Ihnes Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Kolejny art z Zecorą podsunięty przez Aresa: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Też jest fajna....Zecora ma to coś moim zdaniem, co ją wyróżnia w tłumie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Być może to fakt, że jest zebrą. Choć nie wiem czy w świecie pełnym kolorowych kucyków to się liczy. Nie wiem dlaczego ale jakoś strój kapitana całkiem do niej pasuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Tak, ona sama w sobie jest świetna, ma styl i naprawdę fajny wygląd, najbardziej podobała mi się w odcinku o nocy koszmarów, tam dopiero była fajnie ubrana i uczesana xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 Być może to fakt, że jest zebrą. Choć nie wiem czy w świecie pełnym kolorowych kucyków to się liczy. Liczy się. Pamiętacie reakcję Rarity, gdy zobaczyła jej paski i jeszcze usłyszała od Twilight, że ona urodziła się z nimi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ares333 Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Pomimo że lubię czarne charaktery w MLP, To muszę przyznać że Zecora też mi się spodobała. Lubię ją za sposób w jaki się wysławia rymując, oraz za jej szamanizm. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Szamanizm, no właśnie. Jak na postać, która ma takie zdolności, to za rzadko pojawia się w serialu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 I ta atmosfera tajemniczości, skrytości. Nie przechodzę obojętnie obok takich rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Cisza znów zapadła... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 A no cisza więc też coś dam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Widziałem to już kiedyś wtedy to też pomyślałem o zmianie avka, ale jeszcze się wstrzymałem. xD Super wygląda! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Z racji tego że Ihnes ma urodziny dostaje ode mnie Artki Mogło się pojawic ale nie pamiętam xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Luty 20, 2013 Share Napisano Luty 20, 2013 Yay! Miło! Ja też coś wrzucę! Oto Zecora i Death Flame: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Ten ostatni art mi się szczególnie spodobał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Ten drugi art... Te oczy! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Heh no super to wygląda ale i tak jeden z lepszych zostawiłem na puźniej. A oto jeden z nich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 Zebry mają swoją księżniczkę! Fajnie! Hmm... Zecora dziwnie wygląda gdy zamiast kolorów szarych są u niej kolory czarne i białe. Tzn. moim zdaniem wygląda lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Niema to tamto łap Ihnes Arta ode mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Hmmm... Czyżbym właśnie znalazł nowy avek? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Hmmm... Czyżbym właśnie znalazł nowy avek? xD Całkiem możliwe xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Przypadkiem trafiłem na taki króciutki komiks. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Zapadła cisza, więc wrzucę arty! (To powinno być oficjalne hasło xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts