Aretra Napisano Luty 24, 2013 Autor Share Napisano Luty 24, 2013 Ta śmierć mi się kojarzy z King Sombra.. Nwm dlaczego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Hmm.... RAINBOW DASH!!!!!!!!!! (po co ja tak wrzasnąłem??) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Sam user kojarzy mi się tak jak zauwarzył inny user z królem Sombrą...no i tak trochę z RD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 (Trochę to mało powiedziane ) Hmm...eee...hę...? Fluttershy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 King Sombra, wszyscy tak mówią. To prawda. Też jest taki mroczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Luty 24, 2013 Autor Share Napisano Luty 24, 2013 Pinkie i Raindrops =] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koszerny dawid Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 LYRA poprostu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Apple de Jack Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Luty 24, 2013 Autor Share Napisano Luty 24, 2013 King sombra - RD.., Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 RD, być może podbarwiona Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 RD myślę że by była odpowiednia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Rain Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 Pinkie - Pinkamena - Rarity - Pie *.* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Avatar: Rainbow Dash Sygnatura: Rainbow Dash Charakter: Z tego, co przeczytałam w "Coś o sobie" - Rainbow Dash. Styl pisma: Myślę, że Rainbow Dash. Werdykt: Chyba wiadomo, RD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koszerny dawid Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 jak profilowe lyra to Bon Bon oczwiscie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Avatar: Applejack Sygna: Cadance Charakter: Nie znam, ale chyba AJ Styl pisma: Wydaje mi się że Dash Werdykt: AJ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Powiem jednogłośnie: Pinkie de Pie or Bic Mac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Nightmare Moon z kawałkiem Pinkameny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 (Ja i Pinkamena? Śmierć nie jest szalony lecz straszny.) Hmm... eee... he... może... niech będzie Pinkie de Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Powinieneś mieć dużo wspólnego z Fleur, to twoje "de" jest sugestywne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 BigMac, bo tekst w awie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koszerny dawid Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 za awka z białym kucem kojarzy mi się - sweetie bell za sygne - RD oczywiście za pisanie - ponawiam RD za użytkownika dam - ?? Lyre na czuje i podsumowując 50 percent Rainbow + domieszka 50 % procentowa jednorożców Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 awatar: prawdopodobnie Applejack Sygna: najczęściej się pojawia... Cadence styl pisania: apple... jednak chyba Rainbow dash użytkownik: tutaj jednak applejack Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Po stylu pisania (sygna i o mnie) stwierdzam Rainbow Dash. Ale widzę że jesteś trochę szurniety W ostateczności Połączanie Pinkie z Dashie będzie 20% Fajniejsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Tyle tu kolorów, że komisja jednogłośnie po wypiciu beczki cydru ogłasza - Rainbow Dash! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się