Moonlight Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 (edytowany) Tak to jest, jak rysuje się pracę na plastykę o 6 rano ^^ Kolejny request...no nie wiem, dużo się ich nazbierało. Napiszę do Ciebie kiedy znajdę czas na następny I żeby nie było pusto, wstawię kolorowy projekt "graffiti" na plastykę. Nie jest najlepszy, ale na moje możliwości jest ok. (Napis był narzucony przez nauczyciela) Edytowano Kwiecień 22, 2013 przez Moonlight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Łoooj ja to miałam chyba w siódmej klasie podstawowej, na piątkę z plusem zrobiłam. Stare dobre czasy, uwielbiałam plastykę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Ciekawie to wyszło, strasznie wali po oczach xD Plastyka w szkole... nie pamiętam już tego : D To było fajne, tęsknię za tym, chociaż i tak na lekcjach zawsze coś rysuję xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 28, 2013 Share Napisano Kwiecień 28, 2013 Fajne grafitti Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Kwiecień 29, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2013 A teraz taki mały przerywnik od requestów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Awwww uroczee! :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 słodziutkie! : D zabawnie wygląda z tą fryzurą : D fajne, podoba mi się ^ ^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Skąd ja to znam, hmm? Pokolorowane jest jeszcze piękniejsze. Śliczne, jak zawsze. Hmm... czyżby na włosach miała kokardę Apple Boom? Bardzo podobna. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 To jest śliczne! Podoba mi się ten kolorek kokardki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Smoth Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Wszystko zajedwabiste.. Jam moge złożyć propozycje to Rainbow W słuchawkach i bluzie albo coś podobnego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Maj 2, 2013 Autor Share Napisano Maj 2, 2013 Awwww uroczee! :3 Bo to AJ, ona taka już jest słodziutkie! : D zabawnie wygląda z tą fryzurą : D fajne, podoba mi się ^ ^ Miała wyglądać zabawnie. Chciałam tym rysunkiem wywołać u oglądających uśmiech. Skąd ja to znam, hmm? Pokolorowane jest jeszcze piękniejsze. Śliczne, jak zawsze. Hmm... czyżby na włosach miała kokardę Apple Boom? Bardzo podobna. ^^ Hmmm może to i kokarda Apple Bloom ^ ^ To jest śliczne! Podoba mi się ten kolorek kokardki. Dziękuję Wszystko zajedwabiste.. Jam moge złożyć propozycje to Rainbow W słuchawkach i bluzie albo coś podobnego Nawet ciekawy pomysł Kolejny request. Tym razem to Golden Fly I kilka szkiców pod wektory. Nie wiem, czy jest sens je kolorować. Kariana Candy Floss Vile Raven Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 śliczne kolorki, jak zawsze ^ ^ podoba mi sie ta poza i rozwiana grzywa. szkice ładne, starannie wykonane ; ) yay, kuc z gitarą : D a wlasnie, Vile Raven ma chyba cutie mark w zlym miejscu : p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Wow, super! Jedna z najlepszych Golden Fly'ek ! I reszta też jest mega!! Dałoby się umówić na rysunek za rysunek? Taki Turoń w Twoim wykonaniu byłby cudowny! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Dat Golden . Robisz jeszcze requesty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KiVi Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 TO JEST PO PROSTU ZACHWYCAJĄCE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 śliczne kolorki, jak zawsze ^ ^ podoba mi sie ta poza i rozwiana grzywa. szkice ładne, starannie wykonane ; ) yay, kuc z gitarą : D a wlasnie, Vile Raven ma chyba cutie mark w zlym miejscu : p Nie wiedziałam, gdzie mam umieścić jej znaczek, dlatego wylądował w złym miejscu Wow, super! Jedna z najlepszych Golden Fly'ek ! I reszta też jest mega!! Dałoby się umówić na rysunek za rysunek? Taki Turoń w Twoim wykonaniu byłby cudowny! To byłby dla mnie zaszczyt! Dat Golden . Robisz jeszcze requesty? Mam już 2 requesty, ale jeśli poczekasz z 2 tygodnie, z przyjemnością coś dla Ciebie zrobię TO JEST PO PROSTU ZACHWYCAJĄCE! Dziękuję ^^ Dziś podczas sprzątania biurka, znalazłam mój zestaw ołówków z Biedronki. Patrzyłam się na nie przez dłuższą chwilę, wzięłam je do ręki i... TADA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Ta RD zniszczyła system Przewspaniale ci wyszła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 Tęczowe oczka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 Jakie cudne oczy. I znów wyszło ci genialnie.A ja chcę złożyć requesta, bo przyjmujesz. ^^ Narysuj mi Crackle, czyli zezowaty smok co go ja mam na avatarze. Nie mam większych wymagań, oddaję wszystko w twoje ręce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masza Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Golden Fly pięknie wyszła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Maj 21, 2013 Autor Share Napisano Maj 21, 2013 Jakie cudne oczy. I znów wyszło ci genialnie. A ja chcę złożyć requesta, bo przyjmujesz. ^^ Narysuj mi Crackle, czyli zezowaty smok co go ja mam na avatarze. Nie mam większych wymagań, oddaję wszystko w twoje ręce. Ok, ale trochę sobie na niego poczekasz. Kolejka jest dość długa, co mnie dziwi.... Kiedyś tam go zobaczysz....kiedyś tam. I tak żeby nie było pusto, pokolorowałam szybko szkic Candy Floss robiony pod vector. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Powiem jedno. To jest cudne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Maj 25, 2013 Autor Share Napisano Maj 25, 2013 Powiem jedno. To jest cudne! Ja też powiem jedno. Dziękuje ^ ^ No to czas na małe uaktualnienie... Robiłam ostatnio suchoryt na konkurs i nie mogłam zrobić requestów... Przepraszam za opóźnienia, postaram się nadrobić zaległości. A oto wyryta blacha: I mój nowy OCek, Bloody Herb... jestem z niej zadowolona ^ ^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Jesteś z niej zadowolona, bo ona jest przecudowna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Trzymam kciuki za konkurs, praca wydaje się być obiecująca :> A Kuc świetny! że nie ma się do czego absolutnie przyczepić^^ CM wygląda zacnie,co to dokładnie jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts