wiej007 Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 -Oj.... tak łatwo jej nie dostaną. -powiedziałem z lekkim gniewem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 9, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2013 - Miejmy nadzieję - po tych słowach niespodziewanie ktoś wchodzi. Była to Apple Bloom, która widząc to wszystko stanęła i nie mogła się ruszyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 -Ech... na szczęście jej nic nie jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 9, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2013 - To ja może z nią porozmawiam - powiedziała Applejack zabierając siostrę na górę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 -A ja może się zajmę... tymi nieproszonymi gośćmi. -Zacząłem każdego z kucyków przeciągać na wóz który był przed domem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 9, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2013 Applejack tylko pokiwała głową po czym weszła z siostrą po schodach. *** Po jakimś czasie wszystkie 10 ciał było na wozie przed domem. W domu cały czas panował bałagan i wszędzie były plamy krwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Wziąłem wiadro wody oraz szmatkę i zacząłem zmywać plamy krwi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 Po jakimś czasie wróciła Applejack i bez słowa zaczęła ci pomagać sprzątać. W chwilę uporaliście się z bałaganem i było już czysto. - Teraz nawet moja rodzina nie będzie bezpieczna - powiedziała stając na przeciwko ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 -Wybacz że cie w to wplątałem. Może lepiej jeśli jutro powiemy o tej sytuacji Celesti. Nie możesz gdzieś wyjechać? Gdzieś gdzie znasz każdego i każdemu ufasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 10, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2013 - Wolę bronić tego domu. Stoi on tu od założenia tego miasta i będzie tu stać dłużej. Farma to jedyny nasz dochód i jeden z głównych zaopatrzeń tego miasta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 -Rozumiem że to miejsce wiele dla ciebie znaczy ale chodzi mi o to byś zniknęła stąd na chwile. Na pewien czas dopóki to wszystko nie ucichnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 Nagle rozmowę przerywa pukanie do drzwi. Stoi tam szary kucyk z zezowatymi oczami oraz czapką listonosza. W ustach trzyma list, który Applejack bierze. Skwitowała jeszcze dostawę i udała się w twoją stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 -Co to za list? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 Applejack stuknęła się kopytkiem w czoło. - Derpy znowu dała mi list Twilight - Dialog ponownie przerywa pukanie do drzwi. Applejack idzie i po chwili wraca z Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 -Co się stało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 11, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2013 - Czy możemy pogadać na osobności? - zapytała Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 -Jak chcesz to możemy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Wyszliście razem z domu. - Co to są za ciała? - zapytała Twilight wskazując kopytkiem wóz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 -To ciała tych którzy napadli na Applejack kiedy byłem u ciebie, na szczęście kiedy przybyłem udało mi się pomóc AJ ich wyeliminować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Czego oni od niej chcieli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 -Chcieli... -wyciągnąłem czaszkę Veritasa- ...tego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Czy to Vertis? - zapytała lekko przerażona. - Dlaczego masz czaszkę byłego władcy Equestrii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 -Bo to ja go zabiłem. Wydłubałem jego oczy które cisnąłem w ogień, sztyletem odciąłem jego róg i schowałem w tylko mi znanym miejscu a głowę odciąłem od ciała toporem niczym kat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 - Nie musisz zdradzać szczegółów - powiedziała lekko zmieszana. - I co teraz będzie z Applejack? Jego słudzy wiedzą gdzie mieszka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 -Sądzę że powinna na chwile zniknąć. Gdzieś się ukryć w miejscu w którym by jej nie szukali Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts