Wizio Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 Czytałeś dość długo, aż dotarłeś do rozdziału 4 co zajęło ci około godzinę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Zamknąłem książkę po czym postanowiłem się zdrzemnąć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 Na początku trudno ci było zasnąć, lecz już po chwili drzemałeś jak źrebaczek. *** Obudziły cię dźwięk zatrzymywanego pociągu i sygnalizacja, iż dotarliście na miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Wstałem, schowałem wszystko co miałem do płaszcza oprócz Pożeracza. (czyli oszczędności i książka były w płaszczu) Miałem zamiar wyjść z wagonu i zobaczyć miejsce w którym zacznę nowe życie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 Wychodząc z pociągu zauważyłeś tylko mały budynek dworca i dookoła las. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Miałem zamiar podejść do kasy na dworcu by spytać się którędy do miasta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 Przy kasie siedział śpiący i na dodatek stary kucyk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Lekko zapukałem w szybę próbując obudzić staruszka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 - Ojeju - powiedział wstając przestraszony z krzesła - W... W czym mogę ci pomóc? - zapytał po chwili gdy się uspokoił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 -Przepraszam ale którędy do miasta? Chciałem zacząć nowe życie i kupić gdzieś tu dom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 - P... Proszę udać się 100 metrów na północ od tego dworca. Miasto składa się z kilku domów, sklepu, hotelu i ratuszu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 -Dziękuje. Bardzo pan uprzejmy. Do widzenia Udałem się w wyznaczony kierunek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 Przeszedłeś pomiędzy kilkoma drzewami i twoim oczom ujrzało się bardzo małe miasteczko. Było tam około 5 domów, 2 lub 3 sklepy oraz ratusz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Poszedłem do ratusza miałem nadzieję że powiedzą mi coś o zamieszkaniu tutaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 Ratusz był średniej wielkości, a wejście do niego blokowały spore drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Postanowiłem spróbować do niego wejść Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 Drzwi otwarły się po naciśnięciu klamki. Mogłeś zobaczyć krótki korytarz i kucyka na końcu siedzącego przy ladzie. Była to klacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Podeszłem trochę bliżej -Dzień dobry. Nie przeszkadzam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 Klacz przerwała piłowanie kopyt i popatrzyła się w twoją stronę. - W czym mogę pomóc? Jesteś tu nowy tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 -Tak jestem tu nowy, chciałem się spytać czy nie ma gdzieś tutaj wolnego domu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 - Cóż jest tu tylko 15 mieszkańców. Większość uciekło w głąb Equestrii, więc domów jest tu pod dostatkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 -Wybacz moją ciekawość ale... dlaczego uciekło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 - Pewnie boją się lasu i jego mieszkańców. Szczerze to potwory z Equestrii to jest pikuś przy tych. Gobliny, Wilkołaki, a czasem nawet Orkowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 -Ja tam się nie boję potworów- zdjąłem z siebie płaszcz przez co odsłoniłem swoją twarz oraz blizny na plecach po skrzydłach- Postanowiłem zacząć nowe życie i zacznę je tutaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Luty 3, 2013 Autor Share Napisano Luty 3, 2013 - To miło. Nie jesteś pierwszym wojennym weteranem tutaj. Mamy ich 2 może 3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts