Gandzia Napisano Luty 7, 2013 Share Napisano Luty 7, 2013 W tym wypadku skrót FF rozwija się w Fajny Fanfik. Trochę błędów interpunkcyjnych, ale można je naprawić, a nie chciało mi się dzisiaj poprawiać (limit poprawionych przecinków na ten tydzień wyczerpany). Dajesz dalej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 Niedługo będzie rozdział 2. Co do krwi, tagi określają cały fic, nie tylko ten rozdział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 Jest rozdział 2!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Zgadnij, co? Przecinki. A poza tym, to znowu fajny rozdział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 Wiem, przecinki to moja słabość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Nie martw się.SPACJATeż mam problemy z przecinkami.SPACJAAle dla mnie to najlepszy fic jaki czytałam.SPACJAJestem pod wrażeniem;) Po znaku interpunkcyjnym stawiamy spację, oraz nie rozpoczynamy zdania od spójnika ("ale"). ~Tisosek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 co tu dużo mówić lepiej być nie może bardzo fajne, ciekawe, a interpunkcją się nie przejmuj (ja też orłem z ortografij nigdy nie byłem). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 Rozdział 3 i przepraszam za zwłokę! Tak, jak prosiliście, 'zły epizod' z Celestynką. Jak bardzo zły? Przeczytajcie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 a co z Discordem, którego ponoć pokonały jeszcze razem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 O_O eee... Zooobaczycie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amelia Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 A kiedy???Fic mi się super podobał ale błędami się nie przejmuj!Sama jestem dyslektyczką i walę błędy ortograficzne i interpunkcyjne po kolei!!KIEDY 4 ROŹDZIAŁ SIĘ PYTAM!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Tytuł i tagi bardzo zachęcają Lekturke na wieczór znalazłam ( Narazie nie mogę bo sama pracuję nad swoim FF i za niedługo będę musiała do pracy na trochę lecieć :< ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 4 rozdział... Sama nie wiem, pewnie dopiero za (może niepełny) miesiąc. Teraz nie mam weny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 (edytowany) Przy tym nawet Past Sins może się schować jeśli chodzi o rozwijanie fabuły i "tłumaczonka" niezrozumiałych kwestii z serialu. EDIT: Gummy pomógł mi to podsumować a mianowicie: Edytowano Kwiecień 15, 2014 przez kotekipiesek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Czekam na kolejny rozdział My Lady ( Nadal smutam zakończyłam najlepszą serię anime EVER ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XYZZ Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Kiedy będzie następny rozdział? Bardzo podoba mi się ten fick Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2013 Jedną stronę dopiero mam... Nie mam pomysłu ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Nightmare- odzyskaj wenę i pisz Bo fanfik całkiem ciekawy, a przez pół roku się kolejnego rozdziału nie doczekałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2013 Piszem, piszem... Tak ze 3 strony dopiero mam ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 9, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2014 Taka łopata i pytanie... Czy jeszcze ktoś byłby chętny czytać to moje ficowate coś? Niedługo pewnie skończę 4 rozdział, więc... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Kwiecień 9, 2014 Share Napisano Kwiecień 9, 2014 W sumie- ja bym chciała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 21, 2018 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2018 Tak przypadkiem mi się to odkopało i damn, na serduszku ciepło po tych miłych słówkach pod moimi starymi wypocinami :'3 może kiedyś jak czas będę miała, to do tego wrócę lub napiszę od nowa, bo mam flashbacki z wietnamu z mojego starego pisania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się