Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 - Przestępca, który ciebie uratował - powiedziałem zirytowany wychodząc. Cały czas miałem broń w kopytach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 Wyszedłeś z komnaty nie zważając na to co powie księżniczka. Zanim się zorientowałeś byłeś już poza bramą cytadeli. Gdzie teraz pójdziesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Postanowiłem wydostać się z Canterlotu. Nic mnie już tu nie trzymało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Wyszedłeś z Cytadeli i zastanawiałeś którą drogą iść, lewo prawo czy prosto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Udałem się przed siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Ruszyłeś przed siebie nie wiedziałeś co spotkasz. === Była już noc, dotarłeś do stacji kolejowej. Zauważyłeś że w budynku stacji świeciło się Światło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Zignorowałem je i ruszyłem dalej ku wyjścia z miasta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 Wyszłeś z miasta i szłeś w nieznane. Teraz pytanie, gdzie się teraz udasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Sprawdziłem swoje juki w poszukiwaniu mapy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 Wyjąłeś mapę i spojrzałeś, najbliższe miasto to Ponyville, ale nie wiesz czy i tam nie dotarła zaraza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Postanowiłem udać się do Ponyville. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 Idziesz do miasteczka dobrą godzinę, a po drodze rozwaliłeś parę zombiaków. Nareszcie dochodzisz do miasta, i jest puste, brak zombi i normalnych kucy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 - Cholera znowu będę musiał kogoś niańczyć - pomyślałem podchodząc bliżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 Miasto wymarłe, jedynie parę zombi kręci się dookoła biblioteki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Nie mając niczego lepszego do roboty udałem się w stronę biblioteki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 Wszedłeś do biblioteki. Biblioteka jak biblioteka, pełna bezwartościowych książek dla ciebie. Może w reszcie budynku znajdziesz coś ciekawego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Z bronią w kopycie zamierzałem przeszukać ją całą. Może znajdę coś wartego uwagi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 Przeszukujesz budynek aż w końcu znajdujesz kryształ, fioletowy kryształ, Ciekawe do czego może służyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Zabrałem się za dokładne obejrzenie kryształu. Mógł mieć coś wspólnego z tą całą jej uczennicą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 Przyglądasz się kryształowi i widzisz że jest on przystosowany do zachowywania plików pamięci. Czyli pod wpływem niskiej temperatury potrafi nagrywać słowa, a pod wysokiej temperatury, je odtwarzać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 Wiedziałem, że mi się to nie przyda, lecz tak czy siak go wziąłem i zabrałem się za dalsze przeszukiwanie budynku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 W budynku nie znalazłeś niczego ciekawego, poza tym kryształem może warto by się dowiedzieć co on ma w środku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Nie miałem zamiaru go teraz otwierać. Kiedyś kilka razy byłem w tym mieście i postanowiłem udać się do butiku jeśli jeszcze stał aby zabrać z niego materiały, które mogą służyć za bandaże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 Dotarłeś do butiku i okazało się że cię ktoś obiegł... butik był wyczyszczony. Może jak go dokładnie przeszukasz to coś znajdziesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 - Cholera - pomyślałem przeszukując budynek. - Musi coś tu być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts