Po prostu Tomek Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 W sensie dosłownym zadałeś, gdyż ciekawi cię fakt postawienia przez ciebie tego problemu przed rzeszą użytkowników pewnego forum. Z drugiej strony jednak wyrażenie nie wniosło żadnej treści o potencjalnie ważkim dla kogoś tutaj znaczeniu. Także to, czy pytanie faktycznie zostało zadane czy też nie, jest rzeczą absolutnie względną. Zapomniałeś o czymś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuna Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Mam nadzieję, że nie Masz długie włosy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Zapuszczam Lubisz się malować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merszyt Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Nie Grasz w simsy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Kiedyś.... Widziałeś osobę z fioletowymi oczami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 nie jadłeś ostatnio pizze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 tak,dzisiaj słuchasz teraz muzyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 oczywiście Oglądasz teraz jakiś film? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coredem Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 nie. słuchasz bibera? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Nie Czy odpowiesz na to pytanie słowem "Nie"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Tak Pisałeś jakiś test ostatnio? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 http://tukari-g3.deviantart.com/art/INSTANT-MACINTOSH-Flash-210776562 Grałaś/eś kiedyś w Crash'a na PSX'sie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 TAAAAK!!!! Próbowałeś przejść Mario w lewo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Nie. Do you like Bananas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Nope Czy znasz rosyjski? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pink Cell Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 не Boli cię coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 niet,ale chciałabym się nauczyć ;_; Widziałeś kiedyś tubylca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Tak, ja nim jestem Masz kota w głowie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Witaj tubylcu Nie mam,jedynie jakieś włosy się znajdą xd Lubisz Voldemorta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Taaaak. Czy chciałabyś użyć guzika mogącego obrócić ludzkość w pył? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pink Cell Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Czasami mam taką ochotę (wariacki śmiech). Wybierasz się na ponymeeta do Krakowa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Nie :c Lubisz ryż? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter2224 Napisano Maj 7, 2013 Autor Share Napisano Maj 7, 2013 (Ryż to imię mojego kolegi tak lubię go ) A tak serio to lubię ryż (nie nie jestem chińczykiem) Byłeś lub mieszkasz w Chinach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 nie słuchałeś kiedyś /słuchasz Tree Days Grace? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Niet Masz lub miałeś kiedyś matrioszkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts