Wizio Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 - Co!? - krzyknęła Twilight omal nie przewracając. - Ma za dużo do stracenie - powiedziała uspokajając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 -Starałem się ją od tego pomysłu odwieść ale bez skutku. Mówi że od czasu kiedy walczyła w tej kryjówce Veritasa czuję żądzę krwi. Nie może zapomnieć jak zabijała strażników Veritasa. Sądzę że powinno jej się usunąć ten kawałek pamięci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 - To zbyt ryzykowne. Na udanie się jest około 10% szansy. A jeśli się nie uda to straci wszystkie swoje wspomnienia z całego życia. Trzeba ją od tego pomysłu odwieźć inaczej. Musimy jej przemówić do rozsądku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 -Życzę powodzenia od rana to próbuję. Ale ona ciągle na to coś w stylu...- wyciągnąłem czaszkę Veritasa i udawałem że ona mówi- To moja indywidualna decyzja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 - Cz...Czy możesz t...t...to schować? - zapytała lekko przestraszona Twilight widząc w twoich kopytach czaszkę Alicorna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 -Oczywiście. Przepraszam, poniosło mnie- powiedziałem chowając czaszkę Veritasa do sakwy- Masz jakieś pomysły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 - Trzeba jej udowodnić, że jest tutaj potrzebna. Przynajmniej ja tak myślę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 -Teraz pytanie brzmi jak? Ja nie mam pomysłu, wyczerpałem ja kiedy rozmawiałem z AJ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 - Z tego co wiem księżniczka jutro zaprosiła was do Canterlotu. Wiecie już w jakiej sprawie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 -Niestety nie. Ja mam zamiar zaproponować jej swoje oddanie gdyż jestem typem żołnierza a żołnierz nie umie przetrwać bez rozkazów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 - Nie macie nic przeciwko jeśli wybiorę się tam z wami? Pogadam z Applejack po drodze oraz z księżniczką jeśli mnie nie posłucha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 -Pewnie. Czemu nie. A co z resztą twoich przyjaciółek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 - Rarity pracuje nad nową suknią, Pinkie Pie pewnie wydurnia się z Rainbow Dash, a Fluttershy opiekuje się zwierzątkami. Nie chcę ich na razie niepokoić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 -Rozumiem.To chyba zostało czekać do jutra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 - Chcesz jeszcze o czymś porozmawiać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 -Nie... chyba nie... to chyba ja już pójdę. Do jutra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 < Powodzenia w zapisach do NRL > - Do zobaczenia - powiedziała Twilight otwierając ci drzwi magią. - Mam tylko nadzieję, że się uda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 -Ja też. Do jutra.-powiedziałem po czym wyszedłem z biblioteki i udałem się na farmę mając nadzieje że AJ nie wpadła na nic głupiego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 Rozmowa nie trwała długo, lecz zdążyło się ściemnić. Ulice byłe już puste, a ty wolnym krokiem udałeś się w stronę domu. *** Po jakimś czasie dotarłeś do domu i stanąłeś przed jego drzwiami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Nie zostało mi nic innego jak otworzyć drzwi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 8, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2013 Wchodząc widzisz plamy krwi, poprzewracane meble oraz kilka zmasakrowanych ciał kucyków w czarnych zbrojach, które znasz. Z kuchni usłyszałeś odgłosy walki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 -Cholera! -powiedziałem sam do siebie po czym wyjąłem bron. W jednym kopytku trzymałem kuszę w drugiej sztylet, popędziłem do kuchni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 8, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2013 Wbiegłeś do kuchni zauważyłeś tam 4 kucyki w czarnych zbrojach oraz walczącą z nimi Applejack. Dwóch z nich widząc cię obiegło na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Widząc to że dwóch przeciwników idzie na mnie strzeliłem do jednego z kuszy. Celowałem w szparę na oczy, miałem nadzieję że trafi w mózg albo najwyżej w oko. Zaatakowałem swoim szybkim stylem drugiego przeciwnika sztyletem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 8, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2013 Tak jak chciałeś przebiłeś mózg jednemu z biegnących na ciebie kucyków, który padł niemal natychmiast. Drugiemu szybkim cięciem rozciąłeś gardło przez co się wykrwawił. Applejack również zakończyła żywot kolejnej dwójki. Gdy się ogarnęła podbiegła do ciebie. - Oni chcą wskrzesić Vertisa. Potrzebują tej czaszki którą mu zabrałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts