WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Hm... Tak jak ci będzie wygodniej, nie jestem dobry w nieskomplikowanych decyzjach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Emm... Nie to, żebym się czepiał, ale... Moje podanie zastało przyjęte 2 tygodnie temu, a sesji wciąż nie ma... :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 eee... może za cicho mówie tak więc: poprawiłem-strona 15! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 21, 2013 Autor Share Napisano Marzec 21, 2013 siolki, mam malutkie urwanko łebka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eragon333 Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Typ : ??? Swiat: 2 wojna swiatowa + Equestria Imie: Snow Tunder Rasa: pegaz Plec: klacz Wiek: 17 lat Wyglad: avatar Charakter: w sygnaturze link Historia : w sygnaturze link Cel: chce obronic ojczyzne od napadajacych Bron: shot gun, kalasznikow, pistolet CM: chmura sniezna z piorunami Zdlnosc specjalna: Jest wytrzymala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 8, 2013 Autor Share Napisano Maj 8, 2013 Pegaz u ludzi podczas drugiej wojny światowej? :\ Na razie zawieszam zapisy. Nie wiedziałam, że do tego dojdzie. W najbliższym czasie założę tą zaległą z Pokepony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eragon333 Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Mi chodzilo, ze podobna wojna jest w Equestrii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 8, 2013 Autor Share Napisano Maj 8, 2013 Czy tam jest napisanie "2 wojna światowa + Equestria'? Nie. Do tego nie ma nic wyjaśniającego jej pojawienie się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eragon333 Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 już teraz to jest wojna w Equestrii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 8, 2013 Autor Share Napisano Maj 8, 2013 Pozostaje sprawa, że w historii nie ma nic o rozpoczęciu, ani powodach, itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Nightmare prowadzisz jakieś inne światy oprócz tych wymienionych na pierwszej stronie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 Looknij w dziale moim, ale to i tak na nic, bo zapisy zamknięte z powodu mego giga lenistwa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Szkoda, bo miałem wielką ochotę na RPG-a z twoim przewodnictwem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 A o jakim uniwersum myślałeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 (edytowany) Takie połączenie Equestrii z Warhammerem albo z Władcą Pierścieni. Ale zwykła Equestria też może być. Edytowano Sierpień 1, 2013 przez MasterDash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Ale jak planujesz połączyć Equestrię z Warhamerem ? A tak wracając do tematu, to może Jeźdźcy Smoków ? Ewentualnie Slugterra. Pisze się ktoś na to ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 Looknij na moją sygnę, to się dowiesz, czemu stanowczo powiem TAK ^^ Nawet nie wiem, co to Warhammer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Warhammer to dark fantasy. Dam info z wiki, tam jest trochę napisane o nim http://pl.wikipedia.org/wiki/Warhammer_Fantasy. Gdyby co mogę z tym systemem pomóc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 Sorki, ale lepiej mogę poprowadzić w uniwersum, które znam, niż łazić w ciemności... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 A gdyby ktoś Ci pomógł poprowadzić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 Sorry ponownie, śmierć jest jedna, Koszmarek też Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Szkoda, a tak chciałem być drugą śmiercią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Master. Choć na double sesję ze Slugterrt ew Jeźdźców Smoków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Night, czy Pony Ninjas to świat Naruto+MLP czy jakieś inne połączenie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Sierpień 6, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2013 Pony Ninjas wzorowałam na grze Mini Ninjas Naruto = nie wiem, co to jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts