tu rozmawiać o jej stanie fizycznym. Po tej wyprawie ma chęć wstąpienia do gwardii co może spowodować że stanie się taka jak ja czyli kucykiem który żyje dla walki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts