Wizio Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 < Cięta riposta ._. > - Każdy wielki kucyk ma jakieś wady - odpowiedziała obojętnym głosem. < Chyba za bardzo przypomina Trixie. > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 <.-.> -Uuuu! ktoś nam się tu upodabnia do Trixie - Parsknęłam szyderczo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 <._.> - Ten marny jednoróg nawet nie dorasta mi do kopyt - parsknęła w odpowiedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Wybuchłam śmiechem - Czy ty się słyszysz? O "wielka i potężna" Twilight Sparkle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 - Nie nazywaj mnie tak - zrobiła złą minę. - A właściwie to co ty sobie wyobrażasz? - zapytała ze złością podchodząc do ciebie. - Sama lepsza nie jesteś. Powiedzmy sobie szczerze... jesteś tylko rozwydrzonym bachorem, który polega na innych. Nie dasz sobie sama rady. Beze mnie jesteś nikim - z każdym jej słowem skierowanym do ciebie, dawała upust swojej złości, która bardziej się nasilała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 - Ja? ty nie potrafisz opanować nawet prostej magi żywiołów - Zaczęłam się złościć - Poza tym może i jestem "bachorem" ,ale ty zachowujesz się gorzej, wręcz jak gówniara - Tupnęłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Twilight parsknęła po czym zdenerwowana wypuściła w twoją stronę ładunek magiczny w postaci kuli, która raczej nie miała ciebie pogłaskać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Zrobiłam unik - Co tak słabiutko? Czekaj teraz moja kolej - Wystrzeliłam w jej kierunku zaklęcie wodne. Wyglądało jak wielki wodny lew, a dokładniej lwia paszcza zmierzające w jej stronę. < 1:47 tyle że lew ._. i wodny ._ > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 < ._. > Twilight również zrobiła unik po czym złapała cię Telekinezą i uderzyła tobą o ścianę, a następnie przycisnęła do niej. - Myślisz, że jesteś silniejsza ode mnie!? - krzyknęła do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 < ._. > Uśmiechnęłam się zawzięcie - Serio chcesz znać odpowiedź? - Złamałam jej zaklęcie po czym utworzyłam huragan w jej pokoju magią wiatru i uderzałam nią dużą siłą w ściany. Wszystkie meble i książki latały dookoła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - DOSYĆ! - wrzasnęła Celestia na cały dom, a nawet okolicę. - Widzicie co wy wyprawiacie? - zapytała się, już spokojniejszym tonem. < http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/483270_389594407814049_1270967867_n.jpg - Ładne? ;3 > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 < Ano .-. fajne .-. > Momentalnie przestałam - Ale to ona zaczęła... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 < Dziękuje ._. > - Zachowujecie się jak źrebaki... musicie się uspokoić i pogodzić, albo was stąd nie wypuszczę - powiedziała stanowczo Celestia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 < Proszę ._. > - Znów mam się godzić z tą gówniarą? < ._. > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - I kto to mówi? - parsknęła śmiechem i pokazała ci język. Księżniczka na ten widok jedynie westchnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 - Ja do gówniary - Też pokazałam jej język. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Twilight ponownie wpadła w złości i rzuciła się na ciebie po czym zaczęła cię okładać kopytkami po twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Blokowałam ciosy kopytkami.Kopnęłam ją z całej siły w brzuch po czym lewym sierpowym uderzyłam ją w twarz, skoczyłam na nią z łokcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 < Raczej zgięcie przedniej nogi będzie lepszym określeniem bo szczerze sam nie wiem. > Twilight momentalnie się odsunęła po czym otarła krew, która leciała jej z rany na policzku, a następnie z kopnęła cię tylnimi kopytkami. Uderzenie było tak mocne, iż posłało cię na ścianę, a następnie na podłogę. Czułaś piekący ból z rozciętej rany w plecach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Jęknęłam cicho, starałam się wstać. Kopyta mi się trzęsły, upadłam znowu ale, w końcu wstałam zaciskając mocno zęby i oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Twilight już miała na ciebie skoczyć, lecz Celestii w porę udało się umieścić ją w magicznej bańce. - Co wy robicie? - zapytała niedowierzającym głosem. - Czy wy widzicie w ogóle co zrobiłyście? Zmieniacie się i to bardzo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Miałam szklanki w oczach patrzyłam prosto w oczy Twilight - Nie którzy już tak mają. Zmieniają się. Skaczą do gardeł swoim dawnym przyjaciołom...a potem dziwią się że większość znajomych i przyjaciół tego kogoś... nie chce nawet już go znać...- Po policzku spłynęła mi jedna łza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 Twilight usilnie próbowała zniszczyć bańkę uderzając w nią kopytkami, lecz nie przyniosło to żadnego rezultatu i tylko z obrażoną miną usiadła na podłodze i zaczęła w nią patrzeć. Celestia natomiast podeszła do ciebie i objęła cię skrzydłem (). - Auroro... To nie Twilight wina, a wiem, że strata przyjaciela to wielki cios oraz smutek. Musisz jednak zrozumieć, że każdy z kucyków ma trudny okres. Ja miałam, ty pewnie będziesz też miała, a Twilight przechodzi go aktualnie. Nikt nie powiedział, że będzie to coś dobrego. Musimy po prostu czekać, aż ta złość wyparuje z niej i mieć na nią oko, jednakże ty musisz odpocząć, więc daje ci wybór. Możesz odpocząć lub mi pomóc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 < ._. fuck off molestia D:> - A może dajmy jej się upić na śmierć? będzie o jeden kłopot mniej - Burknęłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 < Sorki... powstrzymać się nie mogłem ^ ^ > - Auroro... nie jest stosownie tak mówić. Na prawdę chcesz tego, aby ona... - wskazała na Twilight. ... się zabiła? Byłyście najlepszymi przyjaciółkami, a chyba nie warto tego zaprzepaszczać. Przyjaźń powinna być wieczna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts