Ihnes Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 Hmmm... No ja myślałem, że może trochę więcej. Zależy jaki wiek szacujemy u mane 6 i np. CMC. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 No właśnie, to jest zonk...jeśli porównać wiek postaci do wieku ludzi, to dałbym jej ponad 20 lat, podczas, gdy mane 6 są jako nastolatki, tak ok 17-19 lat. A jeśli porównać ich wiek, do prawdziwych zwierząt, to nie wiem ile żyją kuce i zebry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Nie wiem jak to porównywać. Łatwiej sobie to określać wg. naszego wieku, ale nie wiem czy tak jest poprawnie. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Przepraszam, że tak post pod postem, ale dla odświeżenia tematu chciałem dodać jakieś arty. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lordek Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Ciężko określić jej wiek. Jednak zakładając, że Mane 6 to okolice ~20, to Zecorze dałbym, no, powiedzmy, że 25-28. Dlaczego? Ciężko mi to wytłumaczyć. Rozmawia z głównymi bohaterkami w miarę jak rówieśniczka, jednak daje się wyczuć, że jest bardziej dojrzała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Cóż popieram, tę ocenę, Zecora jest młoda, ale widać z daleka, że jest co najmniej dorosła i wydaje się odrobinę starsza od mane 6, ale jak mówiłem, określić jej wieku jest prawie niemożliwe, bo nie wiemy ile mają lat kucyki z mane 6. Jedynie drobne szczegóły, jak ten, że nie są równego wieku, bo Fluttershy jest starsza o rok, od Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 No starsza jest na pewno, ale nie potrafię dokładnie powiedzieć jak bardzo. Doświadczona jest na pewno i mi też wydaje się, że jest dorosła. Zastanawia mnie też, jak może wyglądać jej rodzinny dom i jak wygląda styl życia innych zebr. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 No mi najbardziej, pasowałaby afrykańska wioska, ale taka w starym stylu, nie taka nowoczesna jak dzisiaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Ciekawe czy damy, w których mieszkają zebry dużo różnią się od tej, w której mieszka Zecora. Btw. chatkę ma całkiem fajną i fajnie położoną. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Jako ciekawostkę dodam, że w filmiku z time lapsem do tej grafiki, Huussii użył mojego tracka. So awesome ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Ładnie. ^^ Super są arty z Zecorą! Oczywiście nie mówię, że inne nie są. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Taa, mimo iż Zecora nie jest kucykiem, a zebrą, to mimo tego ma swój urok xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 to i ja postanowiłem odwdzięczyc się troche Ihnesowi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 Dziękuję bardzo! Ładnie, ładnie! No cóż... w końcu dealer artów ^^. Ten jest super! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 to masz tu coś jeszcze. Możliwe że ten był ale co tam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 To teraz ja! Kilka zecorzaste tapety: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Mega to jest! Ahh ta Zecora z Nightmare Night. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Mega to jest! Ahh ta Zecora z Nightmare Night. ^^ Taa, idealna na awatara xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Hmmm... no w sumie... Jeszcze nie teraz. Musze usłyszeć te głosy wzywające do zmiany. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Ale pomysł już masz Zecoro xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Zecoro... To brzmi trochę jak takie włoskie imię dla broniego. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Na Avatar Ihnes polecam ci ten. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Dobre! Coś mi się wydaje, że moje głosy w głowie się często będą przy Was odzywać. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Faaajna Zebra xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts