lurasidone Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Okej, czas nadszedł na próbę #2 Za co lubicie pomarańczową klacz? Ja...hmm...za to, że nie jest aż tak skomplikowana. Trochę prostoty zawsze się przydaje. Jest jeszcze poświęcenie dla rodziny, oddanie przyjaciółkom, ciężka praca i szczerość. Właśnie, szczerość. AJ nigdy nie kręci, zawsze mówi to, co myśli, ale w sposób, który nie rani. Ma fajny kapelusz Jest poza tym bardzo ładna, co nie każdy dostrzega. Ja jeszcze cenię Applejack za wstręt do falbanek... Link do komentarza
Yebać to gunwo DORoŚnijcie Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 drugi ..... aha nie o to chodzilo xD a tak na serio : hm za co ja lubie? jest sliczna odwazna nie zaleznie od sytuacji jest soba umie gotowac jest silna i sliczna lubi jablka (kto by nie zgadl) jest pomocna jest najlepsza sportsmenka w Equestri jest sliczna (blond grzywa i zielone oczka lubie to !) PS wiem za duzo 'jest' Link do komentarza
Gość Exterminatore Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Za jej pracowitość, szczerość, uczciwość i rozsądek. Trzeba coś więcej dodawać? Link do komentarza
RainbowDash123456789 Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Ja lubię AJ za jej atletyczną postawę,uczciwość,farmerskie zwyczaje...no nie mam weny.O!Za całokształt Link do komentarza
Arjen Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Bo to słodziara. A dokładniej mówiąc, jej słodkość wydaje mi się najbardziej autentyczna z mane6... Pinkie jest przesłodzona, co mnie osobiście odrzuca. Poza tym zielone oczy świetnie jej pasują do koloru sierści. Jej angielski głos jest fantastyczny, uwielbiam go słuchać, zwłaszcza jak przeciąga niektóre sylaby. Link do komentarza
Jag_a Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Prostota. Przede wszystkim prostota, obycie i szacunek dla innych Link do komentarza
Gypsy Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Za co? Za fajny kapelusz, za to jaką troską otacza innych, za to jaka jest zaradna i pomocna. Wspominałem o kapeluszu? Za to że wygląda wspaniale, szczególnie z tymi czerwonymi gumkami do włosów. Za jak już wcześniej wspomniano- prostotę. I za to, że jej wiara w przyjaciół przewyższa wiarę innych Link do komentarza
Wizio Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Lubie ją za całokształt. 1. Kucyk ziemny. 2. Fajny, ciekawy oraz zachęcający głos. 3. Szczerość, troska i walka w obronie tego co się kocha. 4. Wygląd oraz sposób mówienia. I wiele wiele więcej. Link do komentarza
Muffinxd Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Hmmm... Za to, że kocha swoją rodzine, jest świetną siostrą oraz mówi do innych ''Cukiereczku'' c; Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Praktycznie wszystko już zostało wymienione, ale od siebie też coś dorzucę. Lubię Applejack ponieważ, jest szczerza co już zostało wspomniane. Podoba mi się jej wygląd, oczy ma bardzo ładne to fakt, jest także szczera, pomocna itp. Link do komentarza
Mountain Fog Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Za co ja lubię AppleJack? Za to, że reprezentuje, najbardziej ze wszystkich kucyków, męskie cechy. Jest realistką, twardo stąpa po ziemi. Zawsze mówi prawdę i jest uczciwa. Jest pracowita i nie wywyższa się. Link do komentarza
Jag_a Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 po prostu wszystko... jedynie z FS mogła by konkurować... jest 20% bc od Rainbow Link do komentarza
mylittleword Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Apple Jack jest taka swojska Fajna, silna babka. Taka, którą chce się nie tylko przytulić, ale też przyjść po radę. Nie poznałam nigdy nikogo kto kojarzyłby mi się z nią, w realu.... Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Fajna jest, bo ma cenne rady i umie wejść w innych uczucia.(Ale Rainbow moim zdaniem jest najlepsza.) Link do komentarza
Kaoma Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Za co lubię AJ? Mogłabym wymieniać godzinami. Lubię AJ za jej zwyczajność, za to że dotrzymuje słowa, jest uczciwa, pracowita. Link do komentarza
Krulig Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Hmmm,ja AJ lubię bo...no nie wiem...można powiedzieć,że za wszystko,a zwłaszcza za jej szczerość ^^ Link do komentarza
Dark Rose Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Asertywna Pracowita Przyjacielska Lojalna Emocjonalna Jednoznaczna Aparycja też godna uwagi! Czuła Krzepka Link do komentarza
Flaterka Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Applejack jest przyjacielska i pracowita. Nigdy nie odmawia gdy ktoś potrzebuje pomocy. Zawsze jest taka szczera i to chyba jej najpiękniejsza cecha. Link do komentarza
Magpie Napisano Styczeń 26, 2013 Share Napisano Styczeń 26, 2013 Lubię AJ a właściwie uwielbiam ją za jej szczerość, pracowitość, gotowość do pomocy, zaradność, przywiązanie do rodziny i pracy. Za tą jej taką prostotę, zwyczajność, normalność. Zawsze uważałem ją jedną z bardziej ogarniętych postaci : ) No i... jest prześliczna! Po prostu cudowna! <3 i ten akcent... oczywiście w angielskiej wersji : ) Aha... i kocham jej paruwke XD Link do komentarza
Unbridle Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 AJ lubię za jej zwyczajność, pracowitość (bo ze mnie jest leń ). Jest bardzo uczciwą, silną i przyjacielską klaczą. No i oczywiście za szczerość. Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Ja ją lubię za to że jest szczera i taka ... hmmm ... prosta <3 I ogólnie jest świetna Link do komentarza
Jabłko Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Jak już napisałem lubię ją za szczerość i pracowitość, ale po ostatnich odcinkach w których dodali jej czasu na ekranie i tekstu, dodaje do swojej listy lubianych w niej rzeczy zdrowy rozsądek gdyż zawsze ona z rozwagą myśli Link do komentarza
KreeoLe Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Eee-haw! Witajcie. Również postanowiłam podzielić się z wami moją teorią. Ta wspaniała i szczera klacz jest moją ulubioną. Lubię ją za odwagę, za to że kocha jabłka, za jej prostotę, szacunek, za to że jest taka pomocna i zaradna. Ma śliczne oczy, a szczególnie ładnie wygląda w włosach związanych czerwoną gumką. Uwielbiam ją za poświęcenie, pracowitość i jej zdrowy rozsądek. To najlepszy, najszczerszy, najprostszy, najładniejszy kucyk w całej Equestrii! Link do komentarza
trebuhpl Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Z chęcią napisałbym coś oryginalnego, ale wszystko co miałem do powiedzenia powiedziane zostało: przyjacielska, szczera, pracowita i aż piękna w swojej prostocie. Dodatkowe plusy za akcent i kapelusz. Link do komentarza
D'yer'ailt Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Lubię ją... po prostu i już. Odkąd pierwszy raz ją zobaczyłem od razu przykuła moją uwagę. Nie wyobrażam sobie MLP bez AJ. A jeśli do tego dojdzie, przestanę oglądać. Link do komentarza
Recommended Posts