Omega Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 bardzo jesteś tolerancyjny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 yyy... niektóre rzeczy ciężko toleruję. ale staram się. polityka to już inna historia... siedzisz właśnie na ubikacji? :-D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Nie Wiesz kto to Anna Grodzka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Smoth Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Wiem Kolacja z homo czy z tranzwestytą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 z homo Lubisz Yaoi/Yuri? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Kolacja z homo czy z tranzwestytą? Nie zdążyłem ale i tak odpowiem, z transwestytą. Nie lubię ani yaoi ani yuri. Czytasz Wiedźmina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Smoth Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Próbowałem.. Edit: prawie o pytaniu zapomniałem.. Kolacja z wilkiem czy tygrysem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 nie :-) z wilkiem może przeżyję. sam mnie chyba nie zaatakuje grasz w minecrafta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 nein Obiad z yaoistą/yuristą czy sadystą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Z dwojga złego z yuristką Lubisz piżama party? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 tak masz gry na komputer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redaveness Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Nie, żadnych. Chyba tylko pasjansa i sapera systemowego z którego ani razu nie korzystałem. Lubisz lody pistacjowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 tak lubisz usa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Nie przepadam Lubisz wyzwania? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 nie lubisz malować paznokcie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Nie Znasz jakiego Yaoistę/Yuristę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 (edytowany) tak lubisz deszcz? Edytowano Maj 3, 2013 przez Mani Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redaveness Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Tak. Uwielbiam. Umiesz pstryknąć uszami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 nie, a ty? Lubisz Króla Lwa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Kocham Płaczesz kiedy umiera Mufasa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pink Cell Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Nie, prze cały czas w myślach wołam "Dobij dziada" Czy to oznacza, że coś ze mną nie tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Smoth Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Chyba tak Chciałbyś miłość jak w Królu Lwie 2? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Tak Oglądałeś Atlantydę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Tak Jesteś tolerancyjny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 We wszystkim poza polityką (i islamem) Akceptujesz transseksualistów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts