Gość Arctic Fox Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Złożyli podanie/werdykt -Storm ShadowPodanie przyjęto pozytywnie -Future Pony - Podanie przyjęto pozytywnie -Lonley Vegasu - Podanie przyjęto pozytywnie -Rukia Kuchiki - Podanie przyjęto pozytywnie -Lonlay Vegasu - Podanie przyjęto pozytywnie -Kitsune Yuki - Podanie przyjęto pozytywnie -Shylitude - Podanie przyjęto pozytywnie -Storm Shadow - Podanie przyjęto pozytywnie -DiceMuz - Podanie przyjęto pozytywnie -Willow Twig - Podanie przyjęto pozytywnie -Green - Podanie przyjęto pozytywnie -Shine - Podanie przyjęto pozytywnie -Darkamena Heart - Podanie przyjęto pozytywnie -Willow - Oczekuje -Moonlight Star - Oczekuje -Wiktor - Oczekuje Nowi uczniowie zostaną wpisani na listę a informacja wyświetlona w kolejnym poście. O rozpoczęciu zajęć decyduje Avatar postaci Zatwierdzono i podpisano Dyrektor Administracyjny Uniwersytetu Canterlockiego ~Celestor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrincessCelestia Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 (tutaj piszemy tak?) zadowolona przyjeciem do klasy, zapytała -t-to kiedy pierwsze zajęcia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiceMan321 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 *idzie do klasy i wybiera miejsce* -hmmm miło tu i za oknem śnieg hmmm..........mam natchnienie Włącza IPonya i szuka aplikacji ,,Nute Games,, znajduje i zaczyna klikać i coś mówić po około 20 min puszcza na całą sale piosenkę: https://soundcloud.com/deviiin/cadence-cool-in-the-cold-feat (jakby co wszystkie moje piosenki nie są zrobione prze zemnie ja je tylko znajduje będzie ich trochę dużo już mój kucyk ,,zrobił'' ich 2) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Green weszła spokojnie do klasy usiadła w ostatnim rzędzie ławek, po lewej stronie. Rozejrzała się uważnie. - Um... cześć. - Przywitała się krótko z obecnymi. Nie spodziewała się, że ktoś mógłby do niej zagadać. Obserwowała drzwi, przez które w każdej chwili mógł ktoś wejść. Przecież to na pewno nie mogła być cała klasa - jeszcze zbyt mało osób się tu znalazło. (przepraszam za styl pisania, do takiego jestem przyzwyczajona) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Shylitude używając magii bardzo delikatnie otworzył drzwi. Przecież wyważenie ich z kopytka niczym w filmie "300 kucyków" mogło by przerazić panią profesor. Nie było jej jednak w sali. "Uff... zdążyłem" - pomyślał. Odetchnął z ulgą, rozejrzał się po klasie po czym przywitał z obecnymi kucykami i uśmiechnął do znanej mu MoonSun. Pamiętając radę swojego opiekuna, djsounda (który studiował na Ziemi) usiadł w pierwszym rzędzie, tuż obok okna. Wiedział bowiem, że profesor Fluttershy jest dość nieśmiała i początkowo może mieć problemy publicznymi występami oraz dotarciem do wszystkich zgromadzonych. Szczególnie kucyków zajmujących miejsca w ostatnich rzędach. Tak... to było idealne miejsce. Blisko wykładowcy, z widokiem na cały dziedziniec uniwersytetu oraz tuż obok wielu karmników znajdujących się za oknem. Tak. Po prostu idealne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 MoonSun zauważyła Shylitude, jedyną znajomą twarz w całym towarzystwie. Zmieniła miejsce i usiadła w ławce obok niego. - Cześć Shy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna-Willow Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Willow weszła do klasy. Odetchnęła z ulgą, gdy zobaczyła, że jej ukochana ostatnia ławka pod oknem nie jest zajęta. Usiadła, wyjrzała przez okno i się zamyśliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Julia Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 *Shine powoli weszła do klasy* Umm... Cz-cz-cześć... *na jej twarzy pojawił się delikatny, wymuszony uśmiech, zajęła miejsce tuż za Shylitude, nie zauważyła, że obok siedzi już Willow* Och, przepraszam! Lepiej się przesiądę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna-Willow Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Spojrzała na Shine. -Nie musisz się przesiadać. Siadaj śmiało. Willow uśmiechnęła się delikatnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Julia Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 *Shine poczuła jakieś dziwne uczucie ciepła, pomyślała, że może nie będzie aż tak źle, również się lekko uśmiechnęła* Dziękuję. *usiadła obok Willow i zaczęła grzebać w torbie* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 MoonSun obróciła się. - Cześć, jakie macie imiona? Jestem MoonSun. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Green rozejrzała się znów po klasie. Prawie wszyscy wymienili swoje imiona... przysiadła się trochę bliżej grupy, zaledwie o dwa rzędy. - Green. - Powiedziała, słysząc pytanie MoonSun. Uśmiechnęła się lekko i jeszcze raz rzuciła okiem na drzwi, które się na razie nie otwierały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Animal powoli weszła do sali, słyszała, że została przyjęta do klasy. Zobaczyła kucyki siedzące w klasie i trochę się skuliła. Zaczęła wypatrywać miejsca z tyłu i zobaczyła wolną ławkę. Woli siedzieć z tyłu niż z przodu w pierwszych ławkach, byłaby na widoku czego ona bardzo nie lubi. Usiadła na miejscu i rozejrzała się po sali, prof. Fluttershy nie było. Spojrzała na swoją ławkę i cicho pisnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Julia Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Ja jestem Shine. *głos Shine był bardzo cichy, ledwo dało się go usłyszeć* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 MoonSun uśmiechnęła się. W powietrzu pojawił się koszyk. - Chce ktoś ciasteczko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 - Um... wybaczcie jeszcze się nie p-przedstawiłam, j-jestem Animal Heart, ale w-wystarczy Animal - powiedziała cichutko klacz. Spojrzała na kucyka, który wcześniej zadał pytanie. - Um... jeśli t-to nie będzie problem, to czy j-ja mogę prosić o ciasteczko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flaterka Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 *Darkamena niepewnym krokiem wchodzi do klasy* - Jestem Darkamena ale wszyscy mówią mi Darkie. Miło was poznać. *MoonSun wskazuje Darkie koszyk z ciasteczkami chcąc zachęcić ją do poczęstowania się* - Dziękuję. Jadłam cukier w domu. Żeby się nie stresować *Darkie uśmiecha się do kucyków stojących obok i idzie w ich stronę.* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Julia Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 *Shine popatrzyła na ciasteczka, wyglądały apetycznie, wzięła jedno* Dziękuję. *powiedziała cichutkim głosem* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 - No jasne, Animal. - magią przeniosła koszyk do niej - Jak się ściemni, to zrzucę kilka gwiazd z nieba, po jednej dla każdego. - uśmiechneła się i teraz pewna, że nie będzie wyzwisk, rozłożyła skrzydła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Wzrok Green przeniósł się na MoonSun. - Ty jesteś alicornem? Super. - Klaczka uśmiechnęła się lekko. Spojrzała na jej Uroczy Znaczek. Słońce i księżyc, o ile się nie myliła. Trafiła na naprawdę ciekawą klasę. Spojrzała na klacz, która przed chwilą przybyła. - Miło mi. Green. - Powitała Darkie ciepłym uśmiechem. Kucyk ziemny wbił wzrok w ławkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 - Cześć Darkie. Gruszkę? - w powietrzu pojawia się gruszka - Tak, jestem alicornem, a jeśli obiecacie się nie bać, to coś wam pokarzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna-Willow Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Willow chwyciła ciastko. -Dziękuję. Jestem Willow, miło mi. Wyjęła książkę z torby i zaczęła czytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Julia Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 *Shine popatrzyła na alicorna* Jestem do niczego! Nienawidzę być kucykiem ziemskim... *Shine posmutniała* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luna-Willow Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 -Co w byciu kucykiem ziemnym jest złe? Powiedziała Willow odrywając się od książki. -Ja bardzo lubię kucyki ziemne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts